Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Curs practic biostimulator de colagen cu actiune dubla Ellanse

Workshop: Descopera Biostimulatorul de Colagen cu Actiune Dubla

Curs practic 07 martie

Eveniment programat
7 martie 2024
29 februarie, 2024

Sinclair Romania va invita la un nou curs sustinut de Dr. Lucia Grosu – medic primar dermato-estetica, despre Ellanse, biostimulator de colagen cu o compozitie unica formata din Policaprolactona (PCL) si Carboximetil Celuloza (CMC).
Evenimentul va avea loc pe data de 07 Martie, incepand cu ora 10:00, la Clinica Grosu Aesthetics, Strada Mures, nr. 166, Timisoara.

Informatii despre Workshop

In cadrul cursului “Descopera biostimulatorul de colagen cu actiune dubla”, Dr. Lucia Grosu va prezenta beneficiile biostimulatorului de colagen Ellanse (S sau M) in tratarea semnelor de imbatranire cutanata si imbunatatirea calitatii pielii.

Aceasta sesiune de instruire reprezinta o oportunitate unica pentru specialistii din domeniul esteticii si dermatologiei, care doresc sa-si valorifice cunostintele si sa se familiarizeze cu cele mai recente tratamente de rejuvenare faciala. Sub indrumarea meticuloasa a doamnei doctor Lucia Grosu, participantii vor avea ocazia sa inteleaga in profunzime modul de functionare si avantajele biostimulatorului de colagen Ellanse.

Participarea la acest eveniment va permite sa va imbunatatiti abilitatile practice prin demonstratii live si sesiuni hands-on, oferindu-va astfel posibilitatea de a intelege tehnicile de injectare ale acestui produs inovator.

In plus, prin participarea la workshop, veti avea sansa de a va dezvolta profesional, de a crea conexiuni cu alti medici si de a va asigura ca sunteti la curent cu cele mai recente tendinte si tehnologii in rejuvenare faciala.

Descriere Produs

Ellanse este un filler cu actiune dubla, ce creeaza volum instant cu ajutorul gelului conductor pe baza de carboximetil celuloza (CMC) si stimuleaza in mod natural productia de colagen, datorita microsferelor de policaprolactona (PCL). Stimularea productiei de colagen este posibila, datorita degradarii in timp a microsferelor de policaprolactona, iar structurile de colagen recontureaza si refac structura pielii.

De ce sa Alegeti Produsul Ellanse?

-Rezultate cu aspect natural si de lunga durata;
-Rejuvenare faciala prin stimularea noului colagen din corp, imbunatatirea densitatii, fermitatii, elasticitatii si texturii pielii;
-Restabilirea conturului si volumului facial;
-Corectia imediata a ridurilor si a liniilor fine;
-Produs eficient ce ofera rezultate uimitoare de la prima sedinta;
-Rezultate ce se mentin timp de 18 luni sau 24 de luni, in functie de optiunea aleasa (Ellanse S sau Ellanse M);
-Potrivit atat pentru femei, cat si pentru barbati;

Pentru a va inscrie si a afla mai multe despre tehnicile de injectare, caracteristicile, beneficiile si rezultatele Ellanse, va rugam sa completati formularul de contact.

BeautyMed

Aflati mai multe detalii contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos