Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Laser picosecunda Picoway pentru eliminare tatuaje
Laser picosecunda Picoway pentru eliminare tatuaje
Informatii cheie
Rezultate obtinute
Solicita oferta

APARATURA MEDICAL-ESTETICA PENTRU ELIMINAREA TATUAJELOR


Eliminarea definitiva a tatuajelor prin tehnologii laser de ultima generatie

Un nume, o data, diferite simboluri, reproducerea unui portret pe umar sau a unei povesti pe intreaga suprafata a corpului – toate acestea sunt exemple de tatuaje ce raman permanent in piele. Cu timpul, acestea pot deveni nu numai inestetice sau chiar demodate, ci si o cauza reala a problemelor din viata profesionala sau sociala a unei persoane. Astazi, insa, ne bucuram de o serie de tehnologii inovatoare care ne permit eliminarea tatuajelor cu un grad mare de siguranta, confort sporit si fara efecte secundare.

Odata cu acest avans tehnologic, dar si datorita rezultatelor dovedite de-a lungul timpului, efectuarea unui tratament pentru eliminarea tatuajelor este nu numai o alegere din ce in ce mai populara, dar si un trend ascendent pentru anii ce vor urma.

Cum functioneaza un tratament laser pentru indepartarea tatuajelor?


Tehnologia laser actioneaza tintit asupra pigmentilor tatuajului fara a afecta tesuturile inconjuratoare. Practic, lumina emisa de laser este absorbita de pigment, care va fi eliminat ulterior, treptat, prin dezepidermizare (indepartarea naturala a straturilor de piele de la suprafata) si prin sistemul limfatic – cu ajutorul macrofagilor (celulele raspunzatoare de indepartarea substantelor straine din organism).

Intensitatea laserului, marimea fasciculului de lumina, durata procedurii si numarul de sedinte depind de complexitatea zonei tratate. Tatuajele negre sunt, spre exemplu, cel mai usor de eliminat, pe cand acelea care au la baza culori precum verde sau galben – mai greu de tintit de lumina laser – implica un grad mai mare de atentie si timp.

Laser Gentle max pro pentru eliminare tatuaje
Aplicator Gentle Max pro pentru eliminare tatuaje

Ce echipamente si tehnologii pentru indepartarea tatuajelor va pune la dispozitie BeautyMed?


Exista o multitudine de tatuaje, de la acelea simple, de suprafata, pana la cele complexe si in profunzime, de la tatuaje negre pana la multicolore, realizate de un amator sau de un adevarat profesionist. Indiferent de fototipul pielii, de culoarea, marimea, profunzimea sau vechimea tatuajului, aparatele din portofoliul nostru va permit atingerea rezultatelor propuse, printr-o modalitate sigura si usor de controlat. In plus, toate echipamentele din portofoliul nostru provin de la producatorul Candela Medical – companie cu renume mondial pentru versatilitatea si eficienta produselor sale.

Picoway:

Modul sau unic de functionare, care atinge cel mai inalt varf de putere (532 nm si 1064 nm) si cea mai scurta durata a pulsului prin tehnologia picosecunda – faciliteaza eliminarea cu succes a tuturor tipurilor de tatuaje, inclusiv a celor rezistente la tratamentele laser cu nanosecounde, intr-un numar mic de sedinte;

Alex TriVantage:

Echipamentul care functioneaza cu laserul Alexandrite pentru obtinerea unor rezultate excelente in eliminarea tatuajelor de toate culorille si tratarea leziunilor pigmentare benigne; versatilitatea echipamentului se reflecta nu numai intr-un control sporit asupra zonei tinta, ci si in interfata sa extrem de usor de folosit;

Gentle Pro Series (Gentle Lase Pro, Gentle Yag Pro, Gentle Max Pro):

Una dintre cele mai populare platforme medical-estetice care functioneaza prin intermediul tehnologiilor laser Alexandrite (755 nm) si laser Nd:YAG (1064 nm);

