Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
FotoFinder Studio Combina Instrumente pentru tricoscopie, maparea nevilor si estetica intr-un singur sistem
FotoFinder Studio Combina Instrumente pentru tricoscopie, maparea nevilor si estetica intr-un singur sistem
Informatii cheie
Functionalitate si caracteristici
Rezultate obtinute
Fisa tehnica
Solicita oferta

FotoFinder Studio - Sistem Combinat pentru Videodermatoscopie, Estetica si Tricologie


Fotofinder Studio este unul dintre cele mai avasate sisteme multifunctionale FotoFinder, capabil sa combine videodermatoscopia digitala, modulul Aesthetics pentru monitorizarea rezultatelor tratamentelor de estetica faciala, si modulul TrichoScale Pro pentru analiza scalpului si a parului. Ideal pentru clinici de estetica medicala si dermatologie, platforma Studio reprezinta un nou pas pe scara inovatiei in videodermatoscopie digitala, domeniu in care FotoFinder conduce detasat piata internationala.

Videodermatoscopie la Superlativ – Medicam 1000s


FotoFinder Studio ofera medicului dermatolog posibilitatea de a diagnostica leziunile pigmentare si non-pigmentare cu ajutorul videodermatoscopului de inalta performanta Medicam 1000s. Cu ajutorul software-ului avansat Moleanalyser Pro si a modulului Scor AI, medicul poate detecta imediat leziunile ce pot pune probleme pacientilor. Indiferent ca este vorba de dermatoscopie, inflamoscopie sau tricologie, FotoFinder Studio ofera cea mai buna solutie pentru medici dermatologi si esteticieni.

Camera speciala Medicam 1000s permite o reala calatorie in profunzimea structurilor pielii, avand capacitatea de a mari de 400 de ori imaginea. Cu ajutorul acestei camere unice in practica dermatologica, medicii pot vizualiza pielea la nivel celular cu o claritate si acuratete fara precedent.

Aparat FotoFinder Studio pentru Medici Dermatologi si Esteticieni
Fotofinder Aesthetics – Sistem Integrat de Analiza pentru Fata si Scalp

Fotofinder Aesthetics – Sistem Integrat de Analiza pentru Fata si Scalp


Fotofinder Studio ofera un modul special pentru analiza si monitorizarea rezultatelor tratamentelor de estetica faciala: FotoFinder Aesthetics. Platforma speciala Aesthetics este utilizata de medicul dermatolog pentru o cartografiere completa a pielii din aria fetei si a scalpului, acesta putand apoi compara diferentele in timp cu ajutoul software-ului dedicat. Se poate astfel cuantifica in timp real rezultatul tratamentelor de estetica faciala pentru pacienti, oferind acestora un valoros punct de reper pentru a alege cele mai bune si mai sigure tratamente.

Aesthetics – Tehnologie si Mod de Actiune.1. Fotografierea Fetei si a Scalpului


FotoFinder Studio integreaza o varianta avansata pentru fotografierea la 180 de grade a fetei, acum si cu posibilitatea de a realiza cartografierea completa a scalpului pentru o eventuala tricograma.

Platforma speciala detine un sistem de suport pentru cap, si un brat mobil cu o cursa de 180 de grade pe care este montata o camera profesionala Canon. Dupa ce pacientul este asezat in pozitia corecta, camera fotografiaza automat fata acestuia, in semicerc, obtinand astfel o imagistica perfecta a fetei. Prin schimbarea pozitiei suportului, se poate realiza aceasta imagistica si pentru scalp, evidentiandu-se astfel zonele afectate de caderea parului.

Informatii cheie FotoFinder Studio

  • Cel Mai Bun Sistem Integrat de Videodermatoscopie Digitala
    • Produs si asamblat in Germania de o echipa multidisciplinara de specialisti in dermatologie, optica, mecanica si IT, FotoFinder Studio reprezinta varful de lance in ceea ce priveste metodele moderne de preventie a cancerului de piele.
  • Cel Mai Rapid Mod de Detectie si Preventie al Cancerului de Piele
    • FotoFinder Studio reprezinta un instrument-cheie pentru descoperirea prematura a leziunilor periculoase, oferind medicilor posibilitatea de a lua masuri atunci cand exista inca numeroase optiuni de tratamemt cu sanse mari de success. Analiza detaliata a fiecarei leziuni este posibila cu camera ulta-performanta integrata in platforma.
  • Cel Mai Avansat Sistem pentru Analiza Fetei si a Scalpului
    • Prin integrarea unei variante avansate a sistemului Adonia in platforma, FotoFinder Studio imbina avantajele videodermatoscopiei si a platformei Aesthetics intr-un singur aparat.
Platforma Multifunctionala pentru Imagistica Medicala

2. Platforma Multifunctionala pentru Imagistica


FotoFinder Studio include instrumentul personalizat Proposer, cel mai avansat software pentru analiza fotografiilor inainte si dupa tratamentele de estetica faciala. Cu ajutorul acestui software pentru estetica, se pot determina pana la cel mai mic detaliu rezultatele tratamentelor faciale, si, implicit, cea mai potrivita abordare de tratament pentru viitor.

3. Analiza Completa a Scalpului cu Modulul TrichoScale Pro


FotoFinder Studio poate fi folosit impreuna cu modulul TrichoScale Pro pentru a se realiza tricograma digitala a pacientului. Avand in vedere nevoile chirurgilor specializati in estetica parului, FotoFinder Studio ofera integrare completa cu TricoLab TransPlanner, ce va ofera posibilitatea de a planifica operatii de implant de par in mod eficient.

