Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Intraceuticals Booster Vitamina B3
Intraceuticals Booster Vitamina B3

Vitamina B3 - Booster pentru Consolidarea Barierei Naturale a Pielii


Mod prezentare: 30ml

Intraceuticals Booster Vitamina B3 este un complex unic de vitamine B si extract fermentat de Pseudoalteromonas, ce aduce beneficii esentiale pentru sanatatea pielii dumneavoastra. Acesta revitalizeaza in profunzime si consolideaza bariera naturala a pielii, oferindu-i nutrienti, netezime si protectie.

Prin sinergia dintre Niacinamida B3, Pantenol B5 si Biotina B7, acest complex triplu de vitamina B reface si consolideaza in mod intens bariera pielii, ajutand la prevenirea pierderii de apa transepidermica.

Extractul fermentat de Pseudoalteromonas, amplifica nivelul de hidratare si ofera o protectie eficienta impotriva factorilor de stres ambientali, cum ar fi lumina albastra. Aceste ingrediente esentiale ajuta colagenul sa nu se degradeze, mentinand astfel sanatatea si elasticitatea pielii.

Acidul hialuronic patrunde in profunzimea pielii, oferind o hidratare intensa si minimizand liniile fine.

Beneficiile Booster-ului Vitamina B3:


  • Calmeaza, catifeleaza, hidrateaza.
  • Consolideaza o bariera sanatoasa a pielii.
  • Sustine un microbiom sanatos.
  • Protejeaza pielea de lumina albastra.
  • Protejeaza impotriva poluarii.
  • Restaureaza elasticitatea si volumul.
  • Lumineaza si imbunatateste tonusul general al pielii.

Vitamina B3 - Booster pentru Consolidarea Barierei Naturale a Pielii
Vitamina B3 - Consolideaza o Bariera Sanatoasa a Pielii

Recomandari de Utilizare pentru Boosterul Vitamina B3


Booster-ul Vitamina B3 este potrivit pentru toate tipurile de piele. Acesta este ideal pentru a sustine sanatatea barierei naturale a pielii. De asemenea, booster-ul Vitamina B3 se adreseaza in special persoanelor cu piele uscata sau matura, imbunatatind functionarea barierei naturale a pielii si crescand nivelul de hidratare. Mai mult de atat, contribuie la reglarea productiei de sebum si la reducerea inflamatiei pentru tenul gras sau predispusa la acnee.

Indicatii pentru Produsele pentru Acasa:


  • Aplicati pe pielea curata dimineata sau seara.

  • Aplicati 1-2 pompe pe varful degetelor si aplicati usor pe fata si gat.

  • Pentru rezultate rapide, amestecati o pompa din Intraceuticals Daily Serum cu Booster Vitamina B3 si aplicati pe fata si gat.


Substante active:
Apa, Niacinamida, Copolimer de Acrylat de Hidroxietil/Sodiu Acryloyldimetil Taurat, Extract Fermentat de Pseudoalteromonas, Pantenol, Fenoxietanol, Ulei de Olus (Ulei Vegetal), Dicapril Eter, Glicerina, Poligliceril-2 Dipoliidroxistearat, Lauryl Glucoside, Tetrasodium Glutamate Diacetat, 1,2 - Hexanediol, Biotina, Caprilil Glicol, Acid Hialuronic Sodic, Dicapril Carbonat, Gliceril Oleat, Acid Citric.

Aflati mai multe despre Booster Vitamina B3 contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos

Solicita oferta