Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Tratament cu Gentle Max Pro - Aparatura de Estetica Medicala - BeautyMed

Piata de Estetica Medicala din Romania

Oportunitati si Recomandari

21 ianuarie, 2022

Piata de Estetica Medicala din Romania: Oportunitati si Recomandari

Piata de estetica medicala este in crestere la nivel global si castiga popularitate si in Romania in contextul pandemiei si nesigurantei economice. Dimensiunea pietei de estetica medicala ar putea ajunge pana la 103 miliarde de dolari pana in anul 2026 la nivel global, iar in cazul Romaniei se estimeaza sa se dubleze ca dimensiune. In ultimii doi ani piata de estetica medicala din Romania a crescut semnificativ, printre pacienti nu se numara doar femeile, ci si barbatii, numarul acestora fiind din ce in mai mare de la zi la zi. 

In contextul pandemiei, piata de estetica medicala din Romania este una atractiva datorita specialistilor din domeniul medicinii estetice, a preturilor practicate, aproape cu 40% mai mici fata de cele din Europa, dar si a serviciilor de calitate prestate intr-un timp foarte scurt. Dintre cei aproximativ doua milioane de turisti care viziteaza anual Romania, aproximativ 3-4%  vin pentru tratamentele medicale, costurile fiind mult mai scazute. Dupa starea de urgenta, pacientii au apelat la serviciile medical estetice, acest tip de serviciu crescand cu peste 200%. Piata romaneasca de estetica medicala este in crestere si isi va mentine acest ritm in urmatorii ani, datorita pretului competitiv al serviciilor.
 
In practica de estetica medicala se constata cresteri in diversitatea tratamentelor la care pacientii apeleaza, dar si o dezvoltare a cererii pe linie de calitate. Astfel, printre principalele criterii pe care pacientii si le doresc, putem mentiona

•    Tratamentele rapide si non-invazive;
•    Timpul de recuperare cat mai mic sau chiar fara timp de recuperare;
•    Rezultatele rapide;
•    Accentul pe naturalete;
•    Rezultate in echilibru cu toate trasaturile corpului;
•    Parerea specialistilor din domeniul esteticii medicale.


In ceea ce priveste diversitatea tratamentelor, in Romania exista o cerere solida pentru o paleta completa de servicii si proceduri de estetica medicala, precum: epilare definitiva cu laser, remodelare corporala non-invaziva, lifting facial, rejuvenare faciala sau slabire localizata. In plus, exista un trend ascendent clar in ceea ce priveste tratamentele de inalta complexitate, efectuate cu lasere de tip Nd:YAG sau Pulsed DYE.

In Romania printre cele mai cautate tratamente estetice medicale se afla diferitele proceduri la nivelul fetei, liftingul facial, peelingul, intinerirea pielii, indepartarea tatuajelor, tratamentul afectiunilor pielii, inclusiv a alunitelor, hiperpigmentare, acnee sau cicatrici, epilarea definitiva cu laser sau remodelarea corporala.

Care sunt pasii pentru dotarea unei locatii de estetica cu aparatura?

Sectorul esteticii medicale, in contextul pandemiei se bucura inca de succes, iar scaderile nu sunt atat de mari, motiv pentru care investitia in acest sector si dotarea unei locatii cu aparatura profesionala de estetica medicala este o oportunitate antreprenoriala cu un potential ridicat. Gratie unei cereri din ce in ce mai mari din partea publicului pentru tratamente, dotarea locatiei cu aparatura profesionala de estetica medicala presupune:

•    Cercetarea pietei de estetica medicala si investitia in aparate originale din sectorul esteticii medicale;
•    Alegerea unui echipament cu intrebuintari multiple;
•    Alegerea unor aparate de calitate;
•    Alegerea aparatelor de la producatori cu recunoastere internationala;
•    Alegerea unui distribuitor autorizat din domeniul esteticii medicale.

