Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro

Rejuvenate Eye Mask


Mod prezentare: 6buc

Tratament excelent de hidratare a zonei delicate din jurul ochilor, ce tinteste liniile fine, cearcanele, pungile si pielea stresata. Recipient cu 6 produse.

Beneficii:
Tratament excelent de hidratare a zonei delicate din jurul ochilor, ce tinteste liniile fine, cearcanele, pungile si pielea stresata. Proteinele vegetale hidrolizate ajuta la calmarea si redarea fermitatii ochilor obositi, suprasolicitati. Rejuveneaza, reda stralucirea si fermitatea zonei delicate a ochilor. Ajuta la reducerea liniilor fine.

Masca de ochi poate fi aplicata la temperatura camerei pentru relaxarea imediata, rece (din frigider) pentru a diminua pungile sau calda (tinuta sub jet de apa calda) pentru confort si hidratare optima. Se aplica 10-15 minute. Pielea devine hidratata, stralucitoare, ferma si rejuvenata instant.

Eye Mask este un produs de hidratare instanta a zonei ochilor:
Tinteste liniile fine din jurul ochilor
Asigura un boost pielii si reda stralucirea ochilor obositi.
Ajuta la diminuarea cearcanelor si pungilor de sub ochi .

Utilizare:
Inainte de folosire, curatati conturul ochilor si clatiti bine cu apa
Inlaturati folia de pe spate si aplicati produsul cu marginea mai ingusta in coltul intern al ochilor
Lasati 10-15 minute

Pentru rezultate maxime aplicati Rejuvenation Eye Gel. Daca apar semne de iritare intrerupeti uzul.

Ingrediente: Apa, Hydrolysed Collagen, Sorbitol, DMDM Hydantoin, Hydroxyethyl Cellulose, Propylene Glycol, Silicone Oil, Xanthan Gum
Aceste masti pentru ochi sunt incredibile. Dupa ce le-am folosit, conturul de ochi pare mai stralucitor, iar cearcanele mi-au fost dimimnuate. Pielea ramane fina si extrem de matasoasa. Am peste 40 de ani si am incercat de-a lungul timpului multe produse de acest gen, iar acesta este de departe preferatul meu.
Ecaterina H.,

Aflati mai multe despre Rejuvenate Eye Mask contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos

Solicita oferta