Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
FotoFinder ATBM Master - Platforma de Videodermatoscopie pentru Medici Dermatologi
FotoFinder ATBM Master - Platforma de Videodermatoscopie pentru Medici Dermatologi
Informatii cheie
Functionalitate si caracteristici
Rezultate obtinute
Fisa tehnica
Solicita oferta

FotoFinder ATBM Master - Platforma Avansata de Videodermatoscopie Digitala pentru Medici Dermatologi


Fotofinder ATBM Master este cel mai avansat aparat de videodermatoscopie digitala disponibil pe piata, ce combina inteligenta artificiala, hardware de ultima generatie si echipamente optice de cea mai inalta calitate intr-un ecosistem digital integrat si dedicat medicilor dermatologi si esteticieni.

Fotofinder ATBM Master aduce noi valente tehnologiei Fotofinder ATBM Master, prin sinergia dintre cartografierea corporala completa si videodermatoscopia digitala. Astfel, cu Fotofinder ATBM Master, medicul dermatolog poate acum observa ab initio toate leziunile de pe suprafata corpului fara a folosi videodermatoscopul Medicam 1000s, acesta fiind necesar numai pentru investigatia amanuntita a leziunilor problematice.

Acest aparat de ultima generatie reprezinta o combinatie perfecta intre cartografierea corporala completa si videodermatoscopia digitala, furnizand mediciilor dermatologi un instrument esential pentru diagnosticarea si monitorizarea leziunilor cutanate de pe intreaga suprafata a corpului.

FotoFinder ATBM Master - Platforma de Videodermatoscopie pentru Medici Dermatologi
Camera Speciala Canon 5Ds de 50.3 MP - FotoFinder ATBM Master

Camera Speciala Canon 5Ds de 50.3 MP


Cu ajutorul camerei speciale Canon 5Ds de 50.3 MP si a software-ului special de dermatoscopie Mosaic View, capabil de a procesa direct formatul RAW, structurile dermatologice sunt vizibile si ordonate dupa o serie de parametri inca din stadiul de cartografiere corporala completa. Aceasta inovatie-cheie ofera medicului posibilitatea de a face o selectie rapida a leziunilor ce necesita atentie speciala.

FotoFinder BodyScan - Tehnologie de Monitorizare a Leziunilor Pigmentare si Vasculare


Fotofinder ATBM Master revolutioneaza in monitorizarea leziunilor cutanate cu BodyScan, un program avansat integrat in noul Fotofinder ATBM Master. BodyScan redefineste modul in care medicii dermatologi monitorizeaza leziunile de pe suprafata corpului, aducand o eficienta si o precizie fara precedent in detectarea modificarilor. Aceasta tehnologie inovatoare permite detectarea automata a modificarilor in componenta leziunii, inclusiv forma, culoarea si textura.

In timpul unei sesiuni BodyScan, medicul poate observa simultan orice schimbare si obtine datele comparative imediat. Astfel, BodyScan nu doar identifica modificarile existente, ci anticipaza si aparitia unor noi leziuni, oferind o abordare comprehensiva si preventiva in monitorizarea dermatologica. Harta detaliata a alunitelor de pe corp, realizata cu ajutorul functiei BodyScan din cadrul ATBM FotoFinder optimizeaza procesul de diagnosticare in dermatologie.


De ce sa Alegeti FotoFinder ATBM Master?


Fotofinder ATBM Master este o platforma inteligenta, multifunctionala, cu un design modern, si reprezinta un nou punct de referinta in eleganta si ergonomie. ATBM Master este compatibil cu modulele pentru tricologie, estetica, capilaroscopie si pasiview.

ATBM Master combina cartografierea corporala completa si videodermatoscopia digitala, acest mod de lucru eficientizeaza in mod revolutionar activitatea medicului dermatolog, el putand detecta leziunile cutanate noi mult mai repede si cu mult mai multa precizie, intr-un timp mai scurt. Cu ajutorul videodermatoscopului Medicam 1000s, medicul poate analiza in detaliu leziunile problematice, realizand o evaluare completa a pielii cu o claritate fara precedent.