Informatii cheie Eliminare Tatuaje

 • Are un tratament laser pentru indepartarea tatuajelor efecte secundare?
  • Echipamentele laser din portofoliul nostru permit efectuarea in deplina siguranta a procedurilor de indepartare a unui tatuaj, actionand tintit asupra pigmentului, fara a leza tesuturile pielii. In plus, acestea faciliteaza un protocol de tratament cu un grad de confort sporit si timp de recuperare minim.
 • Post-procedura, pot aparea efecte secundare precum
  • inrosirea zonei tratate, umflaturi sau rani superficiale (vezicule sau cruste care nu trebuie inlaturate prin scarpinare sau abraziune) – ca o reactie naturala a pielii, dar care dispar in urmatoarele ore sau zile, fara a genera probleme de ordin medical sau estetic. Este recomandata aplicarea, la nivel local, a unei comprese reci sau gheata, imediat dupa efectuarea sedintei, alaturi de un antibiotic topic pentru o perioada de 7-10 zile si a unui bandaj local – pentru ca zona tratata sa ramana curata si protejata impotriva hiperpigmentarii sau abraziunii.
 • De cate sedinte este nevoie pentru a se vedea rezultatele?
  • Numarul si frecventa sedintelor depind de complexitatea tatuajului. Acestea vor fi stabilite la inceput, in cadrul consultului specializat pe care il veti efectua nu numai pentru definirea protocolului de tratament optim, ci si pentru a afla istoricul medical al pacientului si a elimina posibile reactii sau probleme medicale. In general, este nevoie de 4 pana la 10 sedinte, efectuate la un interval de 4-6 saptamani, pana la disparitia completa a pigmentului si uniformizarea pielii, la nivel local.
 • Exista contraindicatii?
  • Realizarea unui tratament laser pentru eliminarea tatuajelor nu este indicata in urmatoarele cazuri:
   -Sarcina si alaptare;
   -Tratament cu medicamente fotosensibilizante si anticoagulante;
   -Prezenta unor boli fotosensibile precum Lupusul eritematos;
   -Epilepsie;
   -Rani deschise sau alte tipuri de leziuni traumatice care sunt tratate sau urmeaza a fi tratate;
   -Boli sau predispozitie catre boli maligne.
Aparat laser alexandrite Alex Trivantage pentru eliminare tatuaje

Metode pentru indepartarea tatuajelor?


Tatuajele, chiar si cele mai simple, sunt realizate prin injectarea diferitelor tipuri de pigmenti in derm. Asadar, este nevoie de o actiune la nivel subcutanat pentru a va asigura ca le oferiti pacientilor dumneavoastra un tratament eficient pentru indepartarea acestora.

Eliminarea unui tatuaj poate fi efectuata in mai multe modalitati, mai mult sau mai putin invazive. Cele mai des intalnite sunt urmatoarele:

  • Salabraziunea reprezinta una dintre cele mai vechi proceduri de indepartare a unui tatuaj, care are ca scop exfolierea si decolorarea treptata a zonei cu o solutie realizata din apa si sare;
  • Dermabraziunea se bazeaza tot pe exfolierea progresiva a zonei-tinta, cu un instrument dedicat, prin aplicarea unei solutii criogenice, destul de agresiva pentru piele;
  • Excizia, respectiv indepartarea chirurgicala a tatuajului este una dintre metodele clasice de realizare a unei astfel de proceduri; desi eficienta, aceasta va lasa intotdeauna cicatrici;

Tratamentul laser:


Cea mai noua si sigura metoda, aceasta reprezinta una dintre cele mai populare alegeri in randul pacientilor datorita multiplelor sale beneficii: tratament tintit, care actioneaza strict asupra pigmentilor tatuajului, fara a afecta celelalte tesuturi, confort sporit in timpul tratamentului, lipsa efectelor secundare, timp minim de recuperare si, bineinteles, grad mare de eficienta, chiar si pe tatuajele mai complexe.

Rezultate obtinute

INAINTE DE ELIMINARE TATUAJ CU PICOWAY
INAINTE DE ELIMINARE TATUAJ CU PICOWAY
DUPA ELIMINARE TATUAJ CU PICOWAY
DUPA ELIMINARE TATUAJ CU PICOWAY
INAINTE DE ELIMINARE TATUAJ CU ALEX TRIVANTAGE
INAINTE DE ELIMINARE TATUAJ CU ALEX TRIVANTAGE
DUPA ELIMINARE TATUAJ CU ALEX TRIVANTAGE
DUPA ELIMINARE TATUAJ CU ALEX TRIVANTAGE

Aflati mai multe despre Eliminare Tatuaje contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos

Solicita oferta