Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Sofwave Medical - Producator de Aparatura cu Ultrasunete de Ultima Generatie
Sofwave Medical - Producator de Aparatura cu Ultrasunete de Ultima Generatie
Informatii cheie
Solicita oferta

Sofwave Medical - Producator de Aparatura Profesionala cu Ultrasunete pentru Clinici Medical-Estetice


Sofwave Medical este o companie care se concentreaza pe dezvoltarea echipamentelor medical-estetice de peste 8 ani, oferind tehnologii de inalta complexitate. Sofwave Medical are o prezenta globala in crestere, impunandu-se ca lider in furnizarea de solutii estetice avansate. Sofwave a revolutionat industria oferind tratamente faciale complexe, sigure si eficiente, intr-un mod complet non-invaziv.

Cu un accent deosebit pe cercetare si dezvoltare, echipa Sofwave Medical a dezvoltat o platforma inovatoare non-invaziva, Sofwave. Aceasta platforma utilizeaza tehnologia SUPERB - Synchronous Ultrasound Parallel Beam (Unde Sincronizate si Paralele cu Ultrasunete) pentru a oferi rezultate semnificative in tratarea liniilor fine, ridurilor si a altor semne de imbatranire a pielii.

Echipamentul Sofwave este aprobat FDA si dovedit clinic pentru liftingul sprancenelor, laxitatii pielii din zona gatului si a tesutului submentonier.

Tehnologia SUPERB de la Sofwave


Tehnologia revolutionara Sofwave are capacitatea de a va pozitiona locatia in fruntea inovatiei, folosind tehnologii inteligente, eficiente si sigure pentru pacienti.

Tehnologia SUPERB, care se bazeaza pe principiul Undelor Sincronizate si Paralele cu Ultrasunete, cu un sistem de racire integrat, permite tratamentul la nivelul dermului, incalzind controlat tesuturile-tinta, pentru a stimula neocolageneza si neoelastogeneza. Aceste procese-cheie contribuie semnificativ la obtinerea rezultatelor dorite in combaterea semnelor de imbatranire cutanata.

Noul Echipament cu Unde Sincronizate si Paralele cu Ultrasunete!Tehnologia SUPERB de la Sofwave - Unde Sincronizate si Paralele cu Ultrasunete

De ce sa Alegeti Sofwave?


Sofwave se remarca prin faptul ca livreaza o energie mai mare in dermul mediu decat HIFU la o adancime de 1,5 mm, obtinand rezultate mai bune in ceea ce priveste laxitatea pielii si reducerea ridurilor. Iar structurile de baza: oasele, nervii, grasimea faciala si vasele de sange nu sunt afectate si nu se produce nicio deteriorare la nivelul epidermei.

Datorita tehnologiei avansate utilizate, procedurile Sofwave ofera rezultate complete si de lunga durata, contribuind astfel la satisfactia pe termen lung a pacientilor. Prin minimalizarea disconfortului si a timpului de recuperare, Sofwave isi propune sa ofere tratamente eficiente, confortabile si sigure.

Alegerea Sofwave pentru procedurile faciale aduce un set de avantaje semnificative, de la eficacitatea tratamentelor la nivel inalt de siguranta si confort pentru pacienti. Sofwave se distinge prin tehnologia sa avansata si capacitatea de a livra rezultate remarcabile in ceea ce priveste liftingul sprancenelor, laxitatii pielii din zona gatului si a tesutului submentonier.

Informatii cheie Sofwave Medical

  • Tehnologia Inovatoare SUPERB
    • Echipamentul Sofwave se distinge prin tehnologia sa inovatoare, cunoscuta sub numele de SUPERB (Synchronous Ultrasound Parallel Beam), care utilizeaza unde sincronizate si paralele cu ultrasunete pentru a penetra eficient si in mod controlat straturile profunde ale pielii. Aceasta tehnologie avansata permite tratamente non-invazive, focalizandu-se asupra dermului mediu pentru a stimula procesele cheie, precum neocolageneneza si neoelastogeneza.
  • Racire Integrata pentru Confort si Siguranta
    • Echipamentul Sofwave integreaza un sistem de racire avansat, asigurand un nivel optim de confort pentru pacienti si garantand siguranta procedurilor. Acest aspect este important pentru a minimiza eventualele disconforturi asociate tratamentelor, oferind simultan un mediu propice pentru o experienta placuta si lipsita de durere.
  • Tratamente Anti-aging Personalizate
    • Sofwave se distinge prin capacitatea sa de a oferi tratamente anti-aging personalizate, adaptate nevoilor individuale ale pacientilor. Echipamentul permite profesionistilor din domeniul estetic sa ajusteze parametrii tratamentelor in functie de caracteristicile specifice ale pielii fiecarui pacient, asigurand astfel rezultate vizibile si de durata, in concordanta cu asteptarile si dorintele acestora.

Aflati mai multe despre Sofwave Medical contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos

Solicita oferta