FotoFinder Studio – Platforma Multifunctionala pentru Imagistica


Medicul dermatolog poate utiliza platforma FotoFinder Studio pentru cartografierea si dermatoscopia alunitelor - pentru monitorizare, comparatie si analiza a leziunilor cutanate.


FotoFinder Aesthetics, cu instrumentul personalizat Proposal este platforma pentru fotografii si consultări inainte si dupa tratamentele de estetica faciala. Creați planuri de tratament personalizate sau utilizati software-ul Proposer pentru a analiza imaginile faciale pentru detectarea celor mai mici schimbari in urma tratamentelor de estetica, inclusiv a efectelor nedorite, precum pigmentare, roseata sau inflamatii.

Moleanalyzer PRO – Inteligenta Artificiala pentru Detectarea si Evaluarea Leziunilor


Moleanalyzer PRO este un software avansat dezvoltat special de FotoFinder pentru utilizarea la maximum a potentialului tehnic al platformei ATBM. Impreuna cu Inteligenta Artificiala Scor A.I., Moleanalyzer PRO studiaza atat leziunile pigmentare cat si cele non-pigmentare si calculeaza pentru fiecare in parte un scor de risc.

Algoritmul utilizat de Moleanalyzer Pro acceseaza in mod continuu date noi, si “invata” din analize precedente. Intru-un studiu clinic intitulat Om versus Masina, realizat de Spitalul Universitar din Heidelberg, algoritmul FotoFinder a oferit rezultate impresionante, demonstrand o sensibilitate si specificitate extraordinara in analiza leziunilor pielii. Cu Moleanalyzer Pro, medicii vor putea efectura rapid si precis:
• Analiza si masurarea structurilor leziunii
• Analiza comparativa a imaginilor si modificarilor in timp
• Evaluari bazate pe o lista de puncte-cheie
• Determinarea scorului de risc cu ajutorul inteligentei artificiale
• Acces la o a doua opinie, oferita de specialisti de renume
Moleanalyzer PRO – Inteligenta Artificiala pentru Detectarea si Evaluarea Leziunilor Pigmentare si Vasculare

Functionalitate si caracteristici FotoFinder Studio

VIDEODERMATOSCOPIE LA SUPERLATIV CU TEHNOLOGIA CRYSTAL VIEW – CAMERA FULL HD MEDICAL 1000S
ZOOM OPTIC LIVE SI DINAMIC. SINCRONIZARE DIRECTA A HARTII PIELII CU ISTORICUL LEZIUNILOR PENTRU COMPARATIE INSTANTANEE
ZOOM EXCEPTIONAL 400x, SISTEM DE PRECIZIE OPTICA PENTRU POLARIZARE SI IMERSIE
SOFTWARE AESTHETICS PENTRU ANALIZA REZULTATELOR TRATAMENTELOR DE ESTETICA FACIALA
SISTEM SPECIAL DE TRICOLOGIE, PENTRU CARTOGRAFIEREA COMPLETA A SCALPULUI
ACCESORII SPECIALE PENTRU DIAGNOSTICAREA PRIN FLOURESCENTA
PLATFORMA ESTE MOBILA SI VERSATILA, HARDWARE DE INALTA PERFORMANTA.
INTELIGENTA ARTIFICIALA (AI), CE PERMITE STABILIREA GRADULUI DE RISC
TRICHOSCALE PRO - CEA MAI AVANSATA METODA DE DIAGNOSTIC PRECIS AL ALOPECIE
OPTIONAL ANALIZA TRICHOLAB PENTRU O TRICOGRAMA COMPLETA
Medicam 1000 imi ofera o perspectiva ampla a detaliilor. Zoom-ul exceptional imbunatateste diagnosticul tumorilor - in special cele din zona faciala. Este usor sa diferentiez intre tumorile maligne si benigne cu ajutorul zoom-ului de pana la 140x.
Dr. Andreas Blum,
Germania
Zoom-ul dispozitivului Medicam este fantastic! Ofera imagini clare, de calitate excelenta. Tocmai de aceea am ales FotoFinder.
Dr. Balachandra S. Ankad,
India
Sistemul FotoFinder ne ofera date credibile cu privire la probabilitatea leziunilor de a fi maligne sau benigne. Ne-a ajutat sa crestem rata de detectie a melanoamelor in practica clinica de zi cu zi.
Dr. Gustavo Beltran Grados,
Peru

Rezultate obtinute

IMAGINE DERMATOSCOPICA LEZIUNE
IMAGINE DERMATOSCOPICA LEZIUNE
IMAGINE TRICOSCOPIE
IMAGINE TRICOSCOPIE
IMAGINE DERMATOSCOPICA
IMAGINE DERMATOSCOPICA
IMAGINE AESTHETICS ANALIZA FACIALA CU POZA
IMAGINE AESTHETICS ANALIZA FACIALA CU POZA

Fisa tehnica - FotoFinder Studio

Aplicare videodermatoscopie, tricoscopie, Estetica
Tip imagine Polarizata + procesare imagine RAW
Camera sistem Canon 5D cu 50.3 MP, Full frame sensor
Lentile sistem Sigma 50mm F1.4 DG HSM
Flash sistem Noul PolFlash XE Xenon Flash - lumina polarizata si non-polarizata controlata de software
Format poza JPEG si RAW
FF Software Universe 3 + Master Suite
Greutate 60kg

Aflati mai multe despre FotoFinder Studio contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos

Solicita oferta