Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Produs indisponibil!
Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii!
Tehnologia elos a candela medical
Produs indisponibil!
Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii!
Tehnologia elos a candela medical
Informatii cheie
Rezultate obtinute
Solicita oferta

Tehnologia Elos - Cea Mai Avansata Tehnologie de Remodelare Corporala Non-InvazivaTehnologia Elos reprezinta una dintre cele mai importante inovatii din estetica medicala profesionala, ce a revolutionat tratamentele non-invazive. Tehnologia Elos consta astfel intr-o noua sinergie dintre laser, infrarosu, lumina vizibile si radiofrecventa pentru a livra tratamente tintite, eficiente si fara efecte secundare.

Procedurile estetice sunt din ce in ce mai solicitate in ziua de azi, atat de femei cat si de barbati. Pacientii cauta mereu tratamente sigure si eficiente pentru problemele lor estetice. Ubicuitatea tratamentelor anti-ageing in cabinetele cosmetice este fara egal, oferind o multitudine de tehnici si proceduri pe baza de energie care tintesc: riduri si linii fine, pete hiperpigmentare, lentigo, efelide, melasma, telangiectazii, eritem, pori mariti, iregularitati texturale, celulita, reducere circumferentiala, epilare definitiva.

STIINTA
Fiecare produs din portofoliul nostru are multi ani de cercetare stiintifica in spate. Peste 40 de studii clinice pe tehnologia elos.

REZULTATE
Rezultatele exceptionale ne-au pozitionat ca lider mondial. Peste 35 milioane de tratamente elōs au fost realizate la nivel global.

INCREDERE
Rezultatele exceptionale ne-au garantat increderea dumneavoastra, a clientilor in produsele noastre si increderea pacientilor vostri in tratamente. Peste 23,000 de aparate cu tehnologia elos opereaza in 77 tari.

Tehnologia elōs pentru cele mai cerute tratamente:
Celulita, Reducere Circumferentiala, Epilare Definitiva (Dioda elōs), Epilare Definitiva (IPL elōs), Cicatrici Postacneice, Acnee Vulgara, Leziuni Vasculare Benigne, Rozacee, Telangiectazii, Ablatie & Remodelare, Pete Pigmentare, Riduri, Pistrui, Lentigo, Poikiloderma, Arsuri Solare.

Tehnologia elos candela medical
cum actioneaza tehnologia elos candela medical

Tehnologia Elos Mecanism de Actiune


Factorii de imbatranire intrinseci si extrinseci sunt responsabili pentru numeroasele semne vizibile de degradare a pielii: aparitia ridurilor si liniilor fine, laxitatea pielii, iregularitatile texturale, depigmentarea, porii mariti, etc. Multe dintre aceste afectiuni cutanate sunt datorate scaderii productiei de colagen si fibrelor de elastina, dar si modificarilor arhitecturale in reteaua de colagen, ceea ce duce la subtierea epidermei pe masura ce inaintam in varsta.

Evolutia tehnologiei elōs

Istoricul utilizarii energiei optice in medicina estetica a inceput in anii 60 cu sistemele laser - tehnologie cu o singura lungime de unda. In 1995, PhD Shimon Eckhouse, a introdus Lumina Intens Pulsata, o tehnologie pe baza de lumina pentru tratamente estetice.
Atat laserele, cat si IPL-ul au fost folosite pentru fototermoliza pe o varietate de probleme ale pielii - tratamentul leziunilor pigmentare, epilare definitiva, riduri.


Doua dificultati comune s-au intalnit atat la tratamentele cu laser cat, si cu IPL:


1. Energia optica era absorbita de tesutul tinta, scazand astfel eficienta tratamentului.

2. Prea multa energie optica era absorbita de tesutul inconjurator ceea ce ducea la efecte secundare neplacute.

Informatii cheie Aparatura Tehnologia Elos

 • Cum s-a dezvoltat tehnologia Elos?
  • In 2000, Dr. Eckhouse a identificat sursa acestor probleme si a oferit o solutie introducand tehnologia patentata elōs (sinergie electro-optica), o penetrare mai profunda a energiilor optice (laser sau lumina pulsata). Tehnologia elōs este un revolutionar pas inainte pentru cabinetele de medicina estetica. Prin combinarea energiei optice cu radiofrecventa, fluenta optica poate fi coborata pana la 60% pentru tratamente mai sigure, confortabile si eficiente pentru toate tipurile de piele. Tehnologia elōs profita de optiunile de penetrare variata a laserului, infrarosului, luminii vizibile si radiofrecventei pentru a atinge adancimi specifice, folosind combinarea optima a energiei optice si radiofrecventei.
 • Cum functioneaza tehnologia Elos?
  • 1 Epiderma este racita cu ajutorul aplicatorului, fapt ce mareste impedanta pielii, protejand-o astfel si fortand energia RF sa penetreze mai adanc in tesutul tinta preincalzit, cu impedanta mica
   2 Energia optica (laser sau lumina pulsata) este absorbita selectiv de tesutul tinta si transformata in energie termica, pre-incalzind tesutul tinta.
   3 Energia RF care circula intre electrozi este atrasa de zonele pre-incalzite, cu impedanta mai mica (rezistenta scazuta) ceea ce duce la un impact termal mai mare pe tesutul tinta.
 • Care sunt avantajele tehnologiei Elos?
  • - Energie optica mai scazuta inseamna riscuri scazute asupra epidermei
   - Energia radiofrecventei nu este absorbita selectiv de melanina
   - Nivel scazut al energiei RF si optice ceea ce inseamna risc scazut de leziuni epidermale
   - Optiunea pentru puls lung si scurt permite optimizarea pentru diverse tipuri de piele si tesut tinta.
   - Monitorizarea Dermala Activa (ADM) asigura feedback-ul online al pielii.
   - ADM asigura contact fizic cu pielea inainte de livrarea energiei optice
   - Cu tehnologia elos ai parte de toate avantajele echipamentelor pe baza de energie si experienta clinica acumulata de-a lungul ultimilor 25 de ani
   - Profile termice eficiente se pot obtine cu energie optica scazuta
   - Radiofrecventa permite o penetrare mai profunda in tesut
   - Abilitatea de a trata zonele tinta cu o absorbtie optica scazuta (par deschis la culoare, colagen)
   - Conform unui studiu clinic, dupa folosirea tehnologiei elos starea pielii s-a imbunatatit general cu 75% iar gradul de satisfactie a pacientilor a crescut cu 92%

Rezultate obtinute

INAINTE DE TRATAMENT CICATRICI CU ETWO
INAINTE DE TRATAMENT CICATRICI CU ETWO
DUPA TRATAMENT CICATRICI CU ETWO
DUPA TRATAMENT CICATRICI CU ETWO
INAINTE DE TRATAMENT LAXITATE CU VELASHAPE III
INAINTE DE TRATAMENT LAXITATE CU VELASHAPE III
DUPA TRATAMENT LAXITATE CU VELASHAPE III
DUPA TRATAMENT LAXITATE CU VELASHAPE III

Aflati mai multe despre Aparatura Tehnologia Elos contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos

Solicita oferta