Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Vexia - Platforma Dermatoscopie, Tricoscopie si Capilaroscopie pentru medici dermatologi
Vexia - Platforma Dermatoscopie, Tricoscopie si Capilaroscopie pentru medici dermatologi
Informatii cheie
Functionalitate si caracteristici
Rezultate obtinute
Fisa tehnica
Solicita oferta

FotoFinder Vexia - Platforma Avansata de Videodermatoscopie Digitala pentru Medici Dermatologi


FotoFinder Vexia este un aparat de videodermatoscopie digitala, special conceput pentru a oferi medicului dermatolog cel mai inalt grad de confort in timpul diagnosticarii pacientilor. Platforma FotoFinder Vexia face din videodermatoscopia digitala un proces extrem de eficient si precis, cu posibilitati de diagnosticare fara precedent. Manevrabil, stabil si de incredere pentru utilizare continua, FotoFinder Vexia este ideal pentru practica in cadrul clinicii de dermatologie si demonstreaza cum inovatia tehnologica poate fi pusa in slujba pacientului.

FotoFinder Vexia este dedicat clinicilor sau cabinetelor de dermatologie ce doresc exclusiv o solutie pentru videodermatoscopie digitala. Astfel, Vexia este dotat cu camera de inalta performanta Medicam 1000s, special conceputa pentru observatia leziunilor cutanate la un nivel de detaliu fara precedent. In plus, platforma Vexia include si server-ul medical FotoFinder, dotat cu o baza speciala de date medicala si cu software-ul inteligent de analiza a leziunilor, Moleanalyzer PRO.

Fotofinder Vexia - Aparat Dermatoscopie Digitala pentru Medici Dermatologi
Analiza leziunilor pigmentare cu FotoFinder Medicam 1000s si programul special Moleanalyser.

VEXIA - Videodermatoscopie la Superlativ


Videodermatoscopul Medicam 1000s permite o reala calatorie in profunzimea structurilor pielii, avand capacitatea de a mari de 400 de ori imaginea. Cu ajutorul acestei camere unice in practica dermatologica, medicii pot vizualiza pielea la nivel celular cu o claritate si acuratete fara precedent. Medicam 1000s livreaza cea mai buna calitate Full HD cu zoom cursiv si detine atasamente speciale pentru diagnosticarea cu ajutorul flourescentei, dar si pentru capilaroscopie.

Pe langa Medicam 1000s, FotoFinder va ofera si Leviacam, un videodermatoscop digital elegant ce livreaza experienta FotoFinder intr-o camera ultra-compact. In ciuda dimensiunilor sale mici si a greutatii de numai 220 grame, Leviacam este o solutie foarte buna pentru analiza preliminara si micro-fotografie, fiind dotata cu tehnologii autofocus si TwinLight, pentru imersie si polarizare. Datorita dimensiunilor sale mici, Leviacam este ideal pentru tricoscopie.

FotoFinder AIMEE - Examinare si Evaluare a Alunitelor cu Inteligenta Artificiala


FotoFinder Vexia aduce un nivel superior de precizie si eficienta in examinarea si evaluare inteligenta a melanomului, cu ajutorul tehnologiei AIMEE. AIMEE sprijina medicii in luarea deciziilor prin pre-evaluarea leziunilor cutanate, oferind rapid un scor AI bazat pe numeroasele studii clinice.

Informatii cheie Vexia

  • Cel Mai Bun Sistem Integrat de Videodermatoscopie Digitala
    • Produs si asamblat in Germania de o echipa multidisciplinara de specialisti in dermatologie, optica, mecanica si IT, FotoFinder reprezinta varful de lance in ceea ce priveste metodele moderne de preventie a cancerului de piele.
  • Cel Mai Performant Videodermatoscop Digital de pe Piata Medicam 1000s
    • FotoFinder reprezinta un instrument-cheie pentru descoperirea prematura a leziunilor periculoase, oferind medicilor posibilitatea de a lua masuri atunci cand exista inca numeroase optiuni de tratamemt cu sanse mari de success. Analiza detaliata a fiecarei leziuni este posibila cu camera ulta-performanta Medicam 1000s, integrata in platforma.
  • Cele Mai Avansat Software pentru Videodermatoscopie Digitala Moleanalyser PRO
    • Moleanalyser PRO, impreuna cu un modul special de inteligenta artificiala, ofera un scor de malignitate fiecarei leziuni. Astfel, medicul dermatolog poate determina mai rapid si mai exact particularitatile fiecarui caz in parte, si, implicit, cele mai bune optiuni de tratament.
Cele mai avansat software-uri pentru dermatoscopie, create special de FotoFinder

FotoFinder Vexia - >Noul sistem de Videodermatoscopie Full HD


Cu noua configuratie ergonomica, FotoFinder Vexia este un aparat pentru identificarea alunitelor periculoase compact, robust si flexibil. In plus, Vexia poate fi folosit si pentru analiza parului si a unghiilor. Vexia este un aparat recomandat medicilor dermatologi ce doresc doar tehnologiile de videodermatoscopie digitala si de analizare a leziunilor cutanate, fiind dotat cu modulul de videodermatoscopie. Pentru paleta completa de tehnologii FotoFinder, se recomanda sistemele complete ATBM Master internal link sau FotoFinder Studio. internal link.

Cu toate acestea, modulul FotoFinder Vexia este cea mai potrivita alegere pentru medicii dermatologi ce doresc dotarea treptata a locatiei. Fiind un sistem modular, FotoFinder Vexia poate fi upgradat pentru a include sistemele complete FotoFinder.


Moleanalyzer PRO

Inteligenta Artificiala pentru Detectarea si Evaluarea Leziunilor


Moleanalyzer PRO este un software avansat dezvoltat special de FotoFinder pentru utilizarea la maximum a potentialului tehnic al platformei Vexia. Impreuna cu Inteligenta Artificiala Scor A.I., Moleanalyzer PRO studiaza atat leziunile pigmentare cat si cele non-pigmentare si calculeaza pentru fiecare in parte un scor de risc.

Algoritmul utilizat de Moleanalyzer Pro acceseaza in mod continuu date noi, si “invata” din analize precedente. Intru-un studiu clinic intitulat Om versus Masina, realizat de Spitalul Universitar din Heidelberg, algoritmul FotoFinder a oferit rezultate impresionante, demonstrand o sensibilitate si specificitate extraordinara in analiza leziunilor pielii. Cu Moleanalyzer Pro, medicii vor putea efectura rapid si precis:
• Analiza si masurarea structurilor leziunii
• Analiza comparativa a imaginilor si modificarilor in timp
• Evaluari bazate pe o lista de puncte-cheie
• Determinarea scorului de risc cu ajutorul inteligentei artificiale
• Acces la o a doua opinie, oferita de specialisti de renume
Medicam 1000s si Server Medical special integrat FotoFinder

Functionalitate si caracteristici Vexia

SISTEM AVANSAT DE PROTECTIE A DATELOR, LA CELE MAI RIDICATE STANRDARDE DE SECURITATE
VIDEODERMATOSCOPIE LA SUPERLATIV CU TEHNOLOGIA CRYSTAL VIEW - CAMERA FULL HD MEDICAL 1000S
ACCESORII SPECIALE PENTRU DIAGNOSTICAREA CU AJUTORUL FLUORESCENTEI
ZOOM CE MARESTE IMAGINEA DE PANA LA 400PX CU SISTEM DE PRECIZIE OPTICA PENTRU POLARIZARE SI IMERSIE
POSIBILITATE DE ATASARE WIRELESS A DISPOZITIVELOR
PLATFORMA SOFTWARE MODERNA SI INTUITIVA
PLATFORMA MOBILA SI VERSATILA, CU HARDWARE DE INALTA PERFORMANTA
INTELIGENTA ARTIFICIALA (AI) PERMITE STABILIREA GRADULUI DE RISC PENTRU FIECARE LEZIUNE IN PARTE
SERVER MEDICAL FOTOFINDER, MOD SILENTIOS, PROCESEAZA BAZA DE DATE MEDICALE SQL DE MARI DIMENSIUNI
OPTIONAL - TRICHOSCALE PENTRU UN DIAGNOSTIC PRECIS SI RAPID AL ALOPECIEI
FotoFinder a oferit medicilor o posibilitate fara precedent: descoperirea modificarilor pielii cu ajutorul cartografierii complete. Astfel, putem vedea leziuni ce pot degenera intr-un melanom, pe care inainte nu le-am fi detectat ca atare. FotoFinder salveaza vieti, mai des decat ati crede, si mult mai rapid.
Dr. Tanja C. Fischer,
Germania
Am adoptat si noi metoda cartografierii complete a corpului. Consider ca atat imaginile individuale ale leziunilor cat si cele comparative sunt extrem de importante. Daca le putem realiza pe ambele cu ajutorului unui singur aparat, este ideal.
Prof. Harald Kittler,
Vienna

Rezultate obtinute

analizare dermatoscopie polarizata
analizare dermatoscopie polarizata
analizare dermatoscopie polarizata non contact
analizare dermatoscopie polarizata non contact
tricoscopie vexia
tricoscopie vexia
dermatoscopie vexia
dermatoscopie vexia

Fisa tehnica - Vexia

Model FotoFinder Dermoscope Vexia
Design modern si ergonomic
Tip imagine Polarizata si non-polarizata
Configurare calculator Intel © CoreTM i5, 2,4 Ghz / 8192 MB (8 GB) RAM
Windows © 7 Professional, 8.1 (64 bit), 10 (64 bit), conexiune de la distanta
Placa 512 MB RAM, rezolutie full HD
Greutate 51 kg
Voltaj AC 100- 230 V / 47-63 Hz
Consum max. 500 Watt
Clasa protectie 1
Clasa protectie IP IPX0
Temperatura ambientala 0-40°C
Dimensiuni 139x56x63 cm
Compatibilitate camera medicam 800HD, medicam 1000, medical 1000s

Aflati mai multe despre Vexia contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos

Solicita oferta