Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Eveniment Empower your pacients Protocol Combinat intre Enzimele Recombinante si Acidul Hialuronic Premium

Eveniment Empower your Patients

Protocol Combinat intre pbserum medical si Maili

Eveniment programat
22 mai 2024
29 aprilie, 2024

Intr-o generatie in care domeniul medical estetic este in continua schimbare, dorim sa oferim clientilor nostri cele mai inovatoare solutii, protocoale si tehnici medicale. Asadar, oferim tratamente complete si complexe care vor redobandi increderea in sine a oricarui pacient. In acest context, s-a dezvoltat conceptul Empower your patients – un eveniment care va reuni enzimele recombinante pbserum medical cu acidul hialuronic premium Maili.

Suntem entuziasmati sa va invitam pe data de 22 mai, incepand cu ora 14:00, la Biavati Events (Strada Serghei Vasilievici Rahmaninov, nr. 2B), Bucuresti si pe data de 5 iunie, incepand cu ora 14:00, la Nuba Palace Iasi (Strada Palace, nr. 5D) unde vom avea impreuna o experienta speciala in cadrul primei editii Empower your patients, alaturi de speakerii evenimentului Dr. Filis Demirgean – Medic specialist dermatolog si Dr. Gabriel Mazilu – Medic primar chirurgie estetica.

In cadrul acestui eveniment, speakerii cu renume international vor prezenta caracteristicile, indicatiile, beneficiile, tips & tricks, tehnici de injectare si cazurile clinice ale pbserum medical si Maili. De asemenea, va fi prezentat protocolul combinat dintre enzime si acidul hialuronic prin intermediul unor video-uri practice astfel incat toti participantii vor putea observa rezultatele uimitoare care se pot obtine in urma acestui tratament inovator.

Mai mult decat atat, in cadrul Empower your patients vom lansa o noua gama de produse topice pe baza de enzime care ofera rezultate remarcabile si care va va dezvolta practica medicala.

pbserum medical este un produs injectabil ce contine un sistem de enzime recombinante, fabricat in Spania. Linia pbserum medical a fost creat pentru a imbunatatii semnificativ sanatatea pielii, tratand diferite conditii faciale si corporale. De asemenea, este singura gama de produse din lume cu biotehnologie bazata pe tehnici inovatoare de recombinare, cu o eficienta dovedita, aprobate de diverse autoritati medicale din intreaga lume, ce combina enzimele si acidul hialuronic cu greutate moleculara mare. Enzimele ce compun acest produs sunt asemenatoare cu enzimele pe care corpul nostru deja le secreta: Lipaza, Liaza si Colagenaza. In functie de concentratia fiecarei enzime, pbserum medical ofera 3 tipuri de produs: Low (pentru reconturare faciala si reducerea laxitatii cutanate), Medium (reducerea volumului celulelor adipoase), High (reducerea cicatricilor post-acneice, post-chirurgicale, cheloidelor, celulitei fibroase).

Maili este un filler pe baza de acid hialuronic ce foloseste tehnologia elvetiana OxiFree, care creeaza un gel unic, suplu, cu proprietati elastice. Datorita acestei tehnologii inovatoare care elimina oxigenul reactiv din molecula de acid hialuronic, remanenta este de lunga durata, iar dinamica expresiilor faciale se mentine naturala. Maili are in portofoliu 4 tipuri de produse: Precise – pentru tratarea liniilor fine, santurilor nazolabiale si lacrimal; Define – volumizarea si conturarea buzelor, Volume – tratarea ridurilor medii si profunde, volumetrie si reconturare faciala, Extreme – cel mai puternic gel din gama, pentru reconturarea liniei mandibulare, volumizarea mentonului.

Dr. Filis Demirgean este medic specialist dermatolog, Trainer International pbserum medical si Sinclair, cu o experienta de peste 15 ani in industria estetica antiaging. In cadrul evenimentului Empower your patients va prezenta puterea enzimelor recombinante si solutiile pe care le aplica in clinica astfel incat sa obtina rezultatele dorite.

Dr. Gabriel Mazilu este medic primar chirurgie estetica, Trainer International Sinclair, cu o expertiza de peste 15 ani in domeniul medical estetic si cu o experienta vasta in ceea ce priveste produsele din gama Sinclair, in special cu acidul hialuronic premium Maili.

Va asteptam in numar cat mai mare la Empower your patients pentru a impartasi impreuna experientele clinice si pentru a descoperi cel mai nou protocol combinat injectabil. Asteptam inscrierile prin completarea formularului de mai jos.

Sinclair

Aflati mai multe detalii contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos