Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Biodermogenesi – Producator de Aparatura de Estetica Faciala si Corporala
Biodermogenesi – Producator de Aparatura de Estetica Faciala si Corporala

Biodermogenesi – Producator de Aparatura de Estetica Faciala si CorporalaBiodermogenesi® este un producator italian specializat in dezvoltarea si productia de echipamente medical-estetice cu acelasi nume, de cea mai inalta calitate si la cel mai inalt nivel tehnologic, distribuit in exclusivitate in Romania de BeautyMed. Tratamentul Biodermogenesi este bazat pe sinergia unica in lume dintre campul electromagnetic, vacuum si electrostimulare. Prin aceasta aparatura se pot realiza tratamente estetice non-invazive, cu accent pe remodelare corporala si cu posibilitatea extinderii tratamentelor in rejuvenare si atrofie vaginala. Cercetarile efectuate in colaborare cu Universitatile din Pisa si Pavia au permis dezvoltarea unei noi abordari terapeutice, care sa conduca la o regenerare reala a pielii fara efecte secundare.

Biodermogenesi este o noua abordare a medicinei regenerative, bazata pe sinergia dintre campurile electromagnetice. Tehnologia este o inovatie aparuta pe piata cu scopul de a oferi medicilor esteticieni performante excelente cu rezultate imediate, cu un nivel ridicat de satisfactie a pacientilor si in absenta totala a efectelor realizate.
Daca sunteti in cautarea celor mai inalte standarde de siguranta eficiente pentru toti pacientii dumneavoastra, atunci alegeti Biodermogenesi.

Biodermogenesi are capacitatea de a reorganiza imediat straturile pielii, de a multiplica prezenta fibrelor de colagen si elastina, de a normaliza microcirculatia, de a reorganiza membrana, de a reduce starile fibrotice si inflamatorii. Tehnologia Biodermogenesi este folosita in medicina estetica pentru regenerarea pielii fetei, gatului, mainilor, antebratelor, restructurarea dermala-epidermala a vergeturilor, cicatricilor post-chirurgicale si arsurilor, remodelarea sanilor si feselor, tratamentul celulitei, rejuvenare si atrofie vaginala.
Biodermogenesi – Producator de Aparatura de Estetica Faciala si Corporala

Aflati mai multe despre Biodermogenesi contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos

Solicita oferta