Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Indepartarea tatuajelor cu Picoway

Indepartarea Tatuajelor cu Laser

Ce Aparatura Laser Alegem pentru Indepartarea Tatuajelor

9 mai, 2021

Astazi, multumita tehnologiei, un tatuaj nu mai trebuie sa fie o amintire pe viata pentru pacientii dumneavoastra. Indiferent de complexitatea, marimea sau culoarea tatuajelor, BeautyMed va pune la dispozitie instrumentele necesare pentru indepartarea eficienta, rapida si fara efecte secundare a acestora.

Desi initial tatuajele sunt adesea privite cu entuziasm, cu timpul, ele se pot transforma intr-o adevarata povara. Mai mult, tatuajele pot afecta starea emotionala si psihica a persoanei, si pot chiar influenta considerabil viata sa profesionala si sociala. Potrivit unui studiu condus de Advanced Dermatology, 78% dintre cele 600 de persoane intervievate au marturisit ca regreta cel putin un tatuaj din cele pe care le au.

In prezent, procedurile inovatoare permit eliminarea tatuajelor intr-un mod sigur, fara efecte secundare sau senzatii accentuate de disconfort.

Tratamente laser

Tratamentele laser reprezinta cea mai noua si mai sigura metoda de indepartare a tatuajelor, fiind de altfel si cea mai populara alegere in randul persoanelor care isi doresc sa scape definitiv de aceste semne. Cele mai importante avantaje ale laserului includ eficienta dovedita, rezultatele vizibile, timpul minim de recuperare, confortul sporit si lipsa efectelor secundare. Un alt beneficiu major al acestei proceduri este dat de actiunea sa locala, tehnologia laser actionand exclusiv asupra pigmentilor tatuajului, fara a afecta si celelalte tesuturi. Practic, lumina emisa de laser este absorbita de pigment, care este spart in molecule mici, usor de eliminat ulterior de catre organism.

Cate sedinte sunt necesare pentru inlaturarea unui tatuaj?

Numarul sedintelor depinde in primul rand de marimea si de culorile tatuajului. In cadrul primului consult, va fi analizata zona care trebuie tratata, va fi ales protocolul optim de tratament si se va face o analiza a istoricului medical al pacientului pentru a elimina orice tip de complicatie sau posibila reactie adversa. Tatuajele negre au un grad de complexitate mai redus, fiind cel mai usor de eliminat. La polul opus se afla cele care au la baza culori mai deschise precum verde sau galben, care necesita mai multe sedinte si un grad mai mare de atentie. Insa, in general, pentru eliminarea completa a pigmentului unui tatuaj si uniformizarea pielii este nevoie de 4 pana la 10 sedinte, realizate la un interval de 4-6 saptamani.

Indepartarea tatuajelor nu este recomandata in cazul persoanelor care alapteaza sau sunt insarcinate, al celor care urmeaza un tratament cu medicamente fotosensibilizante si anticoagulante, al celor care sufera de boli fotosensibile, epilepsie, de boli maligne sau care au rani deschise sau alte tipuri de leziuni traumatice care sunt tratate sau urmeaza a fi tratate.

Echipamente si tehnologii

Indiferent de fototip, de marimea, culoarea, profunzimea sau vechimea tatuajului, BeautyMed va pune la dispozitie aparate si tehnologii de ultima ora, menite sa va ofere cele mai bune rezultate, obtinute intr-un mod sigur, confortabil si rapid. Fiindca siguranta, eficienta si recunoasterea mondiala reprezinta valorile noastre fundamentale, am ales sa lucram doar cu companii premium, ce reprezinta un standard international de siguranta si calitate. Candela Medical este una dintre aceste companii, un lider mondial in industria de frumusete, specializat in productia de aparatura si dispozitive pentru estetica medicala, inclusiv pentru indepartarea tatuajelor. Toate aparatele produse de Candela Medical reprezinta cel mai inalt nivel de calitate disponibil pe piata de estetica medicala. Din portofoliul Candela, urmatoarele echipamente se recomanda pentru indepartarea tatuajelor:

PicoWay

Avand 4 lungimi de unda (1064nm, 785nm, 730nm, 532nm), Picoway ofera cel mai eficient si avansat tratament pentru eliminarea tatuajelor multicolore, tratatea leziunilor pigmentare si remodelarea cutanata. Spre deosebire de tehnologiile laser cu nanosecunda, PicoWay se bazeaza pe pulsuri mult mai scurte, de ordinul picosecundelor, ce au o capacitate mult mai mare de a dispersa pigmentul in particule extrem de mici, usor de eliminat in mod natural de catre organism. In acest mod, PicoWay reuseste sa inlature chiar si cele mai persistente tatuaje multicolore, inclusiv pe cele cu pigment albastru, verde sau galben. Eficienta tratamentelor laser cu Picoway pentru indepartarea tatuajelor este demonstrata in urma a numeroase studii clinice.

Descopera Aparatul Picoway

Alex TriVantage

Acest echipament de la Candela Medical are la baza doua tehnologii inovatoare: Q-switch Alexandrite si Nd:Yag, ambele ajutand la obtinerea unor rezultate excelente in eliminarea tatuajelor. Tatuajele pot fi indepartate in mod total, fara disconfort si fara reactii adverse la nivelul pielii. In plus, laserul Alex TriVantage este capabil sa emita 3 tipuri de unda: 755 nm, 1064 nm si 532 nm, fiind astfel un aparat nu doar puternic, dar si extrem de precis, ce reuseste sa actioneze doar asupra zonei tinta.

Descopera Aparatul Alex Trivantage

BeautyMed