Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Workshop Descopera acidul hialuronic premium MaiLi, sustinut de S. L. Dr. Bogdan Caraban

Workshop - Descopera Acidul Hialuronic Premium MaiLi

Curs practic 23 martie

Eveniment programat
23 martie 2024
1 martie, 2024

Sinclair Romania va invita la un curs hands-on, sustinut de S. L. Dr. Bogdan Caraban, medic primar chirurgie plastica, despre MaiLi, acid hialuronic premium, ce foloseste tehnologia elvetiana OxiFree.
Workshop-ul va avea loc pe data de 23 martie, incepand cu ora 10:00, la clinica Diantus Luxury, Bulevardul Mamaia, nr. 218, Constanta.

Informatii Workshop MaiLi

In cadrul cursului “Descopera acidul hialuronic premium MaiLi”, S. L. Dr. Bogdan Caraban va prezenta gama completa de acid hialuronic MaiLi (Precise, Define, Volume, Extreme) si beneficiile acesteia.

Cursul este compus din doua module: modulul teoretic si cel practic.

In prima parte a cursului va vor fi explicate concepte si tehnici de injectare, pentru a dobandi cunostintele necesare despre MaiLi – acid hialuronic cu tehnologia OxiFree. De asemenea, o sa aflati avantajele utilizarii gamei de produse MaiLi, indicatiile, recomandarile, dar si punctele de injectare. Acest workshop reprezinta o oportunitate unica pentru specialistii din domeniul medical-estetic, care doresc sa-si extinda cunostintele, sa se familiarizeze cu cele mai inovatoare tehnologii si produse si sa fie la curent cu cele mai recente tendinte si tehnologii in rejuvenare faciala.

Mai mult decat atat, in al doilea modul va puteti imbunatati abilitatile practice prin demonstratii live si sesiuni hands-on, oferindu-va astfel posibilitatea de a intelege tehnicile de injectare a gamei de acid hialuronic MaiLi.

Descriere Produse

Portofoliul MaiLi contine fillere cu acid hialuronic, dezvoltate special pentru a maximiza proprietatile acidului, folosind o cantitate semnificativ mai mica de produs. Fillerele MaiLi au la baza tehnologia patentata OxiFree, ce presupune conservarea lanturilor lungi de AH molecular, pentru a permite un grad de reticulare extrem de eficient a acidului hialuronic cu 1,4-butanediol diglycidyl ether (BDDE).

Datorita tehnologiei speciale OxiFree, gama MaiLi include singurele produse de pe piata din Romania care ofera mai mult volum in zonele de tratament, utilizand o cantitate mai mica de produs. Mai exact, se foloseste o cantitate cu 24% mai putin produs in comparative cu majoritatea produselor similare disponibile, fara a influenta proprietatile de volumizare ale acidului hialuronic.

Precise – conceput special pentru a trata liniile fine si ridurile, este indicat pentru reconstructia faciala a defectelor structurale (cicatricile), pentru tratamentul liniilor fine, al ridurilor fine si al santului lacrimal, pentru definirea sau volumizarea buzelor.

Define – recomandat pentru tratarea liniilor fine, umplerea ridurilor profunde/medii si conturarea si volumizarea buzelor, dar si pentru reconstructia faciala a defectelor structurale (cicatricele).

Volume – ideal pentru volumizarea faciala si subdermala, este recomandat pentru reconstructia faciala a defectelor structurale cauzate de pierderea de volum (lipoatrofia), dar si pentru tratamentul ridurilor profunde si pentru augmentarea volumului facial (lifting facial).

Extreme – cel mai puternic gel, conceput pentru sculptarea si remodelarea trasaturilor faciale; este indicat pentru reconstructia faciala a defectelor structurale cauzate de pierderea de volum (lipoatrofia), restabilirea volumului facial si imbunatatirea volumetriei tesutului facial.

Inscrieti-va acum, pentru a descoperi cum tehnologia MaiLi poate transforma practica dumneavoastra medical-estetica si a oferi pacientilor rezultate exceptionale, evidente imediat dupa prima sesiune de tratament.

BeautyMed

Aflati mai multe detalii contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos