Salt la continut
Logo beautymed.ro
FotoFinder ATBM Master - Platforma Videodermatoscopie pentru Medici Dermatologi

FotoFinder ATBM Master - Platforma Avansata de Videodermatoscopie Digitala pentru Medici Dermatologi


Fotofinder ATBM Master aduce noi valente tehnologiei FotoFinder ATBM, prin sinergia dintre cartografierea corporala completa si videodermatoscopia digitala. Astfel, cu FotoFinder ATBM Master, medicul dermatolog poate acum observa ab initio toate leziunile de pe suprafata corpului fara a folosi videodermatoscopul Medicam 1000s, acesta fiind necesar numai pentru investigatia amanuntita a leziunilor problematice.

Cu ajutorul camerei speciale Canon 5Ds de 50.3 MP si a software-ului special de dermatoscopie Mosaic View, capabil de a procesa direct formatul RAW, structurile dermatologice sunt vizibile si ordonate dupa o serie de parametri inca din stadiul de cartografiere corporala completa. Aceasta inovatie-cheie ofera medicului posibilitatea de a face o selectie rapida a leziunilor ce necesita atentie speciala.

FotoFinder ATBM Master este o platforma inteligenta, multifunctionala, cu un design modern, si reprezinta un nou punct de referinta in eleganta si ergonomie. ATBM Master isi pastreaza versatilitatea sa deosebita, fiind compatibil cu modulele pentru tricologie, estetica si psoriasis.
FotoFinder ATBM Master - platforma videodermatoscopie pentru Medici Dermatologi
Medicam 1000s - cel mai avansat videodermatoscop

ATBM MASTER – Videodermatoscopie Corporala Totala


ATBM master combina cartografierea corporala completa si videodermatoscopia digitala pentru a pune in practica un nou concept: Videodermatoscopia Corporala Totala. Acest nou mod de lucru eficientizeaza in mod revolutionar activitatea medicului dermatolog, el putand detecta leziunile cutanate noi mult mai repede si cu mult mai multa precizie, intr-un timp mai scurt.

Pentru a atinge o astfel de performanta, ATBM Master este dotat cu o camera speciala Canon de 50.3 Megapixeli, si cu un software unic, Mosaic View, ce poate procesa direct imagini in format RAW. Astfel, structura alunitelor si altor tipuri de leziuni poate fi analizata direct din etapa de cartografiere corporala. Apoi, cu ajutorul videodermatoscopului special Medicam 1000s, se pot analiza leziunile problematice.

Videodermatoscopul Medicam 1000s permite o reala calatorie in profunzimea structurilor pielii, avand capacitatea de a mari de 400 de ori imaginea. Cu ajutorul acestei camere unice in practica dermatologica, medicii pot vizualiza pielea la nivel celular cu o claritate si acuratete fara precedent.
Informatii cheie despre ATBM master
 • Cel Mai Bun Sistem Integrat de Videodermatoscopie Digitala
  • Produs si asamblat in Germania de o echipa multidisciplinara de specialisti in dermatologie, optica, mecanica si IT, FotoFinder reprezinta varful de lance in ceea ce priveste metodele moderne de preventie a cancerului de piele.
 • Cel Mai Rapid Mod de Detectie si Preventie al Cancerului de Piele
  • FotoFinder reprezinta un instrument-cheie pentru descoperirea prematura a leziunilor periculoase, oferind medicilor posibilitatea de a lua masuri atunci cand exista inca numeroase optiuni de tratamemt cu sanse mari de success. Analiza detaliata a fiecarei leziuni este posibila cu camera ulta-performanta integrata in platforma.
 • Cel Mai Avansat Software AI pentru Videodermatoscopie Digitala - Moleanalyser PRO
  • Moleanalyser PRO foloseste un algoritm avansat de inteligenta artificiala pentru a oferi un scor de malignitate fiecarei leziuni. Astfel, medicul dermatolog poate determina mai rapid si mai exact particularitatile fiecarui caz in parte, si, implicit, cele mai bune optiuni de tratament.

FotoFinder BodyScan - Noua Tehnologie de Monitorizare a Leziunilor


Functia BodyScan a platformei ATBM Master redefineste procesul de comparatie a imaginilor in timp prin detectarea automata a oricarei schimbari din compozitia leziunii, inclusiv forma, culoare si textura. Detectarea schimbarilor se face simultan cu noua sedinta BodyScan iar datele comparate sunt disponibile medicului pe loc. In acest mod, medicul poate detecta nu numai modificarile leziunilor existente ci si aparatia unora noi.

