Salt la continut
Logo beautymed.ro
ATBM II de la FotoFinder

FotoFinder ATBM II - Noul Aparat de Videodermatoscopie Digitala pentru Medici Dermatologi


FotoFinder ATBM II este cea mai moderna platforma integrata de videodermatoscopie digitala, ce aduce contributii tehnice revolutionare proceselor de diagnosticare si monitorizare din practica dermatologiei.
FotoFinder ATBM II este un sistem integrat de mapare al leziunilor cutanate, cu precadere al celor pigmentare (e.g. alunite), dar si al leziunilor vasculare si al altor boli ale pielii. Cu ajutorul FotoFinder ATBM II medicul dermatolog poate realiza cartografia completa a leziunilor pielii, la un nivel de detaliu fara precedent, monitorizand simultan evolutia acestora.

ATBM (Automated Total Body Mapping – Cartografiere Totala Automatizata a Corpului) este o tehnologie inovativa ce imbina videodermatoscopia digitala cu fotografierea completa a corpului. Mai mult, cu ajutorul unei suite de software-uri ultramoderne, echipamentul ofera medicului o analiza completa a fiecarei leziuni, inclusiv masurarea gradelor de malignitate.

FotoFinder ofera medicilor posibilitati deosebite de analiza si monitorizare digitala a pielii cu ajutorul imaginilor de inalta rezolutie si software -ului specializat, devenind o dotare de referinta a numeroase clinici de dermatologie moderne la nivel international.

Platforma FotoFinder ATBM II este multifunctionala, versatila, ergonomica si special conceputa pentru a usura munca medicului, avand in dotare si module pentru analiza scalpului, pentru analiza tratamentelor de estetica si documentatie psoriasis cu soft-ul unic PASIscan.
Videdermatoscopie Digitala cu ATBM II
Procedura Videodermatoscopie Digitala cu FotoFinder ATBM

ATBM II – Cel Mai Modern Aparat pentru Depistarea si Prevenirea Cancerului de Piele


Acum, cu noul ATBM II, documentarea si analizarea leziunilor pigmentare si vasculare se realizeaza automat, cu ajutorul unei noi camere ultra-performante ce ofera medicului imagini de o calitate exceptionala. Imaginile sunt procesate de un software special realizat de FotoFinder, ce permite o analiza dermatologica detalita a fiecarei leziuni si stabilirea imediata a gradelor de malignitate.

In plus, baza de date integrata FotoFinder permite monitorizarea in timp a fiecarei leziuni in parte, iar cele mai mici modificari de culoare si/sau structura sunt imediat vizibile medicului. Medicii sunt ajutati astfel sa descopere mult mai devreme alunitele sau leziunile ce pot deveni canceroase, iar masurile de contracarare se pot lua mai devreme, cu sanse mai mari de reusita.

In combinatie cu soft-ul special pentru videodermatoscopie digitala, camera profesionala si baza de date integrata, FotoFinder revolutioneaza definitiv practica in dermatologie si in preventia cancerului de piele.
Informatii cheie despre ATBM II
 • Cel Mai Bun Sistem Integrat de Videodermatoscopie Digitala
  • Produs si asamblat in Germania de o echipa multidisciplinara de specialisti in dermatologie, optica, mecanica si IT, FotoFinder reprezinta varful de lance in ceea ce priveste metodele modern de preventie a cancerului de piele.
 • Cel Mai Rapid Mod de Detectie si Preventie al Cancerului de Piele
  • FotoFinder reprezinta un instrument-cheie pentru descoperirea prematura a leziunilor periculoase, oferind medicilor posibilitatea de a lua masuri atunci cand exista inca numeroase optiuni de tratamemt cu sanse mari de success. Analiza detaliata a fiecarei leziuni este posibila cu camera ulta-performanta integrata in platforma.
 • Cel Mai Avansat Software AI pentru Videodermatoscopie Digitala - Moleanalyser PRO
  • Moleanalyser PRO foloseste un algoritm avansat de inteligenta artificiala pentru a oferi un scor de malignitate fiecarei leziuni. Astfel, medicul dermatolog poate determina mai rapid si mai exact particularitatile fiecarui caz in parte, si, implicit, cele mai bune optiuni de tratament.