Informatii cheie ATBM Master - Fotofinder

  • Noua Platforma Inovatoare pentru Diagnosticul si Monitorizarea Leziunilor Cutanate
    • Cu noua platforma ATBM Master, asistam la o evolutie in domeniul dermatoscopiei digitale. Aceasta platforma inovatoare combina tehnologii avansate, precum camera Medicam de inalta rezolutie si programele inteligente, pentru a oferi medicilor dermatologi instrumentele esentiale pentru diagnosticarea si monitorizarea leziunilor cutanate intr-un mod fara precedent.
  • Cea mai Avansata Tehnologie pentru Depistarea Timpurie a Modificarilor Pigmentare
    • BodyScan - tehnologie avansata pentru a detecta si compara schimbarile leziunilor cutanate, inclusiv forma, culoarea si textura acestora. Aceasta functionalitate sustine medicul dermatolog in monitorizarea evolutiei leziunilor si in identificarea celor noi, contribuind la diagnosticul timpuriu si precis.
  • Cel Mai Avansat Software AI pentru Videodermatoscopia Digitala - Moleanalyser PRO
    • Moleanalyser PRO foloseste un algoritm avansat de inteligenta artificiala pentru a oferi un scor de malignitate fiecarei leziuni. Astfel, medicul dermatolog poate determina mai rapid si mai exact particularitatile fiecarui caz in parte, si, implicit, cele mai bune optiuni de tratament.
Mosaic View - Soft Unic de Scanare Corporala

Fotofinder ATBM Master – Tehnologie Unica Mosaic View pentru Analiza Leziunilor Cutanate


Cu Mosaic View, ATBM Master introduce o abordare unica in analiza leziunilor cutanate. Acest program inovator extrage imagini din toate leziunile cutanate inregistrate in timpul sesiunii BodyScan si le organizeaza automat in functie de parametri relevanti. Acest sistem permite medicului dermatolog sa detecteze imediat leziunile periculoase, selectate din toate alunitele de pe corp! Intrucat 71% dintre toate melanoamele se dezvolta de novo, functia BodyScan cumulata cu Mosaic View permite identificarea imediata si a celor mai mici modificari ale pigmentului. In acest mod, devine posibila nu numai depistarea timpurie a cancerului de piele, ci cea mai timpurie depistare!

Moleanalyzer PRO - Inteligenta Artificiala pentru Detectarea si Evaluarea Leziunilor Cutanate


Moleanalyzer PRO, software-ul avansat dezvoltat special pentru Fotofinder ATBM Master, aduce tehnologia AI in evaluarea leziunilor cutanate la un nivel superior. Cu ajutorul inteligentei artificiale si a algoritmului unic Scor A.I., Moleanalyzer PRO analizeaza atat leziunile pigmentare, cat si cele non-pigmentare, oferind un scor de risc pentru fiecare leziune in parte. Acest program continuu "invata" din analizele precedente, oferind o sensibilitate si specificitate extraordinara in evaluarea leziunilor cutanate.

Medicii pot realiza rapid si precis analize si masuratori ale structurilor leziunilor, compara imaginile in timp, evalua riscul cu ajutorul inteligentei artificiale si accesa o a doua opinie, oferita de specialisti de renume. Moleanalyzer PRO aduce un avans remarcabil in evaluarea leziunilor cutanate, facilitand diagnosticul pacientilor.


AIMEE - Noua Solutie de Examinare si Evaluare a Alunitelor cu Inteligenta Artificiala de la ATBM FotoFinder


ATBM FotoFinder introduce AIMEE, noua solutie pentru examinarea si evaluarea inteligenta a melanomului. Cu ajutorul tehnologiei AI de la FotoFinder, AIMEE revolutioneaza pre-evaluarea leziunilor cutanate, accelerand procesul decizional si servind ca instrument valoros de formare pentru medici.

Trichoscale AI - Evaluarea Parului cu Ajutorul Inteligentei Artificiale


ATBM FotoFinder nu se limiteaza doar la dermatoscopie, ci aduce in prim-plan si solutii avansate pentru afectiunile specifice, precum alopecia, prin intermediul programului Trichoscale AI.