FotoFinder ATBM Master – Tehnologia Unica Mosaic View


ATBM Master aduce noi inovatii tehnice pentru a ajuta medicii dermatologi sa detecteze leziuni periculoase in cel mai scurt timp. Astfel, sistemul Mosaic View, unic in practica dermatologica, extrage imaginile tuturor leziunilor cutanate din imaginile BodyScan si le ordoneaza automat in functie de o serie de parametri. Acest sistem permite medicului dermatolog sa detecteze imediat leziunile periculoase, selectate din toate alunitele de pe corp! Intrucat 71% dintre toate melanoamele se dezvolta de novo, functia BodyScan cumulata cu Mosaic View permite identificarea imediata si a celor mai mici modificari ale pigmentului. In acest mod, devine posibila nu numai depistarea timpurie a cancerului de piele, ci cea mai timpurie depistare!
Mosaic View - Soft Unic de Scanare Corporala
Videodermatoscopie Digitala

Moleanalyzer PRO – Inteligenta Artificiala pentru Detectarea si Evaluarea Leziunilor


Moleanalyzer PRO este un software avansat dezvoltat special de FotoFinder pentru utilizarea la maximum a potentialului tehnic al platformei ATBM. Impreuna cu Inteligenta Artificiala Scor A.I., Moleanalyzer PRO studiaza atat leziunile pigmentare cat si cele non-pigmentare si calculeaza pentru fiecare in parte un scor de risc.

Algoritmul utilizat de Moleanalyzer Pro acceseaza in mod continuu date noi, si “invata” din analize precedente. Intru-un studiu clinic intitulat Om versus Masina, realizat de Spitalul Universitar din Heidelberg, algoritmul FotoFinder a oferit rezultate impresionante, demonstrand o sensibilitate si specificitate extraordinara in analiza leziunilor pielii. Cu Moleanalyzer Pro, medicii vor putea efectura rapid si precis:

