Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro

Booster Antioxidant

Revitalizeaza si reface balanta naturale a pielii stresate si terne, cu ajutorul antioxidantilor puternici proveniti din Padurile Australiei. Curata si imbunatateste aspectul pielii predispuse la probleme, imperfectiuni, pori vizibili, arsuri solare, culoare neuniforma si riduri profunde.

Booster-ul Antioxidant de la Intraceuticals se adreseaza pungilor de sub ochi si cearcanelor, fiind perfect pentru pielea obosita. Revitalizeaza si reface balanta naturala a pielii stresate si terne, cu ajutorul antioxidantilor puternic.

Mod prezentare: 15ml

Utilizare:

Dimineata: Booster-ul Antioxidant este un complex de vitamine care ar trebui folosit dimineata pentru a beneficia de o protectie completa. Booster-ul este conceput sa fie folosit ca atare sau, pentru cele mai bune rezultate, impreuna cu o pompa de Daily Serum, amestecate in palma si aplicate apoi pe fata si decolteu. Dupa aplicarea Booster-ului, urmati mereu pasii de depunere hialuronica , folosind Rejuvenate sau Opulence Hydration Gel si Rejuvenate Moisture binding Cream sau Opulence brightening Cream.

Seara: Booster-ul Antioxidant poate fi folosit de doua ori pe zi, insa este recomandat sa utilizati si celelalte boostere pentru a trata toate nevoile pielii dumneavoastra. Exemplu: Utilizati Booster Antioxidant dimineata si alternati cu Vitamin A+ Booster si Collagen+ Booster, seara.

Ingrediente: Apa, Glycerin, Terminalia Ferdinandiana Fruit Extract, Alcohol (denat.), Vegetable Oil/Olus Oil, Sodium Hyaluronate, Lauryl Glucoside, Glyceryl Oleate, 1,2-Hexanediol, Dicaprylyl Ether, CaprylylGlycol, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Polyacryl
Dupa ce am utilizar Booster-ul cu antioxidant de la Intraceuticals, ridurile au devenin imediat mai putin vizibile. De asemenea, am observat o imbunatatire clara a starii generale a pielii.
Alina J.,

Aflati mai multe despre Booster Antioxidant contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos

Solicita oferta