Trichoscale AI, noul software ce redefineste analiza automata a parului, oferind suport in evaluarea tulburarilor scalpului si a parului. Cu ajutorul inteligentei artificiale, Trichoscale AI furnizeaza date precise privind numarul de fire de par, densitatea parului, grosimea parului (calibru), lungimea parului, cresterea parului, rata anagen/telogen, rata vellus/terminal, densitatea unitatilor foliculare (grefe), procentajul de unitati foliculare singulare, duble, triple si mai mari, precum si grosimea totala a parului.

Indiferent daca este necesara o tricoscopie sau un tricograma, Trichoscale AI ofera medicilor date extrem de precise in cel mai scurt timp, atat pentru parul scurt, cat si pentru cel lung. Acest soft include instrumente de imagistica precise, comparatii clinice sau tricoscopice cu examinarile de baza, precum si analize de date imagistice.

De la pregatirea pacientului cu Shave Assist, prin imagistica cu FotoWizzard, pana la examinarea de urmarire cu Virtual Tattoo, algoritmii FotoFinder de Inteligenta Artificiala de ultima generatie va asista in fiecare pas al experientei Trichoscale AI. O revolutie in evaluarea parului!

AIMEE - Noua Solutie pentru Examinarea si Evaluarea Inteligenta a Melanomului
Pasiview - Documentarea Psoriazisului si Determinarea PASI

FotoFinder PASIvision - Documentarea Psoriazisului si Determinarea PASI


Documentarea foto standardizata si determinarea PASI asistata de computer cu Fotofinder ATBM Master permit o urmarire optima a pacientilor cu psoriazis.

PASIvision se bazeaza pe fotografii standardizate ale intregului corp obtinute cu ATBM de la FotoFinder. Odata ce imaginile sunt salvate, FotoFinder PASIscan poate fi pornit in modulul de Cartografiere Totala a Corpului. Dupa selectarea tipului de psoriazis subiacent, software-ul vizualizeaza automat leziunile. In mai putin de un minut, arata valorile pre-PASI pentru suprafata afectata a corpului in procente (cap, brate, trunchi si picioare), roseata (eritem), grosimea placilor si descuamarea.

Fiecare zona masurata este prezentata intr-o imagine separata. Valorile pre-PASI calculate pot fi apoi ajustate si confirmate de catre medic. Astfel, procedura inovatoare a FotoFinder permite o evaluare pre-obiectiva a psoriazisului in cel mai scurt timp posibil. Aceasta metoda imbunatateste urmarirea precisa a pacientilor cu psoriazis si arata progresul si succesul tratamentului. In acest scop, PASIscan calculeaza automat valorile PASI ale imaginilor de baza si de urmarire si indica imbunatatirea cu 50%, 75%, 90% sau 100% (PASI 50, 75, 90 sau 100).

Estetic Fata si Corp - Documentare si Planificare Eficienta pentru Tratamentele Estetice


Indiferent daca este vorba despre remodelare corporala, liposuctie, tratamente cu laser, documentarea standardizata a fotografiilor este indispensabila pentru fiecare tratament estetic. Cu FotoFinder Aesthetics sunt posibile urmatoarele: planificarea tratamentului, analiza pielii si documentarea standardizata a fotografiilor. Fotografiile impresionante de inainte si dupa vizualizeaza progresul tratamentului.


Capilaroscopie - O experienta completa pentru Piele, Par si Unghii


Camera video Full HD medicam 1000s ofera cele mai clare imagini in dermatoscopie, tricoscopie si capilaroscopie. Un cip extra-large cu tehnologia Full HD CrystalView furnizeaza detalii sporite si o claritate exceptionala. Obiectivul D-Scope IV cu TwinLight si capace frontale interschimbabile permite comutarea usoara intre lumina polarizata si nemodificata, cu sau fara contact, pentru o noua viziune a pielii. Absolut fiabil in practica dumneavoastra zilnica, medicam 1000s face posibila capturarea de fotografii microscopice, precum si imagini macroscopice si clinice excelente. Camera este calibrata la culoare si controlata complet de software, asigurand conditii de imagistica constante.

