Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Sinclair Lanluma - Distribuitor Oficial in Romania
Sinclair Lanluma - Distribuitor Oficial in Romania
Informatii cheie
Rezultate obtinute
Solicita oferta

Lanluma V - Produs cu Acid Polilactic de Stimulare a Colagenului pentru FataMod prezentare: 15 ml

Lanluma V este un biostimulator de colagen pentru rejuvenarea si fermitatea pielii, dedicat medicilor dermatologi si chirurgilor plasticieni, ce isi doresc sa isi dezvolte portofoliul de tratamente faciale minim invazive.

Lanluma V reprezinta o inovatie semnificativa in abordarea esteticii faciale minim invazive, deoarece este un produs injectabil cu acid polilactic (PLLA) si se poate folosi in doua moduri pentru a activa productia naturala de colagen: fie pentru a corecta sau a redobandi volumul facial sau pentru a restabili aspectul intinerit, ajutand organismul sa corecteze liniile faciale medii sau profunde. Astfel, cu ajutorul Lanluma V, clinica dumneavoastra poate oferi servicii minim invazive de rejuvenare faciala cu rezultate naturale si de lunga durata.

Specificatiile Produsului Lanluma V:


-Restabilire volum
-Redefinire contur
-Reducere riduri si linii fine
-Rejuvenare ten
-Imbunatatire textura piele
-Estompare cicatrici

Lanluma V - Produs Injectabil de Stimulare a Colagenului pentru Zona Faciala
Lanluma V - Zone de Tratament

Cum Functioneaza Lanluma V?


Lanluma V declanseaza o reactie profunda in tesut, ce stimuleaza colagenul pentru un aspect reimprospatat, rejuvenat si intinerit, datorita compozitiei de acid polilactic. Lanluma V lucreaza impresionant pe corectia de riduri, linii si pliuri, ajustand si perfectionand mai multe zone: pometi, barbie, mandibula, pliuri nazolabiale, tample si zone cu cicatrice.

Cum se Desfasoara Tratamentul Lanluma V?


Lanluma V se prepara rapid, dureaza in jur de 10 minute si puteti injecta produsul chiar de la prima consultatie. Tratamentul cu acest produs se poate realiza sub 60 de minute.

Lanluma V - Proprietati Biologice si Mecanice


Urmatorii factori ofera produsului Lanluma V proprietatiile sale biologice si mecanice exercitate de stimularea naturala a colagenului: distributie granulometrica stransa a microparticulelor de acid polilactic (PLLA); cinetica incetinita de degradare; resorbabilitate; caracteristicile fizio-chimice sunt ideale atat pentru injectarile subdermale superficiale cat si profunde.

Informatii cheie Lanluma V

  • De ce este Lanluma V un Produs Unic?
    • Lanluma V este un produs injectabil, biodegradabil, biocompatibil si un polimer inert imunologic, derivat din familia de acizi alfa-hidroxi, cu o lunga istorie de aplicatii terapeutice sigure.
  • Care este Avantajul Formulei Lanluma V?
    • Daca ati intampinat probleme cu alte produse PLLA, precum blocarea seringii, va asiguram ca Lanluma este un produs cu o formula delicata si se lucreaza foarte usor cu el - pentru a va focusa pe rezultatele dorite de pacientii dumneavoastra.
  • In cat Timp Apare Rezultatul Tratamentului Lanluma V pentru Volumizare Faciala?
    • Rezultatul este observat pentru prima data la aproximativ 6-8 saptamani de la primul tratament. Iar stimularea noului colagen va continua timp de aproximativ 9-10 luni.
Lanluma V - Tratament pentru Stimulare de Colagen

In cat Timp Apar Rezultatele si cat Timp se Mentin?


Rezultatele apar gradual in decursul a 2-3 luni dupa procedura, imbunatatindu-se pe masura ce colagenul natural este stimulat. Tratamentul are un timp minim de recuperare, fiind o procedura confortabila pentru pacienti. Iar rezultatele se mentin pana la 2 ani.

De ce sa Alegeti Lanluma V pentru Clinica Dumneavoastra?


-PLLA este extrem de sigur si efficient;
-Tranzitie treptata si stimulare naturala a colagenului pentru un aspect pe care pacientii dumneavoastra il vor indragi;
-Rezultatele se mentin pana la 2 ani;
-Tratament minim invaziv cu timp de recuperare redus – un tratament realizabil in pauza de pranz;
-Extrem de usor de folosit - fara blocarea acului in timpul injectarii;
-Este fara durere (se aplica o anestezie locala), cu timp de recuperare minim, pacientii pot reveni la activitatile zilnice imediat dupa interventie;

Pentru a face ca intreaga experienta de aplicare a procedurilor Lanluma V sa fie cat mai placuta si usoara, Beautymed organizeaza workshop-uri destinate, acestea fiind sustinute de o echipa formata din medici dermatologi si chirurgi plasticieni. Ele constau in ateliere de instruire practica si sesiuni teoretice. Pentru detalii suplimentare si inscriere, contactati-ne acum!

Informatii Workshop/ Cere Oferta

Rezultate obtinute

Inainte de tratamentul cu Lanluma V pentru zona gatului
Inainte de tratamentul cu Lanluma V pentru zona gatului
Dupa tratamentul cu Lanluma V in zona gatului
Dupa tratamentul cu Lanluma V in zona gatului
Inainte de tratamentul cu Lanluma V pentru rejuvenare faciala
Inainte de tratamentul cu Lanluma V pentru rejuvenare faciala
Dupa tratamentul cu Lanluma V pentru rejuvenare faciala
Dupa tratamentul cu Lanluma V pentru rejuvenare faciala

Aflati mai multe despre Lanluma V contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos

Solicita oferta