Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Candela Medical  50 de Ani de Excelenta in Estetica

Candela Medical - 50 de Ani de Excelenta in Estetica

Compania care a Revolutionat Estetica Medicala

4 decembrie, 2020

Candela Medical – Lider mondial in aparatura medical-estetica

Fondata in 1970, Candela Medical este unul dintre liderii mondiali in industria de estetica medicala, specializata in productia de aparatura si dispozitive de cea mai inalta calitate pentru clinici estetice. In urma cu 50 de ani, Candela Medical punea bazele industriei medical-estetice pe care o cunoastem astazi. Desi a pornit ca o companie specializata in lasere cu aplicatie medicala, de-a lungul timpului tehnologiile folosite si echipamentele create s-au diversificat considerabil, compania oferind astazi aparate pentru o larga gama de specificatii medicale si estetice.

Incredere, stiinta si rezultate - Valorile Fundamentale ale Esteticii

Aceste trei valori sunt piloni fundamentali care au stat la baza fondarii Candela Medical si care ghideaza si astazi compania. Cei mai buni experti din domeniu si-au dedicat sute de ore pentru a crea aparate sigure, eficiente si de calitate.

Dedicarea, stiinta si perseverenta de care au dat dovada le-au adus in 1986 prima recunoastere din partea FDA, care a acreditat folosirea SPTL1, un aparat laser specializat in tratarea leziunilor vasculare. Iar 12 ani mai tarziu, aveau sa primeasca aceeasi recunoastere, insa de data aceasta pentru laserul Alexandrite, un dispozitiv folosit la acea perioada pentru epilarea definitiva.

Tehnologia Elos

In 2000, Candela Medical a introdus tehnologia elos (sinergie electro-optica), ce a reprezentat un pas revolutionar pentru cabinetele de medicina estetica. Prin combinarea energiei optice cu radiofrecventa, fluenta optica putea fi coborata pana la 60% pentru a oferi tratamente mai sigure, mai confortabile si  mai eficiente pentru toate tipurile de piele.

Tehnologia elos profita de optiunile de penetrare variata a laserului, a infrarosului, a luminii vizibile si a radiofrecventei pentru a atinge adancimi specifice, folosind combinarea optima a energiei optice si radiofrecventei.

Astazi, tehnologia elos se regaseste in aproape toate aparatele si este eficienta pentru tratarea unui spectru larg de probleme: celulita, remodelare corporala, epilare definitiva (Dioda  si IPL elos), cicatrici postacneice, acnee vulgara, leziuni vasculare benigne, rozacee, telangiectazii, pete pigmentare, riduri, pistrui, lentigo, poikiloderma sau arsuri solare.

Varful de Lance in Tehnologii Laser pentru Estetica Medicala si Dermatologie

Echipamentele realizate de Candela Medical reprezinta varful de lance al aplicarii tehnologiilor laser Nd:YAG si Nd:YAG Q-switched, Alexandrite, CO2, Picosecond si Pulsed Dye. Aceste aparate dispun de cele mai avansate tehnologii din lume si ofera tratamente sigure, cu rezultate vizibile si variate, care trateaza eficient leziunile pigmentare si vasculare, elimina tatuajele sau parul inestetic de pe multiple zone ale corpului.

Candela Medical





 

VelaShape III - Standardul International in Remodelare Corporala si Diminuare Celulita

In 2004, Candela Medical a lansat primul model de VelaShape. Astazi, 16 ani mai tarziu, acest aparat s-a transformat in cel mai utilizat si mai eficient echipament de remodelare corporala si de diminuare a celulitei din intreaga lume. Cu peste 5 milioane de tratamente realizate la nivel global, VelaShape a demonstrat ca poate duce la scaderea in circumferinta cu pana la 2,6 cm, dupa o singura utilizare.

Este un tratament non-invaziv, ce se bazeaza pe utilizarea a patru tehnologii diferite: lumina infrarosie, radiofrecventa bipolara, vacuumul si masajul cu role mecanice. Toate acestea fac ca VelaShape III sa fie un echipament usor de folosit, versatil, care nu necesita timp de recuperare si care ofera rezultate vizibile si de lunga durata.

Candela Medical

CO2RE - Cel Mai Avansat Tratament pentru Rejuvenare Intima si Tratarea Incontinentei Urinare

Candela Medical a dezvoltat aparatul CO2RE, o platforma laser CO2, ce poate fi folosita atat in dermatologie, cat si in chirurgie plastica sau ginecologie. Este un echipament extrem de versatil, care tinteste si trateaza eficient suprafata pielii, dar si tesuturile sale profunde, oferind astfel medicilor posibilitatea de a efectua excizii, incizii, ablatii si coagulari la nivelul tesutului, intr-un mod sigur si extrem de eficient.


Beneficiile acestui aparat sunt multiple, ajutand la refacerea tonusului si la imbunatatirea texturii pielii, la diminuarea ridurilor si a liniilor fine, la reducerea cicatricilor acneice, chirurgicale, dar si a petelor pigmentare. Insa, inovatia pe care acest echipament a adus-o o reprezinta rejuvenarea vaginala. Multumita celor trei aplicatori diferiti, aparatul livreaza energia laserului CO2 tesutului vaginal si vulvei, imbunatatind atat aspectul cat si functionalitatea zonei intime a pacientei. Astfel ca, ajuta la rejuvenarea vulvei, la tratarea incontinentei urinare, dar si a altor probleme asociate cu menopauza.

PicoWay - Platforma Laser cu Capacitati Unice

O alta inovatie pe care cercetatorii de la Candela Medical au adus-o pe piata de estetica medicala a reprezentat-o aparatul PicoWay. Avand 4 lungimi de unda (1064nm, 785nm, 730nm, 532nm), acesta ofera cel mai eficient si avansat tratament pentru eliminarea tatuajelor multicolore, tratatea leziunilor pigmentare si remodelarea cutanata.

Spre deosebire de tehnologiile laser cu nanosecunda, PicoWay se bazeaza pe pulsuri mult mai scurte, de ordinul picosecundelor, ce au o capacitate mult mai mare de a dispersa pigmentul in particule extrem de mici si mult mai usor de eliminat in mod natural de catre organism. Daca pana nu de mult, indepartarea tatuajelor colorate era o procedura imposibila, ei bine, acum, PicoWay reuseste sa inlature chiar si cele mai persistente tatuaje multicolore, inclusiv pe cele cu pigment albastru, verde sau galben.

Descopera Produsele Candela Medical

BeautyMed