Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Primelase   Dioda Laser pentru Epilare Definitiva si Rejuvenarea Pielii

Primelase Excellence: O Platforma Laser Unica

Cel Mai Puternic Aparat cu Laser Dioda pentru Epilare

4 martie, 2021

Primelase Excellence: O Platforma Laser Unica

Epilarea cu laser a devenit una dintre cele mai atractive metode de a scapa de parul nedorit de pe corp, fiind o modalitate non-invaziva si eficienta pentru a trata si diferite afectiuni ale pielii, de la acnee la leziuni vasculare.

In ultimii ani aparatele laser au cunoscut imbunatatiri semnificative, iar Primelase HR Excellence este primul aparat de estetica medicala multi-tratament ce garanteaza putere maxima de 4800W, dar si lungimi multiple de unda, oferind astfel cele mai bune rezultate in epilarea definitiva.

Ce este Primelase Excellence?

Primelase HR Excellence este un aparat de estetica medicala ce ofera 4 lungimi de unda si 4 tipuri diferite de laser: Alexandrite, Dioda, Nd:Yag si mix. Aceste lungimi diferite de unda se obtin cu ajutorul unor aplicatori speciali: 10x10, 20x10, 30x9, 30x17 si datorita lor se pot obtine rezultate excelente in epilarea definitiva, tratarea leziunilor pigmentare, vasculare si acnee.

Datorita celor 4 lungimi de unda (755nm, 810nm, mix si 1064nm) aparatul poate fi setat pentru a se potrivi oricarui fototip, de la pielea deschisa la culoare (fototipurile I-III) la fototipurile bronzate (III-IV si V-VI), oferind astfel rezultatele dorite indiferent de tipul de piele in timpul cel mai scurt. Totodata, eficienta lungimilor sale de unda in tratarea leziunilor este atestata in mai multe studii clinice cu echipamentul Primelase.

Primelase Excellence poate fi folosit pentru tratarea leziunilor vasculare superficiale sau angioamene cherry. In urma tratamentului nu este nevoie de timp de recuperare, procedura fiind lipsita de complicatii echimoze sau durere.

Aparatul ajuta si la tratarea leziunilor pigmentare prin fototermoliza selectiva. In timpul pulsului energia laser este convertita in caldura, temperatura din cromofor este crescuta, fapt ce determina denaturarea tesutului hiperpigmentat si eliminarea leziunii. Rezultatele sunt vizibile inca de la prima sedinta.

De real ajutor si in rejuvenarea faciala, Primelase Excellence reduce efectele fotoimbatranirii (ridurile perioculare si cele din jurul buzelor). Cu ajutorul laserului este stimulata neocolageneza, iar in timpul procesului este redata fermitatea pielii.

In plus, datorita lungimilor de unda YAG si Mix, aparatul reprezinta un tratament eficient al acneei active si al cicatricilor post acneice, deoarece opreste productia bacteriilor responsabile de infectie fara sa afecteze insa straturile superioare ale pielii.

De ce este diferit Primelase Excellence fata de alte aparate de epilare cu laser?

Primelase Excellence este o platforma laser de mare putere, cu lungimi multiple de unda, dedicata atingerii perfectiunii in tratamentele profesionale de epilare definitiva cu laser, tratamente leziuni vasculare si pigmentare, rejuvenare faciala si tratarea acneei. Acesta este asadar prima plaftorma laser ce combina diferite lungimi de unda pentru a realiza epilarea definitiva pe diferite tipuri de piele.

Aparatul este unic deoarece platforma foloseste pulsuri foarte scurte cu doze mari de energie, un lucru benefic pentru toate procedurile, dar mai ales pentru indepartarea parului rezidual de la ultimele sedinte pentru tratamentul de epilare definitiva.

Totodata, Primelase Excellence este cel mai puternic laser de pe piata cu pana la 4800 W si are cele 4 lungimi de unda pe o singura platforma, fiind perfect pentru 5 tipuri de tratament. Aparatul are doua moduri de lucru, dinamic si static pentru a obtine rezultatele dorite in cel mai scurt timp, oferind in acelasi timp si o experienta placuta pacientului.

Interfata digitala este de ajutor, fiind un aparat usor de folosit de terapeut. Este in acelasi timp compact, usor si mobil, perfect pentru orice tip de cabinet specializat. Are un sistem unic de racire, Crystal Freeze, temperatura maxima fiind de 5°C. Acest lucru protejeaza pielea indiferent de temperatura din camera de lucru, viteza sau fluenta.

Cum functioneaza aparatul Primelase?

Primelase Excellence foloseste lungimi diferite de unde pentru a putea fi folosit pentru toate tipurile de piele si, totodata, pentru a atinge in mod eficient zonele care necesita tratament. In plus, are 5 moduri de lucru care ajung la o putere maxima de 63J/cm² in 400 milisecunde. Astfel, aparatul este unul dintre cele mai eficiente echipamente de epilare definitiva putand sa lucreze cu energie ridicata pana la 3 HZ si cu pulsuri ultrascurte.

Platforma de laser are si un mod dinamic, iar acest lucru permite efectuarea epilarii laser fara niciun fel de disconfort, fiind usor de suportat de toti pacientii inca de la prima sedinta. Avand 4 tipuri diferite de laser (Alexandrite, Dioda, Nd:Yag si mix), Primelase Excellence trateaza eficient leziuni vasculare, pigmentare si acnee, fiind o tehnica minim invaziva care ofera rezultate in cel mai scurt timp.



Descopera Aparatul Primelase

BeautyMed