Fotofinder ATBM Master afiseaza dermatoscopia ca o imagine live Full HD cu zoom optic variabil si focalizare automata in software. Nu este nevoie sa salvati imaginea mai intai, ea poate fi deja vazuta in timpul examinarii live la o rezolutie mare.

In plus, D-Scope III poate fi folosit pentru capilaroscopia video a pliului unghial pentru evaluarea non-invaziva a microcirculatiei si a anormalitatilor microvasculare. Datorita maririi de pana la 400x, morfologia si fluxul sanguin al capilarelor sunt vizualizate si fac circulatia eritrocitelor clar vizibila.

Functionalitate si caracteristici ATBM Master - Fotofinder

Automatizare completa (Bodyscan ATBM) ce detecteaza leziunile si marcheaza in sistem orice leziune noua
Videodermatoscopie la superlativ cu tehnologia Crystal View – Camera Full HD Medical 1000s
Accesorii speciale pentru diagnosticarea cu ajutorul flourescentei
Zoom ce mareste imaginea de pana la 400x cu sistem de precizie optica pentru polarizare si imersie.
Platforma mobila si versatila, cu hardware de inalta performanta
Inteligenta Artificiala (AI) ce permite analiza si gradul de risc pentru fiecare leziune
Imagini Ultra-Hi-Res camere Canon DSLR de ultima generatie
Sistemul unic PolFlash XE de 4 Flash-uri, 2 polarizaTe si 2 nepolarizate
OPTIONAL - software special, PASIscan pentru detectia si analiza psoriazisului
OPTIONAL - TrichoLAB pentru un diagnostic precis si rapid al alopeciei.
ATBM Master are potentialul de a schimba modul în care facem monitorizarea digitala. Cu aceasta platforma fac cartografia totala a corpului iar apoi compar imaginile. Trebuie să stiu daca o leziune se schimba simetric sau asimetric si asta pot obtine din fotografia totala polarizata a corpului .
Prof. Giuseppe Argenziano,
Italia
Aceasta metoda ne ajuta in practica zilnica pentru ca ne permite sa scanam rapid dermatoscopic, majoritatea alunitelor. Apoi ne focusam pe cele atipice. Reducem astfel timpul de evaluare.
Dr. Aimilios Lallas,
Grecia
Am adoptat si noi metoda cartografierii complete a corpului. Atat imaginile individuale ale leziunilor cat si cele comparative sunt extrem de importante. Daca le putem realiza pe ambele cu ajutorului unui singur aparat, este ideal.
Prof. Harald Kittler,
Austria

Rezultate obtinute

Dermatoscopie Polarizata
Dermatoscopie Polarizata
Dermatoscopie Polarizata Non Contact
Dermatoscopie Polarizata Non Contact
Imagine Clinica
Imagine Clinica
Analizare cu Fluoriscenta
Analizare cu Fluoriscenta

Fisa tehnica - ATBM Master - Fotofinder

Aplicare Total Body Mapping, videodermatoscopie, tricoscopie
Scanare corp Bodyscan ATBM cu vedere mozaic - detectare si analiza evolutie leziuni
Design modern si ergonomic
Tip imagine Polarizata + procesare imagine RAW
Camera sistem Canon 5D cu 50.3 MP, Full frame sensor
Lentile sistem Sigma 50mm F1.4 DG HSM
Flash sistem Noul PolFlash XE Xenon Flash - lumina polarizata si non-polarizata controlata de software
Format poza JPEG si RAW
FF Software Universe 3 + Master Suite
Ecran Monitor 4K 24 inch Dell
PC Fotofinder silent medical server ATBM Master
Greutate ATBM 55Kg / Silent Medical Server 11Kg /Monitor 4Kg / Polflash XE 1.6KgXE
Voltaj AC 115 V / 230 V / 47-63 Hz
Consum max. 350 Watt
Clasa protectie 1
Clasa protectie IP IPX0
Temperatura ambientala 0-40°C
Dimensiuni 90x90x205 cm

Aflati mai multe despre ATBM Master - Fotofinder contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos

Solicita oferta