Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Tehnici de injectare biostimulator de colagen - Ellanse in data de 10 februarie la Spitalul Grosu Aestethics, strada Mures, nr. 166 din Timisoara

Tehnici de injectare cu Biostimulator de Colagen

Ellanse

26 ianuarie, 2023

Va asteptam la cursul ,,Tehnici de injectare biostimulator de colagen - Ellanse” in data de 10 februarie la Spitalul Grosu Aestethics, strada Mures, nr. 166 din Timisoara, incepand cu ora 10:00. Alaturi de noi o vom avea pe Dr. Lucia Grosu, medic dermatolog cu o experienta vasta in domeniul esteticii si medic ambasador Ellanse , care va explica si demonstra beneficiile produsului. Cursul este destinat exclusiv medicilor dermatologi si a chirurgilor plasticieni. Pentru inscrieri completati formularul de mai jos. Locurile sunt limitate.

Ellanse este un filler cu actiune dubla ce lucreaza profund in piele pentru a trata cauza reala a imbatranirii pielii, stimuland productia naturala de colagen din corp. Acesta continue 30% microsfere de Policaprolactona (PCL) cu 70% gel conductor pe baza de Carboximetil Celuloza (CMC), ce poate fi utilizat pe termen lung.

Policaprolactona este biodegradabila si bioresorbabila, hidrolizata natural de corp in CO2 si H2O, iar CMC este un component extrem de folosit, clasificat, recunoscut general ca sigur.

Ellanse este disponibil in 2 variante: S, M, acestea fiind diferentiate prin lungimea initiala a lantului polimer al PCL. Studiile clinice sau diversi parametrii cantitativi au aratat ca Ellanse vine cu un beneficiu major de imbunatatire a calitatii pielii cu rezultate semnificative si de lunga durata decat alte fillere similare. Astfel, Ellanse actioneaza imediat: estompeaza ridurile si pliurile, volumizeaza zonele afectate si ofera o imbunatatire semnificativa a calitatii pielii pe termen lung.

Standardele de siguranta ale produsului Ellanse sunt la cel mai inalt nivel din industria de estetica, obtinand CE Mark (CE 0344) si fiind aprobat FDA.

BeautyMed

Aflati mai multe detalii contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos