Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
FotoFinder Desktop Gold - Aparatura pentru Videodermatoscopie Digitala
FotoFinder Desktop Gold - Aparatura pentru Videodermatoscopie Digitala
Informatii cheie
Solicita oferta

Desktop Gold – Solutie Completa pentru Videodermatoscopie Digitala, Capilaroscopie si Tricoscopie


FotoFinder Desktop Gold este cea mai noua solutie de videodermatoscopie digitala de pe piata din Romania, dedicata medicilor dermatologi si esteticieni. FotoFinder Desktop Gold combina videodermatoscopul unic Medicam 1000s cu cele mai performante solutii software si AI pentru dermatologie, oferindu-va astfel posibilitati multiple de evaluare dermatologica.

FotoFinder Desktop Gold va ofera o sinergie intre videodermatoscopie digitala, tricoscopie si capilaroscopie, echipamentul fiind special conceput pentru a fi un instrument portabil de diagnosticare si monitorizare a leziunilor cutanate de pe intreaga suprafata a corpului.

Medicam 1000s: O Perspectiva Unica Asupra Structurilor Pielii


Videodermatoscopul Medicam 1000s detine un zoom optic live cu o capacitate exceptionala de a mari imaginea cu pana la 400x. Astfel, medicul dermatolog poate desfasura o reala calatorie vizuala in profunzimea structurilor pielii, cu avantajul unei perspective cu adevarat unice asupra structurilor celulare ale leziunilor de orice tip.

Medicam 1000s este o tehnologie unica in dermatologie, oferind medicilor posibilitatea de a explora pielea la nivel celular, furnizand o claritate si precizie fara precedent. Medicam 1000s ofera o rezolutie Full HD de inalta calitate, cu functia de zoom cursiv si include instrumente speciale pentru diagnosticare prin fluorescenta, capilaroscopie, dar si pentru evaluarea microscopica a afectiunilor pielii.

FotoFinder Desktop Gold este dotat si cu tehnologia Docking Station 1000 - un suport de camera integrat -, ce conecteaza Medicam 1000s la laptop printr-un simplu cablu USB. Dermatoscopia video nu a fost niciodata atat de flexibila!

FotoFinder Desktop Gold - Echipament pentru Videodermatoscopie Digitala, Tricoscopie si Capilaroscopie
Videodermatoscopul Medicam 1000s FotoFinder

Moleanalyzer PRO - Un Avans Tehnologic in Evaluarea Leziunilor Cutanate


FotoFinder Desktop Gold este dotat cu tehnologia Moleanalyzer Pro, care utilizeaza A.I. dar si algoritmi avansati de analiza a pielii pentru a oferi un scor si o evaluare completa a oricarui tip de leziune.

Mai mult, Moleanalyzer Pro masoara si cuantifica evolutia suprafetei, dimensiunii si formei leziunilor, permitand astfel medicului sa ofere prognoze extrem de precise.

Moleanalyzer Pro permite, de asemenea, o evaluare preliminara a leziunilor folosind metoda ABCDE:

Asimetrie - Melanomul este adesea asimetric. Leziunile benigne sunt de obicei uniforme și simetrice.

Border (Margini) - Melanomul are adesea margini care nu sunt bine definite sau au o forma neregulata, in timp ce leziunile benigne au de obicei margini netede, bine definite.

Culoare – Melanomul poate avea mai multe culori sau nuante. Leziunile benigne sunt de obicei de o singura culoare.

Diametru – Melanomul masoara, in medie, 6 mm în diametru, aproximativ diametrul unui creion standard.

Evolutie – Melanomul isi va schimba adesea dimensiunea, forma sau culoarea. Spre deosebire de majoritatea alunitelor benigne, melanomul tinde sa se schimbe in timp.

Informatii cheie FotoFinder Desktop Gold

  • FotoFinder Desktop Gold - Avans Tehnologic in Videodermatoscopie
    • Desktop Gold FotoFinder reprezinta o solutie completa ce integreaza videodermatoscopie digitala de inalta calitate, software-uri performante si inteligenta artificiala, furnizand medicilor dermatologi un instrument esential pentru evaluarea si monitorizarea leziunilor cutanate.
  • FotoFinder Desktop Gold - Solutie Avansata pentru Evaluarea Parului si a Scalpului
    • Desktop Gold nu se limiteaza doar la videodermatoscopie, ci aduce si solutii avansate pentru afectiunile scalpului cu ajutorul tehnologiei Trichoscale AI. Acest software utilizeaza inteligenta artificiala pentru a oferi date precise despre firul de par, sustinand evaluarile rapide si precise ale medicilor dermatologi.
  • FotoFinder Desktop Gold - Solutie Completa pentru Videodermatoscopie Digitala
    • FotoFinder Desktop Gold ofera profesionistilor din domeniu o solutie portabila si completa pentru evaluarea si diagnosticarea leziunilor cutanate.
Moleanalyzer PRO - Evaluarea Leziunilor Cutanate

Cu Moleanalyzer Pro, medicii specialisti pot realiza evaluari rapide si precise, efectuand masuratori detaliate ale structurilor leziunilor. Unul dintre marile avantaje ale software-ului FotoFinder este capacitatea de a compara si suprapune imaginile captate intr-un interval de timp. Aceasta abilitate de a monitoriza cu precizie evolutia fiecarei leziuni individuale ofera medicului dermatolog posibilitati fara precedent in preventia si eventualul tratament cu succes al leziunilor.

