Salt la continut
Logo beautymed.ro
Ellanse - Policaprolactona pentru Stimulare de Colagen

Ellanse - Filler cu Policaprolactona pentru Stimulare de ColagenEllanse este un filler cu actiune dubla ce lucreaza profund in piele pentru a trata semnele imbatranirii, stimuland productia naturala de colagen. Este un tratament sigur si eficient pentru rejuvenarea pielii.

Prin combinarea microsferelor delicate de Policaprolactona (PCL) cu un gel conductor pe baza de Carboximetil Celuloza (CMC), Ellanse actioneaza imediat, volumizand zonele afectate. Apoi, microsferele se degradeaza in timp - ramanand structurile de colagen ce recontureaza si refac structura pielii si conturul facial.

Ellanse este disponibil in 2 optiuni: S, M, acestea se diferentiaza doar prin lungimea initiala a lantului polimer al PCL.
Studiile clinice si diversi parametrii cantitativi au aratat ca Ellanse vine cu un beneficiu major de imbunatatire a calitatii pielii cu rezultate mai semnificative si de durata mai lunga decat alte fillere testate.

Compozitie:
-70% Gel conductor pe baza de Carboximetil Celuloza (CMC)
-30% Microsfere Policaprolactona (PCL)

Indicatii:
-Stimulare de colagen
Specificatiile produsului:
-Restabilire volum
-Redefinire contur
-Reducere riduri
-Imbunatatire calitate piele
Ellanse - Policaprolactona pentru Stimulare de Colagen

Ellanse - Zone de Tratament si Mod de InjectareEllanse poate fi injectat in nas si barbie, oferind astfel o alternativa non-invaziva pentru conturing si redefinire faciala.
• Etaj superior
-Frunte
-Tample
-Zona sprancenelor

• Etaj median
-Conturare nas
-Volumizare obraz
-Pliuri nazolabiale

• Etaj inferior
-Comisuri orale
-Linii marioneta
-Sulcus prementonier
-Zona mentoniera
-Linia mandibulei

Modalitatea de injectare:
-Ellanse este indicat pentru injectare in stratul subdermic (grasimea subcutanata/hipoderm), iar per regiune (superioara, mediana si inferioara)

Rezultate:
Ellanse S, M ofera rezultate ce tin 18 luni si respectiv 2 ani.


Recomandari (aparate, tehnologii, tratamente) - Ellanse
  • Tatiana V.
    Tatiana V.
    Inainte de a descoperi tratamentul Ellanse, aveam pielea lasata, riduri si linii fine. Acum dupa 12 luni rezultatele sunt excelente, riduriile si liniile fine s-au atenuat, iar imperfectiunile s-au corectat. Recomand cu toata increderea tratamentul!
Aflati mai multe despre Ellanse contactandu-ne cu ajutorul fomularului de mai jos.
Solicita oferta