Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro

Booster Vitamin C3


Mod prezentare: 15ml

Utilizare

Dimineata: Booster-ul Vitamin C+3 protejeaza pielea si este recomandat a fi folosit dimineata. Booster-ul Vitamn C+3 este conceput sa fie utilizat ca atare sau pentru rezultate optime folositi-l impreuna cu o pompa de Daily Serum, amestecati in palma si aplicati pe fata si decolteu. Dupa aplicarea Booster-ului, urmati mereu pasii de depunere hialuronica , folosind Rejuvenate sau Opulence Hydration Gel si Rejuvenate Moisture binding Cream sau Opulence brightening Cream.

Seara: Booster-ul Vitamn C+3 este recomandat a fi folosit dimineata. Un excelent parteneriat este folosirea Booster Collagen+ sau Booster A+ seara. Daca hiperpigmentatia este principala problema pentru care utilizati Booster Vitamin C+3, utilizati-l de doua ori pe zi, mixat cu Daily Serum.

Exemplu: Utilizati Booster Vitamin C+3 dimineata, si alternati cu Booster Vitamin A+ seara.

Ingrediente: Apa, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Ascorbyl Glucoside, Ascorbyl Palmitate,Tetrasodium Glutamate Diacetate, Vegetable Oil/Olus Oil, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Lauryl Glucoside, Glyceryl Oleate, 1,2-Hexanediol, Dicaprylyl Ether, Caprylyl Glycol.
Booster-ul cu Vitamina C este un antioxidant exceptional, cu un refect de rejuvenare vizibil imediat. Il folosesc in fiecare dimineata pentru un efect complet.
Ana M.,

Aflati mai multe despre Booster Vitamin C3 contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos

Solicita oferta