Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Keravive Booster Hydrafacial pentru Sanatatea Scalpului
Keravive Booster Hydrafacial pentru Sanatatea Scalpului
Informatii cheie
Rezultate obtinute
Solicita oferta

Keravive Booster Hydrafacial pentru Sanatatea Scalpului


Scalpul este un mediu propice pentru inmultirea microorganismelor. Atunci cand nu este curatat sau hidratat corespunzator, deseori se confrunta cu mancarime, descuamare, subtierea sau caderea parului.

Peste 100 de milioane de oameni se confrunta cu probleme de scalp si subtierea parului, iar ingrijirea scalpului este fundamentala pentru un par sanatos. Aceasta problema nu este doar rezultatul geneticii, ci un scalp nesanatos poate afecta in mod direct vitalitatea firului de par. Se estimeaza ca 85% dintre barbati si 50% dintre femei se confrunta cu subtierea firului de par si caderea parului, conform American Hair Loss Association din 2017. Factorii care pot juca un rol in acest sens includ stresul post-partum, dereglarile hormonale, deteriorarea chimica cauzata de vopsirea parului sau alte tratamente si acumularea de produse de styling.

Keravive de la Hydrafacial este un booster de ultima generatie destinat sanatatii scalpului si vitalitatii firului de par disponibil pe piata din Romania.
Acest tratament inovator restabileste sanatatea scalpului si implicit a firului de par, combinand tehnologia avansata Vortex de la Hydrafacial cu un complex de peptide special conceput.

Tratamentul Keravive pentru Sanatatea Scalpului si Vitalitatea Firului de Par
Pasii tratamentului Booster-ului Keravive Hydrafacial

Ce contine booster-ul Keravive de la Hydrafacial?


Formula Keravive reprezinta un complex de peptide, factori de crestere biomimetici si proteine. Acest tratament indeparteaza impuritatile, sebumul si celulele moarte, iar cu ajutorul nutrientilor, hraneste si hidrateaza scalpul, firul de par devenind mai sanatos si mai puternic.

Cum functioneaza Keravive?


Tehnologia avansata Vortex oferita de echipamentele HydraFacial Elite si Syndeo permite livrarea precisa a substantelor active, oferind clientilor dumneavoastra o experienta completa si eficienta in cadrul clinicii sau salonului.

Care sunt pasii tratamentului Keravive?


 • Procesul incepe cu o curatare si exfoliere delicata a scalpului, utilizand o tehnica de vacuum fara durere, care indeparteaza impuritatile, sebumul si celulele moarte. Acest prim pas este esential pentru pregatirea scalpului pentru urmatoarele etape ale tratamentului.

 • Urmatorul pas implica hidratarea si hranirea scalpului prin livrarea optimizata a unui cocktail patentat, format din factori de crestere biomimetici si 2 proteine esentiale pentru sanatatea parului. Aceasta etapa asigura o absorbtie maxima a substantelor nutritive, revitalizand scalpul si imbunatatind calitatea firului de par.

 • Ultimul pas al tratamentului implica extinderea si intensificarea beneficiilor acestuia prin utilizarea unui spray special pentru acasa, care ajuta la mentinerea rezultatelor obtinute in clinica sau salon.

Informatii cheie Keravive

 • Experienta avansata in ingrijirea scalpului
  • Booster-ul Keravive ofera o experienta avansata in ingrijirea scalpului, bazata pe tehnologia si expertiza Hydrafacial, pentru a obtine si mentine sanatatea scalpului si a firului de par.
 • Tratament complet pentru sanatatea scalpului
  • Booster-ul Keravive abordeaza multiplele nevoi ale scalpului, inclusiv curatare, exfoliere, hidratare si stimularea cresterii parului, oferind o solutie completa si eficienta pentru un scalp si un par sanatos, indiferent de tipul de piele sau de problemele specifice.
 • Calitate si eficacitate superioara
  • Booster-ul Keravive se remarca prin calitatea si eficacitatea sa superioara, bazata pe ingrediente de inalta calitate si pe cercetarea stiintifica riguroasa. Cu o formula special conceputa pentru ingrijirea scalpului, acest booster ofera rezultate remarcabile in revitalizarea si regenerarea firului de par.
Keravive Hydrafacial - Booster de Ultima Generatie pentru Sanatatea Scalpului

Care este protocolul recomandat?


Protocolul recomandat pentru tratamentul cu booster-ul Keravive consta intr-o serie de 3 sesiuni, spatiate la 4 saptamani intre ele. Aceasta abordare permite maximizarea efectelor tratamentului si imbunatatirea sanatatii scalpului. Dupa efectuarea celor 3 sesiuni, se recomanda utilizarea unui spray special conceput pentru acasa, care sa sporeasca si sa mentina beneficiile obtinute in clinica. Aceasta etapa de intretinere este esentiala pentru a consolida rezultatele si a asigura sanatatea continua a scalpului pe termen lung.

Keravive este conceput pentru toate tipurile de par sau scalp?


Tratamentul Keravive este conceput pentru toate tipurile de scalp si de par, inclusiv pentru impletituri, extensii si par vopsit. Puteti alege pentru clientii dumneavoastra un tratament (partial sau complet pentru scalp) pentru a sustine obiectivele acestora.

Cat dureaza tratamentul?


In functie de tratamentul personalizat al clientului (partial sau complet), durata tratamentului Keravive poate varia intre 30 si 60 de minute.


Care sunt rezultatele la care sa se astepte clientii dumneavoastra?


Clientii dumneavoastra vor observa imbunatatiri semnificative in ceea ce priveste starea scalpului si a parului imediat dupa inceperea tratamentului cu booster-ul Keravive. Conform studiilor efectuate, majoritatea persoanelor care au beneficiat de acest tratament, au raportat o imbunatatire considerabila dupa doar o singura sesiune.

Pentru a obtine cele mai bune rezultate si a mentine sanatatea scalpului si a firului de par pe termen lung, se recomanda repetarea tratamentului intr-o serie de 3 sedinte, desfasurate in decurs de 3 luni, insotite de utilizarea zilnica a spray-ului special de ingrijire pentru acasa. Aceasta abordare continua si consecventa este cheia pentru a obtine sau a mentine un scalp si un par sanatos, plin de vitalitate.

Keravive se poate combina cu alte tratamente?


Tratamentul cu booster-ul Keravive poate fi combinat cu alte terapii pentru a maximiza eficacitatea si a obtine rezultate superioare. Booster-ul se completeaza perfect cu procedurile laser sau chirurgicale destinate sanatatii scalpului si regenerarii parului. De asemenea, poate fi utilizat in aceiasi sesiune cu produse topice recomandate de specialisti pentru ingrijirea scalpului si a parului. Aceasta abordare integrata ofera o solutie holistica pentru clientii dumneavoastra, abordand multiplele aspecte ale problemelor legate de scalp si subtierea parului, pentru a obtine rezultate durabile si satisfacatoare.
Spray Keravive Destinat Intretinerii Acasa

Rezultate obtinute

Rezultate Keravive Booster - Scalp

Inainte de tratamentul cu Keravive Booster
Inainte de tratamentul cu Keravive Booster
Dupa 4 luni de la tratamentul cu Keravive Booster
Dupa 4 luni de la tratamentul cu Keravive Booster
Inainte de tratamentul cu Keravive Booster
Inainte de tratamentul cu Keravive Booster
Dupa un tratament cu Keravive Booster
Dupa un tratament cu Keravive Booster

Aflati mai multe despre Keravive contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos

Solicita oferta