• Analiza si masurarea structurilor leziunii
• Analiza comparativa a imaginilor si modificarilor in timp
• Evaluari bazate pe o lista de puncte-cheie
• Determinarea scorului de risc cu ajutorul inteligentei artificiale
• Acces la o a doua opinie, oferita de specialisti de renume.s
Recomandari (aparate, tehnologii, tratamente) - ATBM master
ATBM master - Functionalitate si caracteristici
Automatizare completa (Bodyscan ATBM) ce detecteaza leziunile si marcheaza in sistem orice leziune noua
Automatizare completa (Bodyscan ATBM) ce detecteaza leziunile si marcheaza in sistem orice leziune noua - Videodermatoscopie la superlativ cu tehnologia Crystal View – Camera Full HD Medical 1000s <br>
Videodermatoscopie la superlativ cu tehnologia Crystal View – Camera Full HD Medical 1000s
Accesorii speciale pentru diagnosticarea cu ajutorul flourescentei
Accesorii speciale pentru diagnosticarea cu ajutorul flourescentei - Zoom ce mareste imaginea de pana la 400x cu sistem de precizie optica pentru polarizare si imersie.<br>
Zoom ce mareste imaginea de pana la 400x cu sistem de precizie optica pentru polarizare si imersie.
Platforma mobila si versatila, cu hardware de inalta performanta
Platforma mobila si versatila, cu hardware de inalta performanta - Inteligenta Artificiala (AI) ce permite analiza si gradul de risc pentru fiecare leziune <br>
Inteligenta Artificiala (AI) ce permite analiza si gradul de risc pentru fiecare leziune
Imagini Ultra-Hi-Res camere Canon DSLR de ultima generatie
Imagini Ultra-Hi-Res camere Canon DSLR de ultima generatie - Sistemul unic PolFlash XE de 4 Flash-uri, 2 polarizaTe si 2 nepolarizate<br>
Sistemul unic PolFlash XE de 4 Flash-uri, 2 polarizaTe si 2 nepolarizate
OPTIONAL - software special, PASIscan pentru detectia si analiza psoriazisului
OPTIONAL - software special, PASIscan pentru detectia si analiza psoriazisului - OPTIONAL - TrichoLAB pentru un diagnostic precis si rapid al alopeciei.
OPTIONAL - TrichoLAB pentru un diagnostic precis si rapid al alopeciei.
FotoFinder ATBM Master - aparat pentru Medici Dermatologi
 • Prof. Giuseppe Argenziano
  Prof. Giuseppe Argenziano,
  Italia
  ATBM Master are potentialul de a schimba modul în care facem monitorizarea digitala. Cu aceasta platforma fac cartografia totala a corpului iar apoi compar imaginile. Trebuie să stiu daca o leziune se schimba simetric sau asimetric si asta pot obtine din fotografia totala polarizata a corpului .
 • Dr. Aimilios Lallas
  Dr. Aimilios Lallas,
  Grecia
  Aceasta metoda ne ajuta in practica zilnica pentru ca ne permite sa scanam rapid dermatoscopic, majoritatea alunitelor. Apoi ne focusam pe cele atipice. Reducem astfel timpul de evaluare.
 • Prof. Harald Kittler
  Prof. Harald Kittler,
  Austria
  Am adoptat si noi metoda cartografierii complete a corpului. Atat imaginile individuale ale leziunilor cat si cele comparative sunt extrem de importante. Daca le putem realiza pe ambele cu ajutorului unui singur aparat, este ideal.
Rezultate obtinute - ATBM master
 • DERMATOSCOPIE POLARIZATA
  DERMATOSCOPIE POLARIZATA
  DERMATOSCOPIE POLARIZATA NON CONTACT
  DERMATOSCOPIE POLARIZATA NON CONTACT
  IMAGINE CLINICA
  IMAGINE CLINICA
  ANALIZARE CU FLUORESCENTA
  ANALIZARE CU FLUORESCENTA
Fisa tehnica - ATBM master
Aplicare Total Body Mapping, videodermatoscopie, tricoscopie
Scanare corp Bodyscan ATBM cu vedere mozaic - detectare si analiza evolutie leziuni
Design modern si ergonomic
Tip imagine Polarizata + procesare imagine RAW
Camera sistem Canon 5D cu 50.3 MP, Full frame sensor
Lentile sistem Sigma 50mm F1.4 DG HSM
Flash sistem Noul PolFlash XE Xenon Flash - lumina polarizata si non-polarizata controlata de software
Format poza JPEG si RAW
FF Software Universe 3 + Master Suite
Ecran Monitor 4K 24 inch Dell
PC Fotofinder silent medical server ATBM Master
Greutate ATBM 55Kg / Silent Medical Server 11Kg /Monitor 4Kg / Polflash XE 1.6KgXE
Voltaj AC 115 V / 230 V / 47-63 Hz
Consum max. 350 Watt
Clasa protectie 1
Clasa protectie IP IPX0
Temperatura ambientala 0-40°C
Dimensiuni 90x90x205 cm
Aflati mai multe despre ATBM master contactandu-ne cu ajutorul fomularului de mai jos.
Solicita oferta

Inscrie-te la newsletter-ul nostru

Fii la curent cu cele mai noi tehnologii, inovatii si evenimente.
Inscrie-te la newsletterul nostru si vei primi in timp util cele mai noi stiri din domeniu medical-estetic.

Nume:
Email:

Contacteaza-ne

Suntem aici pentru orice solicitare sau intrebare ai avea. Ne poti contacta daca esti interesat/a de un aparat, daca vrei sa-ti recomandam o locatie autorizata unda sa realizezi tratamente sau daca vrei sa afli detalii despre procedurile realizate cu sistemele noastre.
Pentru orice solicitare tip parteneriat trimite-ne un email la: office@beautymed.ro
*Disclaimer - Rezultatele tratamentelor cu echipamentele si produsele distribuite de BeautyMed variaza de la persoana la persoana, in functie de un complex set de factori, si nu inlocuiesc beneficiile unui stil de viata sanatos.
DATE CONTACT
Telefon: 021.322.30.64
Fax: (+4)021.322.30.64
E-mail: office@beautymed.ro
OFFICE
Str. Comandor Eugen Botez, nr 21, sector 2, Bucuresti, Romania
Program: Luni-Vineri 10:00 - 18:00
SHOWROOM
Str. Clucerului nr. 55, sector 1, Bucuresti, Romania
Telefon: 0728.951.000
SERVICE & LOGISTICA
Telefon: 0748.248.888
E-mail: sesizari@beautymedservice.ro