Aparatura profesionala de estetica medicala are la baza tehnologii de ultima generatie si de inalta calitate, avand in spate sute de ore de cercetare, astfel pentru dotarea locatiei dumneavoastra va recomandam sa alegeti aparatura de la producatori cu recunoastere internationala, aspect important in momentul in care vorbim de acest tip de echipamente. In acest mod veti avea certitudinea ca sunt aparate care ofera siguranta, eficienta, sunt originale si de inalta calitate si se bucura deja de recunoastere la nivel international. Candela Medical, Cocoon Medical, FotoFinder, Hydrafacial sau Intraceuticals sunt cei mai cunoscuti producatori internationali de aparatura medical estetica cu o vasta experienta in industria esteticii medicale.

Candela Medical isi orienteaza angajamentul catre rezultate dovedite clinic pentru a consolida parteneriate de incredere si de lunga durata. Este un producator de aparatura de estetica medicala laser pentru clinici de estetica si dermatologie.

Cocoon Medical este o companie spaniola, oferind cea mai inalta tehnologie in domeniul esteticii cu echipamente medicale si de infrumusetare bazate pe energie. Este creatorul brandurilor Elysion Pro si Cooltech, iar deviza companiei este sa satisfaca nevoile clientilor si pacientilor cu cele mai eficiente, sigure si profitabile tratamente de pe piata. FotoFinder este un producator german care dezvolta sisteme de imagistica medicala inca din 1991. Este specializat in diagnosticarea cancerului de piele prin intermediul cartografiei automate a corpului si a videodermatoscopie digitala cu software si hardware dedicat practicii dermatologice.

HydraFacial Company este o companie internationala de top care foloseste tehnologia brevetata pentru a curata, extrage si hidrata, fiind specializata in aparatura profesionala de estetica faciala pentru clinici si saloane.  Intraceuticals este o companie cu o linie unica de tratamente si produse de inalta calitate in estetica pielii bazate pe tehnologie inovatoare si progresiva pentru saloane si clinici estetice. Tratamentele specializate si produsele de ingrijire vizeaza cele mai frecvente preocupari ale pielii cu rezultate clinice vizibile.

Tehnologiile de care echipamentele medical estetice dispun permit medicilor sa asigure solutii avansate pentru o varietate larga de aplicatii medical-estetice inclusiv: tratamentul leziunilor vasculare si pigmentare, eliminarea cicatricilor, rejuvenarea faciala, reducerea ridurilor, a acneei, a celulitei, remodelarea corporala, eliminarea tatuajelor si epilarea definitiva cu laser.

Ce echipamente/produse trebuie sa alegeti pentru locatia dumneavoastra?

Investitia in echipamente originale de la distribuitori autorizati in domeniul esteticii, pun pe primul loc siguranta pacientului, astfel veti oferi doar servicii de calitate si sigure clientilor si pacientilor dumneavoastra. Va recomandam ca locatia dumneavoastra sa acopere o gama larga de echipamente, care sa ofere servicii cat mai vaste, de la aparatura estetica pana la echipamente medicale profesionale pentru clinici si medici. De la aparatura de videodermatoscopie digitala FotoFinder, la aparatura si platforme laser de tip Dioda, toate ofera acelasi lucru, tehnologie de exceptie, ce asigura tratamente non-invazive cu rezultate rapide si pe termen lung.  Siguranta pacientilor  in timpul tratamentelor si rezultatele rapide sunt date de aparatura de estetica medicala de calitate, ceea ce va ofera certitudinea ca oferiti servicii eficiente, iar pacientii vor reveni in clinica sau salon. Aparatura medicala cuprinde un portofoliu vast de produse, cele mai renumite echipamente sunt:

•    FotoFinder ATBM Master si ATBM II sunt cele mai moderne platforme integrate de dermatoscopie, videodermatoscopie, tricologie si imagistica dermatologica, bazate prin sinergia dintre cartografierea corporala completa si videodermatoscopia digitala, oferind locatiei dumneavoastra cel mai bun sistem Integrat de videodermatoscopie digitala si cel mai rapid mod de detectie si preventie al cancerului de piele.

