Salt la continut
Logo beautymed.ro
Biodermogenesi – Producator de Aparatura de Estetica Faciala si Corporala

Biodermogenesi – Producator de Aparatura de Estetica Faciala si CorporalaBiodermogenesi® este un producator italian specializat in dezvoltarea si productia de echipamente medical-estetice cu acelasi nume, de cea mai inalta calitate si la cel mai inalt nivel tehnologic, distribuit in exclusivitate in Romania de BeautyMed. Tratamentul Biodermogenesi este bazat pe sinergia unica in lume dintre campul electromagnetic, vacuum si electrostimulare. Prin aceasta aparatura se pot realiza tratamente estetice non-invazive, cu accent pe remodelare corporala si cu posibilitatea extinderii tratamentelor in rejuvenare si atrofie vaginala. Cercetarile efectuate in colaborare cu Universitatile din Pisa si Pavia au permis dezvoltarea unei noi abordari terapeutice, care sa conduca la o regenerare reala a pielii fara efecte secundare.

Biodermogenesi este o noua abordare a medicinei regenerative, bazata pe sinergia dintre campurile electromagnetice. Tehnologia este o inovatie aparuta pe piata cu scopul de a oferi medicilor esteticieni performante excelente cu rezultate imediate, cu un nivel ridicat de satisfactie a pacientilor si in absenta totala a efectelor realizate.
Daca sunteti in cautarea celor mai inalte standarde de siguranta eficiente pentru toti pacientii dumneavoastra, atunci alegeti Biodermogenesi.

Biodermogenesi are capacitatea de a reorganiza imediat straturile pielii, de a multiplica prezenta fibrelor de colagen si elastina, de a normaliza microcirculatia, de a reorganiza membrana, de a reduce starile fibrotice si inflamatorii. Tehnologia Biodermogenesi este folosita in medicina estetica pentru regenerarea pielii fetei, gatului, mainilor, antebratelor, restructurarea dermala-epidermala a vergeturilor, cicatricilor post-chirurgicale si arsurilor, remodelarea sanilor si feselor, tratamentul celulitei, rejuvenare si atrofie vaginala.
Biodermogenesi – Producator de Aparatura de Estetica Faciala si Corporala


Recomandari (aparate, tehnologii, tratamente) - Biodermogenesi
Aflati mai multe despre Biodermogenesi contactandu-ne cu ajutorul fomularului de mai jos.
Solicita oferta

Inscrie-te la newsletter-ul nostru

Fii la curent cu cele mai noi tehnologii, inovatii si evenimente.
Inscrie-te la newsletterul nostru si vei primi in timp util cele mai noi stiri din domeniu medical-estetic.

Nume:
Email:

Contacteaza-ne

Suntem aici pentru orice solicitare sau intrebare ai avea. Ne poti contacta daca esti interesat/a de un aparat, daca vrei sa-ti recomandam o locatie autorizata unda sa realizezi tratamente sau daca vrei sa afli detalii despre procedurile realizate cu sistemele noastre.
Pentru orice solicitare tip parteneriat trimite-ne un email la: office@beautymed.ro
*Disclaimer - Rezultatele tratamentelor cu echipamentele si produsele distribuite de BeautyMed variaza de la persoana la persoana, in functie de un complex set de factori, si nu inlocuiesc beneficiile unui stil de viata sanatos.
DATE CONTACT
Telefon: 021.322.30.64
Fax: (+4)021.322.30.64
E-mail: office@beautymed.ro
OFFICE
Str. Comandor Eugen Botez, nr 21, sector 2, Bucuresti, Romania
Program: Luni-Vineri 10:00 - 18:00
SHOWROOM
Str. Clucerului nr. 55, sector 1, Bucuresti, Romania
Telefon: 0728.951.000
SERVICE & LOGISTICA
Telefon: 0748.248.888
E-mail: sesizari@beautymedservice.ro