Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro

De ce sa Alegi Aparatura Originala pentru Clinica sau Salon

Alegeti Calitatea pentru Clinica Dumneavoastra

2 decembrie, 2020

In sfarsit ai gasit aparatul medical-estetic de care aveai nevoie. Si nu doar ca l-ai gasit, dar vine si la un pret cu mult sub cel al pietii. Pana aici ai toate motivele sa crezi ca e o investitie buna. Insa ce faci daca site-ul care iti propune aceasta oferta nu este unul sigur, nu este unul dedicat unor astfel de produse? Sau daca brand-ul aparatului este unul total necunoscut? Ei bine, nu poti elimina toti acesti factori cand esti in cautarea unui aparat performant pentru clinica sau salonul tau. Desi intr-o prima faza iti poate parea o investitie buna, pe termen lung nu iti va aduce rezultatele dorite. In schimb o aparatura originala, oferita de un distribuitor autorizat, te va ajuta sa cresti succesul afacerii tale si sa te bucuri de mai multi pacienti multumiti de rezultatele oferite. Iata de ce:

Tehnologie si calitate pentru pacienti

Aparatura orginala din domeniul medical-estetic se bazeaza pe tehnologii de ultima ora, inovatoare si de inalta calitate. Toate echipamentele orginale au in spate sute de ore de cercetare si experimentare, tocmai pentru a oferi cele mai bune beneficii si rezultate. De exemplu, aparatele de estetica produse de Candela Medical reprezinta un standard mondial de calitate in aparatura de remodelare corporala, diminuare celulita, dar si in platforme laser Nd:YAG, Alexandrite si CO2. Tehnologiile de care acestea dispun permit doctorilor sa asigure solutii avansate pentru o varietate larga de aplicatii medical-estetice inclusiv: tratamentul leziunilor vasculare si pigmentare, eliminarea cicatricilor, rejuvenarea faciala, reducerea ridurilor, a acneei, a celulitei, remodelarea corporala, eliminarea tatuajelor si epilarea definitiva cu laser.

Brand-uri de estetica cu experienta si renume

Alegerea unui brand cu renume international este primordiala atunci cand vine vorba de aparatele medical-estetice. Astfel vei avea siguranta ca aceste echipamente au fost testate la nivel mondial si ca s-au bucurat deja de recunoasterea a milioane de oameni. In plus, iti vor oferi si certitudinea ca aparatura achizitionata este una originala, de inalta calitate si mai ales eficienta. Candela Medical, Cocoon Medical, Intraceuticals si FotoFinder sunt unii dintre cei mai renumiti producatori internationali de aparatura, cu o experienta indelungata in industria de beauty, iar noi ne bucuram sa ii avem in portofoliul.

Aparatura Estetica ce pune Siguranta pe primul loc

Un aparat original iti va oferi siguranta ca vei livra doar servicii eficiente si de calitate pacientilor tai. FotoFinder este liderul global in aparate de dermatoscopie, videodermatoscopie, tricologie si imagistica dermatologica, cu aplicatie dovedita in depistarea timpurie a cancerului de piele. Cu ajutorul aparatelor originale marca FotoFinder, medicii dermatologi pot oberva in cel mai mic detaliu fiecare leziune de pe suprafata corpului.

Într-un studiu efectuat pe 618 pacienți cu risc crescut de melanom, cercetatorii au constatat că dermatoscopia si imagistica dermatologica ajuta la detectarea timpurie a melanoamelor cu o rată scăzută de excizie. Echipamentele originale FotoFinder ajuta la depistarea precoce a cancerului de piele, fiind unele dintre cele mai inovatoare, mai performate si mai sigure aparate din intreaga lume.

Rezultate vizibile pentru pacientii dumneavoastra

Aparatura originala va garanta livrarea unor rezultate vizibile in scurt timp. Astfel, pacientii vor reveni pentru mai multe tratamente, sau chiar vor recomanda si altor persoane serviciile oferite de salonul sau clinica ta. De exemplu, Hydrafacial Company a fost primul producator din SUA de sisteme de microdermoabraziune patentate iar acum este singurul care produce aparatul de hidrodermoabraziune Hydrafacial. Studiile clinice arata ca majoritatea persoanelor care au ales tratamentul Hydrafacial au remarcat imbunatatiri evidente la nivelul pielii, incepand cu reducerea dimensiunii porilor, reducerea liniilor fine, atenuarea petelor pigmentare sau cresterea luminozitatii tenului.

Suport tehnic

In cazul in care intampini o problema in ceea ce priveste modul de functionare al unui aparat, un distribuitor autorizat te poate ajuta. Insa, nu acelasi lucru se intampla si in cazul echipamentelor care nu sunt originale sau nu sunt achizitionate de la o companie licentiata. BeautyMed iti ofera suportul tehnic de care ai nevoie, punandu-ti la dispozitie servicii de asistenta pentru ca tu sa te poti bucura in continuare de aparatura achizitionata.

Training si educatie

Alegerea unui aparat original nu vine la pachet doar cu tehnologie, calitate si rezultate.  Ci de asemenea, si cu suport din partea distribuitorului autorizat de echipamente medical-estetice. BeautyMed ofera cel mai avansat program de educatie si training in estetica medicala de pe piata din Romania. Astfel ca, iti punem la dispozitie workshop-uri in cadrul carora vei afla toate noutatile din industria de frumusete, vei invata despre tehnologiile care stau la baza echipamentelor, dar si cum sa le folosesti pentru a a avea rezultate maxime. In plus, iti oferim si strategii de marketing sau planuri de promovare pentru ca salonul sau clinica ta sa se bucure de un success garantat.

 

BeautyMed