Salt la continut
Logo beautymed.ro
Maili - Produse Injectabile cu Acid Hialuronic

MaiLi Volume - Acid Hialuronic pentru Contur si Volum facialMaiLi Volume, acid hialuronic ideal pentru augmentarea volumului si evidentierea conturului facial. Asigura lifting facial, datorita administrarii profunde in piele. Experimentati puterea de proiectie delicata, elasticitatea si longevitatea fuzionate in gelul Volume de la MaiLi, datorita tehnologiei OxiFreeTM.

Tehnologia OxiFreeTMMaiLi foloseste tehnologia OxiFreeTM pentru a conserva lanturile lungi de acid hialuronic. Acest proces transformational permite o reticulare mai redusa si mai eficienta, oferind rezultate de lunga durata, confirmate de studii clinice.

Reticularea intr-o atmosfera inerta se realizeaza cu un nivel scazut de 1,4 butanediol diglycid ether (BDDE), transformand solutia intr-un gel unic, suplu, cu propietati elastice. Speciile reactive de oxigen sunt eliminate din gel pentru a pastra reteaua de acid hialuronic usor reticulata.
Reteaua de acid hialuronic reticulat (care contine specii de oxigen mai putin reactive) se mentine mai bine in timpul sterilizarii. Miscarea caracteristica si comportamentul retelei de acid hialuronic MaiLi OxiFreeTM pot fi descrise ca o retea de arcuri inteligente.
Volume - Acid Hialuronic pentru Volumetrie Faciala - BeautyMed
Tehnologia OxiFreeTM - MaiLi Volume

Avantaje MaiLi


  • Gama de acid hialuronic MaiLi ofera posibilitati multiple de tratament pentru a satisface nevoile individuale ale pacientilor dvs.
  • MaiLi Volume se adapteaza foarte bine la presiune, ofera flexibilitate si pastreaza dinamica expresilor si miscarea naturala a fetei. Produsul este realizat special pentru a volumiza, redefini si intensifica fiecare zona.
  • Mai putin produs, dar mai mult volum in zonele tratate. Cu o reducere de 24% a cantitatii de filler utilizata, MaiLi ofera un volum remarcabil, cu rezultate de lunga durata si pacienti incantati.
  • MaiLi Volume ofera pacientilor dvs. rezultate naturale si de lunga durata, reducand astfel necesitatea interventiilor frecvente.
  • Dezvoltat in conformitate cu cele mai inalte standarde de siguranta si calitate, MaiLi Volume este un produs de incredere, contribuind la mentinerea standardelor ridicate ale clinicii dumneavoastre.
  • MaiLi Volume asigura un confort sporit in timpul procedurii si un timp minim de recuperare post-tratament. Volume are integrat in componenta sa lidocaina pentru o experienta confortabila.

Specificatiile Produsului:


  • Augmentarea volumului facial.
  • Tratamentul estetic al ridurilor profunde de la nivelul pielii.
  • Reconstructie faciala a defectelor structurale de natura congenitala sau medicala: pierderea de volum, din cauza lipoatrofiei.

Zone de Tratament si Adancimea de Injectare:


  • Pometi
  • Tample
  • Tesut gras subcutanat sau zona supraperiostala.

Rezultate MaiLi Volume


MaiLi Volume reprezinta un partener esential in practica dvs. medicala, oferind rezultate exceptionale in restabilirea volumetriei faciale. Datorita texturii netede a gelului cu proprietati elastice permite injectarea precisa si faciliteaza astfel volumizarea zonei faciale pentru rezultate naturale si armonioase. Imbunatatirile semnificative sunt vizibile pana la 12 luni de la injectare.

Daca sunteti interesati de gama de acid hialuronic MaiLi, va putem organiza mai multe workshop-uri, acestea fiind sustinute de o echipa formata din medici dermatologi sau chirurgi plasticieni (traineri internationali sau nationali Sinclair), ce ofera un sprijin imens in cunoasterea stiintei din spatele produselor, anatomia aplicata in medicina estetica si in tratamentele combinate, pentru a raspunde tuturor cerintelor si a oferi incredere deplina pacientilor. Pentru detalii suplimentare, se poate utiliza formularul de contact de mai jos.Informatii Workshop/ Cere Oferta
Zone de Tratament MaiLi Volume - BeautyMed


Recomandari (aparate, tehnologii, tratamente) - Maili Volume
Rezultate obtinute - Maili Volume
 • Inainte de Tratamentul MaiLi Volume pentru Tample
  Inainte de Tratamentul MaiLi Volume pentru Tample
  Dupa Tratamentul MaiLi Volume pentru Tample la 2 Saptamani
  Dupa Tratamentul MaiLi Volume pentru Tample la 2 Saptamani
  Inainte de Tratamentul MaiLi Volume pentru Tample
  Inainte de Tratamentul MaiLi Volume pentru Tample
  Dupa Tratamentul MaiLi Volume pentru Tample la 2 Saptamani
  Dupa Tratamentul MaiLi Volume pentru Tample la 2 Saptamani
Aflati mai multe despre Maili Volume contactandu-ne cu ajutorul fomularului de mai jos.
Solicita oferta

Inscrie-te la newsletter-ul nostru

Fii la curent cu cele mai noi tehnologii, inovatii si evenimente.
Inscrie-te la newsletterul nostru si vei primi in timp util cele mai noi stiri din domeniu medical-estetic.

Nume:
Email:

Contacteaza-ne

Suntem aici pentru orice solicitare sau intrebare ai avea. Ne poti contacta daca esti interesat/a de un aparat, daca vrei sa-ti recomandam o locatie autorizata unda sa realizezi tratamente sau daca vrei sa afli detalii despre procedurile realizate cu sistemele noastre.
Pentru orice solicitare tip parteneriat trimite-ne un email la: office@beautymed.ro
*Disclaimer - Rezultatele tratamentelor cu echipamentele si produsele distribuite de BeautyMed variaza de la persoana la persoana, in functie de un complex set de factori, si nu inlocuiesc beneficiile unui stil de viata sanatos.
DATE CONTACT
Telefon: 021.322.30.64
Fax: (+4)021.322.30.64
E-mail: office@beautymed.ro
OFFICE
Str. Comandor Eugen Botez, nr 21, sector 2, Bucuresti, Romania
Program: Luni-Vineri 10:00 - 18:00
SHOWROOM
Str. Clucerului nr. 55, sector 1, Bucuresti, Romania
Telefon: 0728.951.000
SERVICE & LOGISTICA
Telefon: 0748.248.888
E-mail: sesizari@beautymedservice.ro