Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro

Cum Alegem Aparatura de Epilare Laser pentru Clinica sau Salon?

Oferiti Clientilor Dvs. Tratamente de Calitate cu Aparatura Originala

26 octombrie, 2020
Decizia de a achizitiona un aparat de epilare definitiva nu este intotdeauna o misiune usoara. Insa, noi va dezvaluim care sunt criteriile pe care ar trebui sa le urmati, care sunt cele mai noi tehnologii, dar si cum puteti atrage un numar mai mare de clienti in clinicile si saloanele dumneavoastra.

Epilare Definitiva cu Laser

Un studiu realizat de catre American Society Of Plastic Surgeons arata ca, in 2019,  epilarea definitiva cu un aparat laser s-a clasat pe locul al patrulea, dupa toxina botulinica, fillere si peeling-urile chimice, in topul celor mai efectuate proceduri cosmetice minim invazive. Iar rezultatul nu este deloc unul surprinzator. Dupa zeci de ani in care femeile au experimentat o sumedenie de metode de indepartare a parului nedorit, unele mai dureroase, altele mai putin eficiente, in sfarsit, tehnologia le pune la dispozitie un tratament sigur, cu efecte vizibile si, cel mai important, care garanteaza ca rezultatele se vor mentine timp indelungat.

Piata de epilare din Romania

Desi studiul ne arata o serie din statistici din Statele Unite ale Americiii, nici in cazul Romaniei, lucrurile nu sunt cu mult diferite. In ultimii ani, asistam la crestere considerabila a procedurilor cosmetice non sau minim invazive. Iar motivele sunt multiple: femeile au inceput sa isi acorde mai multa atentie, sa se iubeasca si ingrijeasca mai mult, influenta social media asupra standardelor de frumusete a crescut exponential, iar rolul femeii in societate a cunoscut si el o schimbare.

In 2017, 55,8% dintre femeile din Romania aveau un loc de munca. Desi e departe de a fi un procentaj ideal, obtinerea unui loc de munca le-a permis femeilor sa investeasca mai multi bani in propria persoana, inclusiv in tratamente sau proceduri estetico-medicale.

Insa aceasta crestere a cererii nu vine exclusiv din partea sexului feminim. Stereotipurile si barierele conventionalului sunt incet, dar sigur demontate, iar acest lucru il putem observa cu usurinta in numarul tot mai mare de cereri care vine din partea barbatilor.

Epilarea definitiva pentru barbati - O piata in continua ascensiune

Tot mai multi barbati apeleaza astazi la servicii estetice, iar epilarea definitiva este una dintre ele. Indiferent ca vorbim de femei sau de barbati, ambele categorii apeleaza la acest procedeu motivati de aceeasi dorinta: de a scapa de parul in exces din diferite zone ale corpului - axila, picioare, maini, zona inghinala, a fetei sau spate - intr-un mod nedureros, eficient si definitiv. De asemenea, siguranta este un alt aspect pe care clientii il cauta. Isi doresc proceduri si aparate sigure, care sa nu le puna sanatatea in pericol si care sa fie recunoscute la nivel international pentru eficacitatea lor.

Eficienta, tehnologie si calitate - Puncte-cheie ale unei practici de succes

Desi in urma cu cativa ani aceste cerinte pareau greu de indeplinit, astazi, multumita tehnologiei si inovatiei, industria de estetica va pune la dispozitie toate armele de care aveti nevoie pentru a oferi clientilor dumneavoastra cele mai bune servicii si rezultate.

Desi in mod cert, dezvoltarea industriei de aparatura medical-estetica este un lucru benefic, vine la pachet si cu o serie de aspecte mai putin pozitive. De exemplu, in mod periodic sunt lansate noi aparate laser de epilare definitiva, dar nu toate iti ofera, in realitate, acel tratament sigur si de calitate pe care il dorim pentru pacienti. Ne punem, astfel urmatoarele intrebari:

1.Ce aparat se potriveste cel mai bine in locatie?
2.Dupa ce criterii ar trebui sa ma ghidez cand achizitionez un echipament?
3.Cat de importanta este marca echipamentului?
4.Pretul este criteriul primordial care ar trebui sa imi influenteze decizia?


Sunt doar cateva dintre intrebarile frecvente pe care probabil vi le puneti in momentul in care vreti sa faceti o astfel de achizitie pentru clinica sau salonul dumneavostra.

De ce sa alegeti un aparat original?

In primul rand, calitatea aparatului este un factor decisiv, ce este indeplinit numai de aparatele originale. De exmplu, Elysion Pro este un aparat de epilare definitiva cu laser de referinta atunci cand vorbim despre calitate. Motivele? A fost produs de Cocoon Medical, o companie de renume, cu o indelungata experienta in crearea de echipamente medical-estetice avansate si implementarea celor mai noi tehnologii cu aplicabilitate in clinici si saloane de estetica si infrumusetare.

Apoi, un al doilea motiv este dat tehnologia de ultima generatie care sta la baza acestui aparat. Avand doua lungimi de unda (755nm si 810nm), putere ridicata (2000W) si tehnologie integrata pentru pulsuri ultrascurte, Elysion Pro este de departe cel mai versatil echipament laser pentru epilare definitiva de pe piata din Romania. Si nu doar cel mai versatil, ci si cel mai popular.

In plus, bazandu-se pe o puternica sursa de laser dioda de 2000W, ofera rezultate rapide clientilor dumneavoastra, pe orice tip de piele, indiferent de sezon. Pe langa laserul dioda, care poate ajunge la 10 Jouli in 20 milisecunde, aparatul Elysion Pro livreaza energia laser in mod precis, la o frecventa foarte ridicata a impulsurilor. Astfel, rezultatele sunt vizibile chiar dupa prima sedinta de epilare definitiva. Un aspect extrem de important pentru clienti, care sunt in cautarea unor solutii rapide si eficiente.

De ce sa alegeti un aparat cu o sursa laser de mare putere?

Puterea ridicata a aparatului este un alt motiv pentru care ar trebui sa investiti intr-un echipament de calitate. Iar noul aparat de estetica medicala laser multi-tratament Primelase HR Excellence este prima si singura platforma ce garanteaza o putere maxima de 4800W, dar si lungimi multiple de unda, oferind rezultate exceptionale atat in zona de estetica cat si in aria medicala.

Primelase HR Excellence este conceput pentru a functiona cu 4 lungimi de unda diferite: Alexandrite 755nm, Dioda 810nm, Mix (810nm + 940nm +1064nm) si Yag 1060nm, pentru a asigura o versatilitate maxima pe orice tip de par. Conceput tot de Cocoon Medical, aparatul beneficiaza si de tehnologia UPS (Ultra Short Pulse), iar aceasta inovatie va oferi clinicii sau salonului dumneavostra un avantaj competitiv major pe piata de epilare profesionala. In doar 3ms ajunge la temperatura optima, necesara pentru distrugerea firul de par, fara insa sa permita afectarea tesutul inconjurator.

Un alt motiv pentru care Primelase Excellence este alegerea ideala il reprezinta versatilitatea acestuia. Pe langa epilarea definitiva, acesta poate fi folosit si in realizarea altor proceduri, precum tratarea acneei, a leziunilor pigmentare sau vasculare. Practic, vorbim de patru beneficii distincte incorporate intr-un singur aparat.

Achizitionarea unui aparat profesional, de calitate va va ajuta sa le oferiti clientilor o experienta sigura, eficienta si nedureroasa. Indeplinind trei dintre cerintele fundamentale ale consumatorului, succesul de care clinica sau salonul dumneavoastra se va bucura va fi garantat!
BeautyMed