Moleanalyzer PRO redefineste standardele in domeniul diagnosticarii leziunilor, prin cumulul de tehnologii si capacitati inovative pe care le aduce in practica dermatologica.

AI - Inteligenta Artificiala in Pre-Evaluarea Leziunilor Pielii


FotoFinder, un sistem de inteligenta artificiala (AI), are capacitatea de a evalua leziunile cutanate printr-un scor AI, reprezentat printr-o gama de culori. Dupa obtinerea scorului, se poate accesa o reprezentare vizuala interactiva pentru respectiva leziune, utilizand versiunea online a Moleanalyzer pro.

Interfata grafica foloseste culori diferite pentru a ilustra zonele leziunii care au contribuit semnificativ la calculul scorului AI. Zona critica, sau „pixelii HOT”, cei mai relevanti pentru determinarea scorului AI, sunt marcati in rosu. Pe de alta parte, „pixelii COLD”, mai putin influenti in calculul scorului AI, sunt evidentiati in albastru.

AIMEE - Solutie de Examinare si Evaluare a Melanomului cu Ajutorul Inteligentei Artificiale


AIMEE reprezinta o inovatie de varf in examinarea si evaluarea inteligenta a melanomului. Prin utilizarea Scorului AI, dezvoltat de FotoFinder, AIMEE transforma in mod radical procesul de pre-evaluare a leziunilor cutanate, accelerand luarea deciziilor si devenind un instrument esential in practica dumneavoastra.

AIMEE se afirma ca o solutie valoroasa, furnizand rezultate rapide si precise si marcand o evolutie semnificativa in abordarea examinarilor dermatologice.


Trichoscale AI - Folosirea Inteligentei Artificiale in Evaluarea ParuluiFotoFinder Desktop Gold aduce in prim-plan si solutii avansate pentru afectiunile scalpului, precum alopecia, prin intermediul software-ului Trichoscale AI.

Trichoscale AI este un software care ofera suport in evaluarea tulburarilor scalpului si a firului de par. Cu ajutorul inteligentei artificiale, Trichoscale AI furnizeaza date precise despre numarul de fire de par, densitatea parului, grosimea firului de par (calibru), lungimea parului, timpul de crestere al parului, rata anagen/telogen, rata vellus/terminal, densitatea unitatilor foliculare (grefe), procentajul de unitati foliculare singulare, duble, triple si mai mari, precum si grosimea totala a firului de par.

Indiferent daca este necesara o tricoscopie sau un tricograma, Trichoscale AI ofera medicilor date extrem de precise in cel mai scurt timp, atat pentru parul scurt, cat si cel lung. Acest software include instrumente precise de imagistica, comparatii clinice sau tricoscopice cu examinarile de baza, precum si analize de date imagistice.

Capilaroscopie


Camera video Full HD, Medicam 1000s ofera imagini extrem de clare si in capilaroscopie. Tehnologia CrystalView Full HD aduce detalii precise la o claritate exceptionala. Obiectivul D-Scope IV, echipat cu TwinLight si capace frontale interschimbabile, faciliteaza trecerea usoara intre lumina polarizata si nemodificata, oferind o perspectiva noua asupra pielii. Fiabila in practica zilnica, camera Medicam 1000s permite capturarea de fotografii microscopice, precum si realizarea de imagini macroscopice si clinice excelente. Camera este calibrata la culoare si este complet controlata de software, garantand conditii constante de imagistica.

FotoFinder Desktop Gold afiseaza dermatoscopia sub forma unei imagini live Full HD, cu functii de zoom optic variabil si focalizare automata in software. Nu este necesar sa salvati mai intai imaginea; aceasta poate fi vizualizata in timpul examinarii live la o rezolutie inalta. In plus, D-Scope III poate fi utilizat pentru capilaroscopie video a pliului unghial, oferind o evaluare non-invaziva a microcirculatiei si a anormalitatilor microvasculare. Cu un zoom de pana la 400x, morfologia si fluxul sanguin al capilarelor sunt vizualizate, evidentiind circulatia eritrocitelor in mod clar.
Desktop Gold Capilaroscopie

Aflati mai multe despre FotoFinder Desktop Gold contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos

Solicita oferta