Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Maili - Beneficii Produse din Gama Sinclair

Tratamentele cu Acid Hialuronic Sinclair

Beneficiile Gamelor de Produse

6 februarie, 2023

Pe primul loc in cautarea tratamentelor estetice sunt cele pentru fata  - „cartea de vizita” pe care o afisam si o expunem zilnic si care necesita constant ingrijire corespunzatoare si atentie sporita. In acest sens, acidul hialuronic este aliatul nr. 1 in mentinerea tenului tanar, hidratat, neted, ferm, fara riduri. Pentru a te bucura de rezultate imediate si de lunga durata, alege tratamentul revolutionar MaiLi cu acid hialuronic!

Ce este acidul hialuronic?

Cunoscut si sub numele de hialuronat sau hyaluronan, reprezinta o molecula compusa in principal din zaharuri, care este intalnita de obicei in piele, articulatii si la nivelul zonei periorbitale. Asigura in principal hidratarea tesuturilor, iar la nivelul pielii, actioneaza precum o bariera protectoare anti-imbatranire.
Cercetatorii au descoperit ca, aproximativ de la varsta de 25 de ani, productia naturala de acid hialuronic din tesuturi incepe sa scada (chiar si cu 50-60%). Din acest motiv, dermatologii recomanda utilizarea de produse cosmetice care contin acid hialuronic sau administrarea acestuia sub forma de injectii, fiole sau pastile. Printre beneficiile administrarii de acid hialuronic se numara urmatoarele:

- umple ridurile, estompeaza cicatricele si netezeste liniile fine;
- hidrateaza tenul si previne, astfel, uscarea pielii;
- imbunatateste fermitatea si elasticitatea pielii;

Tratamentele cu acid hialuronic - Avantaje si Beneficii

Acidul hialuronic este elementul-cheie al numeroaselor tratamente estetice localizate, cu roluri si beneficii diverse. Cele mai populare sunt urmatoarele:
- tratament de volumizare a buzelor – injectarea de acid hialuronic pentru remodelarea, conturarea, augmentarea si hidratarea buzelor;
- tratament pentru volumetrie faciala – injectarea de acid hialuronic pentru remodelarea faciala, axat pe augmentarea volumului facial si tratarea ridurilor profunde;
- tratament pentru contur facial – injectarea de acid hialuronic pentru conturarea pometilor, a liniei si unghiului mandibular si a barbiei; se obtine un efect de lifting si un aspect intinerit;
- tratament de corectie a cearcanelor – injectarea de acid hialuronic pentru reducerea vizibila a cearcanelor si a umbrelor de pe pleoapa inferioara;
- tratament pentru estomparea ridurilor si a liniilor fine – injectarea de acid hialuronic pentru sporirea hidratarii si a elasticitatii pielii; umple ridurile adanci, cicatricile si liniile fine pentru un aspect mai tanar al tenului.

MaiLi – tratament inovativ cu acid hialuronic

Te poti bucura de toate aceste beneficii ca urmare a tratamentului cu produsele MaiLi. Portofoliul contine fillere cu acid hialuronic special dezvoltate pentru a folosi la maximum proprietatile acidului utilizand o cantitate mult mai mica de produs. Fillerele MaiLi au la baza tehnologia patentata OxiFree™, special conceputa in colaborare cu specialisti elvetieni renumiti. Aceasta presupune conservarea lanturilor lungi de AH molecular, pentru a permite un grad de reticulare extrem de eficient a acidului hialuronic cu 1,4-butanediol diglycidyl ether (BDDE).

Gratie tehnologiei speciale OxiFree™, gama MaiLi contine singurele produse de pe piata care asigura mai mult volum pentru zonele tratate, utilizand o cantitate mai mica de produs. Mai exact, se foloseste o cantitate cu 24% mai mica decat majoritatea produselor similare disponibile pe piata, fara a influenta proprietatile de volumizare ale acidului hialuronic.

Fillerele MaiLi sunt special concepute pentru diverse zone de tratament: buze, zona periorbitala, pometi, tample, barbie, nas, dar si in zonele unde sunt prezente riduri si linii fine. Portofoliul contine 4 geluri create pentru a remodela, redefini si intensifica fiecare zona-tinta:

Precise – conceput special pentru a trata liniile fine si ridurile, este indicat pentru reconstructia faciala a defectelor structurale (cicatricile), pentru tratamentul liniilor fine, al ridurilor fine si al santului lacrimal, pentru definirea sau volumizarea buzelor.

Define – recomandat pentru tratarea liniilor fine, umplerea ridurilor profunde/medii si conturarea si volumizarea buzelor, dar si pentru reconstructia faciala a defectelor structurale (cicatricele).

Volume – ideal pentru volumizarea faciala si subdermala, este recomandat pentru reconstructia faciala a defectelor structurale cauzate de pierderea de volum (lipoatrofia), dar si pentru tratamentul ridurilor profunde si pentru augmentarea volumului facial (lifting facial).

Extreme – cel mai puternic gel, conceput pentru sculptarea si remodelarea trasaturilor faciale; este indicat pentru reconstructia faciala a defectelor structurale cauzate de pierderea de volum (lipoatrofia), restabilirea volumului facial si imbunatatirea volumetriei tesutului facial.

Toate cele 4 produse din gama MaiLi se axeaza pe imbunatatirea aspectului pielii prin intinerirea zonelor-tinta. Gelul este flexibil, actioneaza delicat asupra pielii si este rezistent la stresul extern si revine la forma initiala dupa miscari). Rezultatul final este un aspect remodelat, imbunatatit, netezit, augmentat, dar cel mai important – natural. In plus, toate produsele contin lidocaina – substanta ce actioneaza ca un anestezic local, pentru ca intreaga experienta sa fie confortabila.

Rezultatele tratamentului cu produsele MaiLi apar imediat si sunt de lunga durata, fiind vizibile chiar si la 12 luni de la injectare (inclusiv in cazul augmentarii buzelor). Conform GAIS (Global Aesthetic Improvement Scale), 81% din pacientii tratati au prezentat rezultate imbunatatite, foarte vizibile la 12 luni dupa administrare, fara sa necesite tratamente suplimentare. De asemenea, imbunatatirile sunt vizibile pentru 100% din indicatiile tratate.

Administrare, posibile efecte adverse si contraindicatii importante

Tratamentul se realizeaza foarte usor, cu ajutorul unui ac fin. Inainte de tratament, trebuie aplicata o crema anestezica pentru a minimiza disconfortul cauzat de injectii. Sedinta de tratament propriu-zisa dureaza intre 10-20 de minute.

In general, tratamentul cu produse MaiLi este bine tolerat. Totusi, este posibil ca, imediat dupa tratament, zona injectata sa fie usor rosie sau vinetie si sa prezinte un mic edem, insa pielea va reveni la normal a doua zi. Pentru a nu agrava aceste reactii, se recomanda sa nu masati zona in ziua respectiva.

Produsele MaiLi prezinta si anumite contraindicatii. Acestea nu trebuie utilizate in urmatoarele situatii:

- risc cunoscut de hipersensibilitate la acid hialuronic, anestezice locale, lidocaina;
- antecedente de reactie alergica severa sau soc anafilactic;
- boala autoimuna;
- afectiuni cutanate, inflamatii sau infectii (herpes, acnee etc.) la sau in apropierea zonei de tratament;
- istoric medical de sensibilitate care poate duce la o reactie adversa ca urmare a tratamentului;
- urmarea unui tratament cu anticoagulante;
- tendinta de a forma cicatrici cheloide, hipertrofice sau orice tulburari asociate procesului de vindecare;
- in timpul sarcinii sau alaptarii;
- la pacientii cu varsta sub 18 ani.

Revitalizarea tenului tau este doar la cativa pasi – sau sedinte – distanta! Tratamentele din gama MaiLi, cu tehnologia revolutionara OxiFree™ de conservare a lanturilor lungi de acid hialuronic molecular, reprezinta solutia perfecta pentru un ten rejuvenat si volumizat. Cauta tratamentele MaiLi in clinicile medical-estetice si bucura-te de o piele ferma, elastica, hidratata, neteda.

BeautyMed