FotoFinder ATBM – Solutie de Videodermatoscopie Digitala Recunoscuta International


Studii recente arata ca peste 71% dintre toate formele de melanom nu se dezvolta din alunite existente, ci apar de novo pe pielea sanatoasa. Pentru a diagnostica din timp aceste melanoame este nevoie de o solutie de monitorizare nu doar pentru alunitele existente ci pentru intregul corp, folosind o combinatie intre fotografierea automata a intregului corp si videodermatoscopia digitala. Aceasta este metoda digitala in doi pasi, ce sta la baza FotoFinder si care este cea mai avansata varianta de monitorizare a pielii de pe piata medicala, folosita extensiv de dermatologi de inalta reputatie la nivel international.

FotoFinder BodyScan – Noua Tehnologie de Monitorizare a Leziunilor
Functia BodyScan a platformei ATBM II redefineste procesul de comparatie a imaginilor in timp prin detectarea automata a oricarei schimbari din compozitia leziunii, inclusiv forma, culoare si textura. Detectarea schimbarilor se face simultan cu noua sedinta BodyScan iar datele comparate sunt disponibile medicului pe loc. In acest mod, medicul poate detecta nu numai modificarile leziunilor existente ci si aparatia unora noi.
Camera pentru Videodermatoscopie Digitala
Software specializat pentru dermatologie

Moleanalyzer PRO – Inteligenta Artificiala pentru Detectarea si Evaluarea Leziunilor


Moleanalyzer PRO este un software avansat dezvoltat special de FotoFinder pentru utilizarea la maximum a potentialului tehnic al platformei ATBM. Impreuna cu Inteligenta Artificiala Scor A.I., Moleanalyzer PRO studiaza atat leziunile pigmentare cat si cele non-pigmentare si calculeaza pentru fiecare in parte un scor de risc.

Algoritmul utilizat de Moleanalyzer Pro acceseaza in mod continuu date noi, si “invata” din analize precedente. Intr-un studiu clinic intitulat Om versus Masina, realizat de Spitalul Universitar din Heidelberg, algoritmul FotoFinder a oferit rezultate impresionante, demonstrand o sensibilitate si specificitate extraordinara in analiza leziunilor pielii. Cu Moleanalyzer Pro, medicii vor putea efectura rapid si precis:

• Analiza si masurarea structurilor leziunii
• Analiza comparativa a imaginilor si modificarilor in timp
• Evaluari bazate pe o lista de puncte-cheie
• Determinarea scorului de risc cu ajutorul inteligentei artificiale
• Acces la o a doua opinie, oferita de specialisti de renume.
Recomandari (aparate, tehnologii, tratamente) - ATBM II
ATBM II - Functionalitate si caracteristici
Automatizare completa (Bodyscan ATBM) ce detecteaza leziunile si marcheaza in sistem orice leziune noua
Automatizare completa (Bodyscan ATBM) ce detecteaza leziunile si marcheaza in sistem orice leziune noua - Automatizare completa (Bodyscan ATBM) ce detecteaza leziunile si marcheaza in sistem orice leziune noua <br>
Automatizare completa (Bodyscan ATBM) ce detecteaza leziunile si marcheaza in sistem orice leziune noua
Accesorii speciale pentru diagnosticarea cu ajutorul flourescentei
Accesorii speciale pentru diagnosticarea cu ajutorul flourescentei - Zoom ce mareste imaginea de pana la 400x cu sistem de precizie optica pentru polarizare si imersie.<br>
Zoom ce mareste imaginea de pana la 400x cu sistem de precizie optica pentru polarizare si imersie.
Platforma mobila si versatila, cu hardware de inalta performanta
Platforma mobila si versatila, cu hardware de inalta performanta - Inteligenta Artificiala (AI) ce permite analiza si gradul de risc pentru fiecare leziune <br>
Inteligenta Artificiala (AI) ce permite analiza si gradul de risc pentru fiecare leziune
Imagini Ultra-Hi-Res camere Canon DSLR de ultima generatie
Imagini Ultra-Hi-Res camere Canon DSLR de ultima generatie - Sistemul unic PolFlash XE de 4 Flash-uri, 2 polarizaTe si 2 nepolarizate<br>
Sistemul unic PolFlash XE de 4 Flash-uri, 2 polarizaTe si 2 nepolarizate
OPTIONAL - software special, PASIscan pentru detectia si analiza psoriazisului
OPTIONAL - software special, PASIscan pentru detectia si analiza psoriazisului - OPTIONAL - TrichoLAB pentru un diagnostic precis si rapid al alopeciei.
OPTIONAL - TrichoLAB pentru un diagnostic precis si rapid al alopeciei.
ATBM II - Aparat de Videodermatoscopie Digitala
 • Dr.Tanja C. Fischer
  Dr.Tanja C. Fischer,
  Germania
  FotoFinder a oferit medicilor o posibilitate fara precedent: descoperirea modificarilor pielii cu ajutorul cartografierii complete. Astfel, putem vedea leziuni ce pot degenera intr-un melanom, pe care inainte nu le-am fi detectat ca atare. FotoFinder salveaza vieti, mai des decat ati crede, si mult mai rapid.
 • Prof. Harald Kittler
  Prof. Harald Kittler,
  Vienna
  Am adoptat si noi metoda cartografierii complete a corpului. Consider ca atat imaginile individuale ale leziunilor cat si cele comparative sunt extrem de importante. Daca le putem realiza pe ambele cu ajutorului unui singur aparat, este ideal.
 • Dr. Gabriel Salerni Dr. Carlos Alonsio
  Dr. Gabriel Salerni & Dr. Carlos Alonsio,
  Argentina
  Timpul necesar pentru efectuarea cartografierii complete a corpului este mult mai rapida cu FotoFinder ATBM, procedura durand nu mai mult de doua minute.
Rezultate obtinute - ATBM II
 • LEZIUNE TIP Winkender Frosch
  LEZIUNE TIP Winkender Frosch
  LEZIUNE TIP GUITAR NEVUS
  LEZIUNE TIP GUITAR NEVUS
  LEZIUNE TIP MELANOM
  LEZIUNE TIP MELANOM
  LEZIUNE TIP DISPLAZIE
  LEZIUNE TIP DISPLAZIE
Fisa tehnica - ATBM II
Aplicare Total Body Mapping si videodermatoscopie
Scanare corp Bodyscan ATBM - detectare si analiza evolutie leziuni
Design modern si ergonomic
Tip imagine Polarizata si non-polarizata
Camera sistem Canon 6D Mark II cu 26MP, Full frame sensor
Lentile sistem Sigma 50mm F1.4 DG HSM
Flash sistem Noul PolFlash XE Xenon Flash - lumina polarizata si non-polarizata controlata de software
Format poza JPEG
FF Software Universe 3
Ecran Monitor LCD 24 inch Eizo black (Alt Dell touch)
PC Fotofinder silent medical server ATBM
Greutate ATBM 55Kg / Silent Medical Server 11Kg /Monitor 4Kg / Polflash XE 1.6KgXE
Voltaj AC 115 V / 230 V / 47-63 Hz
Consum max. 350 Watt
Clasa protectie 1
Clasa protectie IP IPX0
Temperatura ambientala 0-40°C
Dimensiuni 90x90x205 cm
Aflati mai multe despre ATBM II contactandu-ne cu ajutorul fomularului de mai jos.
Solicita oferta