Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Fotofinder ATBM Master canon fotofinder

Depistarea Timpurie a Cancerului de Piele cu Ajutorul FotoFinder ATBM

Fotofinder ATBM

27 octombrie, 2021

Depistarea timpurie a cancerului de piele cu ajutorul ATBM (Automated Total Body Mapping)  – Cartografierea Totala Automatizata a Corpului

Detectarea timpurie: cea mai buna protectie impotriva cancerului de piele

Medicii specialisti atrag atentia asupra importantei depistarii timpurii a cancerului de piele indiferent de forma acestuia. Majoritatea pacientilor nu recunosc ca au o problema si ajung la medic in faze deja avansate ale bolii. Cea mai intalnita forma a cancerului de piele este carcinomul cutanat, conform ultimelor studii realizate, una din trei persoane este predispusa sa dezvolte un astfel de tip de cancer. Principalele cauze care duc la aparitia acestui tip includ expunerea prelungita la soare sau predispozitia genetica.

FotoFinder ATBM Master - Noul Aparat de Videodermatoscopie Digitala

Unul dintre cele mai avansate echipamente de videodermatoscopie digitala este FotoFinder ATBM Master, o platforma moderna si multifunctionala cu ajutorul careia medicul dermatolog poate realiza cartografia corporala completa, unde se pot observa toate leziunile de pe suprafata pielii, la un nivel de detaliu fara precedent, monitorizand simultan evolutia acestora. Aparatul FotoFinder este cu atat mai util intrucat melanoamele de novo pot sa apara si la pacienti care nu prezinta in mod normal leziuni problematice. Cu ajutorul FotoFinder, intreg corpul este scanat in mod eficient, iar imagistica este realizata la o calitate exceptionala.

Fotofinder ATBM Master

Functiile FotoFinder ATBM

FotoFinder BodyScan

Cu ajutorul functiei BodyScan a platformei FotoFinder se pot detecta schimbari din compozitia leziunilor cum ar fi forma, culoarea sau textura acestora. Detectarea schimbarilor se realizeaza pe loc, datele fiind disponibile imediat medicului dermatolog. Astfel, se pot identifica nu numai modificarile leziunilor existente, ci si aparitia unora noi.

Moleanalyzer PRO – Inteligenta Artificiala.

Programul Moleanalyzer Pro permite medicului dermatolog o analiza amanuntita a alunitelor, in functie de culoarea, forma sau structura acestora. Software-ul expert asigura informatia detaliata pe toti parametrii si calculeaza marimea, perimetrul si diametrul leziunii. Evaluarea leziunilor se realizeaza folosind mai multe criterii, lucru care va permite dermatologului un diagnostic mult mai rapid. Moleanalyzer Pro ofera posibilitatea medicului sa realizeze o evaluare folosid 3 criterii, 7 criterii sau regula ABCD.

In concluzie, videodermatoscopia digitala FotoFinder reprezinta varful tehnologic de lance in imagistica dermatologica, oferind o solutie definitiva pentru depistarea timpurie a cancerului de piele. Echipamentele FotoFinder sunt o alegere excelenta atat pentru clinici medicale cat si pentru cabinete individuale de dermatologie.

Descopera Aparatul FotoFinder ATBM Master

BeautyMed