CO2RE INTIMA - Syneron Candela

Laser Medical CO2 pentru Rejuvenare Vaginala

Echipamentul CO2RE Intima de la Syneron Candela este cel mai modern si eficient aparat non-chirurgical de pe piata pentru rejuvenare vaginala, rejuvenarea vulvei si pentru tratarea incontinentei urinare. Aparatul CO2RE Intima utilizeaza platforma laserului CO2RE. Laserul CO2 de 10.600nm ofera rezultate dovedite in regenerarea tonusului muscular al vaginului si in reducerea laxitatii: 94% din paciente au confirmat o imbunatatire a tonusului si aspectului zonei intime, si 81% din paciente au confirmat o imbunatatire semnificativa a calitatii vietii sexuale.

Sistemul laser CO2 de la Syneron Candela, folosit de aparatul CO2RE Intima, are aprobare FDA pentru tratamente din sfera dermatologiei, ginecologiei si chirurgiei plastice, si reprezinta un standard mondial de calitate pentru rejuvenare vaginala. Echipamentul CO2RE Intima utilizeaza 3 aplicatori diferiti pentru a livra energia laserului CO2 tesutului vaginal si vulvei, imbunatatind atat aspectul cat si functionalitatea zonei intime a pacientei. Astfel, CO2RE Intima trateaza intr-un mod unic cele 3 zone intime: Interna, Externa si Introitusul. Rejuvenarea vaginala cu CO2RE Intima este mai mult decat un simplu tratament. Rezulatele dovedite clinic, gradul foarte ridicat de satisfactie al pacientelor si siguranta tratamentului fac din acest aparat un real simbol al felului in care femeile pot sa isi recapete increderea in sine.

Cele 3 Dimensiuni ale Echipamentului CO2RE Intima

I. Aplicatorul Extern: Steril si de Unica Folosinta

Aplicatorul extern al modulului CO2RE Intima se foloseste pentru a trata distrofia si discromia vulvei, imbunatatind astfel aspectul zonei intime. Medicul are optiunea de a aduce pigmentul la suprafata si de a coagula tesutul, cu scopul stimularii productiei de colagen si elastina, intr-un mod agil, prin selectarea optiunilor de pe ecranul aparatului.

II. Aplicatorul Intern: Steril si de Unica Folosinta

Aplicatorul intern se foloseste pentru ablatia si coagularea tesutului din canalul vaginal, si pentru remodelarea tesutului conectiv din interiorul vaginului, fiind astfel aplicatorul ce produce efectul de rejuvenare vaginala per se. Efectele sunt reducerea laxitatii, imbunatatirea lubrifierii si ameliorarea simptomelor anumitor afectiuni ale zonei intime, precum senzatii de arsura si dureri in timpul actului sexual.

III. Aplicatorul Chirurgical

Aparatul CO2RE Intima poate fi folosit si in scop chirurgical, prin utilizarea aplicatorului chirurgical cu scop multiplu. Aceasta functionalitate extinde capacitatile aparatului CO2RE Intima si in sfera labioplastiei, exciziei tumorilor si a negilor, si indepartarii tesutului nedorit din zona intima.

Beneficii
CO2RE INTIMA

Standard de Calitate in Rejuvenare Vaginala


3 Aplicatori Unici, unul intern, unul extern si unul chirurgical, pentru abordarea intregii palete de proceduri medical-estetice pentru rejuvenarea zonei intime si tratarea incontinentei urinare.
Aplicatori sterili, de unica folosinta, ce ofera pacientelor conditii de igiena maxima.
Proceduri rapide si eficiente, ce nu dureaza in medie mai mult de 10 minute.
Poate fi folosit cu usurinta.

Avantaje CO2RE Intima

 • Rezultate foarte bune, dovedite clinic.
 • Grad de satisfactie al pacientelor: 92%Standard mondial de calitate in rejuvenarea vaginala si a zonei intime.
 • Proceduri non-chirurgicale, rapide, cu rezultate imediate.
 • Intampinarea trend-ului in crestere cu cel mai bun aparat de pe piata.
 • Cresterea autoritatii clinicii.
 • Cost de achizitie favorabil.

Ce poti trata cu CO2RE Intima?

 • Laxitatea tesutului vaginal;
 • Discromia si Distrofia vulvei;
 • Uscaciune Vaginala;
 • Incontinenta Urinara;
 • Dureri in timpul actului sexual;
 • Semne post-natale;
"Consider ca tehnologia cu laser CO2 a echipamentului CO2RE Intima ofera cel mai eficient tratament de rejuvenare vaginala, datorita abilitatii sale de a executa ablatia si coagularea simultan, oferind tipul de impact fractionat ce este atat de eficient pe mucoasa. Mai mult, tehnologia poate fi folosita pentru a trata toate cele trei zone intime: canalul vaginal, introitusul si vulva."

César Arroyo, MD, HM Monteprincipe Hospital, Madrid, Spain

REZULTATE CO2RE INTIMA

inainte de rejuvenare vaginala CO2RE Intima
INAINTE DE TRATAMENT CO2RE INTIMA
dupa rejuvenare vaginala CO2RE Intima
DUPA TRATAMENT CO2RE INTIMA

CONTACT


Office

Str. Banu Dumitrache nr. 51, sector 2, Bucuresti Romania
Telefon: +4 021.322.30.64
Fax: +40 21.322.30.64
E-mail: office@beautymed.ro

Showroom

Strada Clucerului Nr. 55 Sector 1, Bucuresti Romania
Telefon: 0756.136.089

SOLICITA O OFERTA
contact beautymed