Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro

Booster Collagen


Mod prezentare: 15ml

Utilizare:

Dimineata:Booster-ul Collagen+ ofera un efect de lifting pielii, asa ca poate fi folosit atat dimineata cat si seara. Booster-ul este conceput sa fie folosit ca atare sau, pentru cele mai bune rezultate, impreuna cu o pompa de Daily Serum, amestecate in palma si aplicate apoi pe fata si decolteu. Dupa aplicarea Booster-ului, urmati mereu pasii de depunere hialuronica , folosind Rejuvenate sau Opulence Hydration Gel si Rejuvenate Moisture binding Cream sau Opulence brightening Cream.

Seara: Booster-ul Collagen+ poate fi folosit seara pentru a profita de proprietatile de regenerare ale pielii in timpul noptii. Exemplu: Alternati Booster Collagen+ cu Booster Vitamin C+3 dimineata, si alternati Booster Vitamin A+ cu Booster Collagen+ seara.

Ingrediente: Apa, Glycerin, Propanediol, Vegetable Oil/Olus Oil, Sodium Hyaluronate, Lauryl Glucoside, Glyceryl Oleate, 1,2-Hexanediol, Dicaprylyl Ether, Caprylyl Glycol, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Palmitoyl Oligopeptide, Polyacrylate Crosspolymer-6
Dupa ce am folosit Booster-ul cu Colagen de la Intaceuticals, am observat imediat o imbunatatire a starii generale a pielii, cu accent pe o fermitate ridicata.
Diana S.,

Aflati mai multe despre Booster Collagen contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos

Solicita oferta