Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Congresul National de Dermatologie 2024

Congresul National de Dermatologie 2024

Descopera cele mai recente aplicatii si tehnologii in videodermatoscopie si dermatologie

Eveniment programat
26 iunie 2024
25 iunie, 2024

In perioada 26-30 iunie, va invitam sa ne vizitati la Congresul National de Dermatologie, care va avea loc la Centrul de Conferinte din Poiana Brasov. Aici, veti avea ocazia sa explorati inovatiile tehnologice oferite de Candela si FotoFinder.

Nordlys de la Candela Medical: Inovatie in Estetica Medicala

Nordlys de la Candela Medical este un aparat de estetica medicala bazat pe tehnologia laser Nd:YAG, Frax si Ellipse SWT IPL (Selective Waveband Technology). Acest echipament multifunctional are aplicatii diverse, inclusiv epilare definitiva, tratamentul leziunilor vasculare si cicatricilor acneice.
Nordlys reprezinta o solutie integrata ideala pentru clinicile de dermatologie, ce doresc sa ofere o gama variata de tratamente intr-un singur aparat. Tehnologia avansata Candela face posibila combinarea tratamentelor multiple, simplificand astfel procesul si imbunatatind eficienta.

Skeen de la FotoFinder: Eleganta si Eficienta in Dermatoscopie

Fiti printre primii care descopera un flux de lucru in dermatoscopie mai eficient ca niciodata cu ajutorul dispozitivului Skeen. Beneficiati de imagini dermatoscopice instantanee si de suportul inteligentei artificiale integrate. Stocati imaginile si datele in siguranta pe cloud-ul FotoFinder si comutati cu usurinta intre imagini polarizate si nepolarizate, cu contact si fara contact. Realizati imagini clinice de inalta calitate si navigati prin ele fara efort.

FotoFinder: Lider in Videodermatoscopie Computerizata

FotoFinder este in avangarda inovatiei in industria videodermatoscopiei computerizate, integrand cele mai avansate tehnologii hardware si software pentru a oferi medicilor dermatologi o experienta de diagnosticare inedita.
FotoFinder Meesma este un dispozitiv elegant, cu un design ergonomic, care faciliteaza capturarea de imagini detaliate si de inalta calitate pentru toate zonele corpului. Indiferent daca aveti nevoie sa documentati tratamente faciale sau corporale, Meesma va ofera o usurinta fara egal pentru fotografierea eficienta inainte si dupa procedurile de estetica, pentru intregul corp.
FotoFinder ATBM - Automated Total Body Mapping faciliteaza detectarea rapida a leziunilor atipice prin urmatoarele caracteristici:
Mosaic View – Ofera o vizualizare completa a leziunilor de pe intregul corp, organizate dupa localizare sau categorie: noi, modificate, nemodificate. Aceasta functie permite filtrarea rapida a leziunilor in functie de gradul de risc, permitand medicului dermatolog sa selecteze imediat leziunile ce necesita o analiza detaliata cu Medical 1000s.
CrystalViewMedicam1000s este o camera foto full HD cu un zoom optic exceptional de pana la 400X, oferind o "calatorie" detaliata in structura pielii.
FotoFinder AIMoleanalyzer Pro – Contribuie semnificativ la pre-diagnosticul leziunilor cutanate si interpreteaza imagistica obtinuta cu o precizie remarcabila.
PolFlash xE – Permite obtinerea de fotografii RAW, polarizate, de inalta rezolutie, atat pentru diagnosticul leziunilor, cat si pentru realizarea unor imagini estetice de studio.
Proces rapid de obtinere a datelor – Procedura de diagnosticare este rapida, intuitiva si poate fi delegata complet catre un asistent.
Mobilitate – Echipamentul ATBM este usor de mutat dintr-un cabinet in altul si poate suporta mai multi utilizatori cu baze de date separate.

Experimentati precizia si rapiditatea diagnosticarii leziunilor cutanate din cadrul standului 29 BeautyMED, utilizand noul dispozitiv Skeen de la FotoFinder!

BeautyMed