•    CO2RE este cea mai performanta platforma laser pentru chirurgie estetica si dermatologie care trateaza eficient suprafata pielii si tesuturile profunde. Echipamentul CO2RE este conceput special atat pentru clinici de estetica medicala, cat si pentru medicini esteticieni care doresc sa isi extinda competentele in dermatologie, chirurgie plastica si rejuvenare cutanta.

•    Cooltech Define este aparatul revolutionar de slabire localizata prin si remodelare corporala avand la baza un concept unic si o tehnologie de ultima ora si anume, criosculptarea, care ajuta la inghetarea grasimii la temperaturi de -11 grade Celsius, intr-un timp record.

•    Primelase este cel mai performant aparat de epilare definitiva cu laser dioda multitratament, astfel clinica dumneavoastra ar beneficia de un aparat multifunctional, puternic, cu aplicatie larga in tratamente de epilare definitva, tratament pentru acnee, leziuni pigmentare si vasculare.

Aparatura estetica se bucura si ea de o gama larga de produse si echipamente originale si de calitate, care ofera tratamente revolutionare cu rezultate sigure si rapide:

•    Intraceuticals – este un aparat cu oxigen hiperbaric pentru estetica faciala si rejuvenarea tenului, folosit atat in saloane, cat si clinici, gratie rezultatelor extraordinare pe care le ofera in rejuvenarea tenului, tratarea acneei, a petelor pigmentare si a ridurilor.

•    HydraFacial este solutia ideala pentru tratamente faciale non-invazive, un aparat unic pe piata estetica pentru saloane si clinici, un aparat de curatare, hidratare si rejuvenare faciala. Este o aparatura de referinta pentru clinica sau salon oferind rezultate rapide si tratamente de prima clasa. 

•    Cooltech este cel mai cunoscut aparat de slabire localizata si remodelare corporala non-invaziva prin criolipoliza oferind locatiei dumneavoastra posibilitatea de a efectua tratamente la cele mai inalte standarde si in conditii optime de siguranta.

Oferta BeautyMed nu cuprinde doar aparatura medicala si produse, ci si strategii de vanzari, consultanta de marketing, solutii de finantare, educatie si training specializat. Dincolo de a fi un distribuitor autorizat de aparatura profesionala medical – estetica, suntem si un partener de incredere pentru clinicile si saloanele de infrumusetare si ne dorim sa contribuim la dezvoltarea unei afaceri de lunga durata care sa ofere siguranta si satisfactie pacientilor.

Aparatura profesionala BeautyMed este atat pentru saloane de estetica si de infrumusetare, cat si pentru clinici de specialitate si medici, iar gama variata de aparate originale special create pentru curatarea tenului, rejuvenare faciala, remodelare corporala, epilare definitiva cu laser, tratarea diferitelor tipuri de leziuni pigmentare sau vasculare, ofera siguranta, calitate si rezultate. Alegand BeautyMed, alegeti aparatura de estetica medicala originala, de inalta calitate, produsa de cei mai renumiti furnizori internationali de echipamente estetice medicale, precum cei de mai sus mentionati (Candela Medical, Cocoon Medical, FotoFinder, HydraFacial Company si Intraceutical).

Piata de estetica medicala din Romania este o piata profitabila, in crestere, diferenta fiind facuta de originalitatea si calitatea echipamentelor pe care clinica sau salonul le au in dotare, de siguranta tratamentelor si de grija pentru fiecare pacient in parte. Asadar va recomandam ca atunci cand alegeti sa dotati locatia dumneavoastra cu echipamente medical estetice, acestea sa fie originale si de la distribuitori autorizati.

Descoperiti Portofoliul de Aparatura BeautyMed

BeautyMed