PERK - Edge Systems

Aparatul Perk TM este primul sistem hibrid de ingrijire a pielii. Prin combinarea tehnologiei de ultima ora cu ingredienti activi s-a creat o sinergie puternica ce ofera rezultate reale oricarui tip de ten si pentru orice problema. Realizat in doar 10 minute, PerkTM foloseste o tehnologie patentata (Roller-Flex), pe baza unei mini-role ce livreaza imediat rezultatele si are efecte pe termen lung. Acest tratament rapid, universal, se focuseaza pe curatarea profunda a pielii, hranirea zonei ochiului si umplerea usoara a buzelor. PerkTM este un tratament eficient, independent si delicat ce poate fi combinat cu usurinta cu alte proceduri disponibile in salon.

De-a lungul timpului, stratul de celule moarte de la la suprafata pielii, impuritatile si sebumul in exces infunda porii si impiedica absorbtia nutrientilor in straturile pielii. Intrucat pielea trece prin procesul de exfoliere la fiecare 28 de zile, motiv pentru care o curatare in profunzime este necesara in fiecare luna. Aici intervine tratamentul PerkTM, care poate fi folosit ca exfoliant chiar si la birou, prin intermediul produselor folosite pentru acasa, cu scopul de a intensifica beneficiile oferite in cadrul procedurii realizata de catre un terapeut in cadrul unei clinici.

Tratamente combinate


Credem in inovatia continua ce-si are originile in filosofia pielii sanatoase. Creat de echipa multi-premiata a Edge Systems, PerkTM este solutia ideala pentru o piata de estetica in plina expansiune.

Tratamentul de fata PerkTM are actiune dubla de curatare delicate si hranire a pielii cu  cocktail de antioxidanti pentru o piele fabuloasa, plina de vitalitate.

Tratamentul de buze PerkTM contine ingredienti activi ca extractul din ulei de menta si bujori care au un efect usor de umplere si catifelare a zonei.

Tratamentul de ochi PerkTM  “trezeste” zona delicate din jurul ochilor cu energizantul extract de ceai verde si acid citric, agent natural de stralucire a pielii.
MOSTENIRE


Echipament Perk, aprobat FDA, reprezinta un standard in calitateTEHNOLOGIE


Edge Systems detine peste 17 patente
in SUA si la nivel mondialCERCETARE


Echipa de experti Perk dezvolta
formule si solutii avasate

beneficii
Perk

Tehnologia PerkTM


PerkTM este un tratament de curatare-cu-beneficii, initiat in salon si continuat ulterior acasa de client. Ca si produs hibrid, PerkTM foloseste o tehnologie proprie, patentata, pe baza unei mini-role ce elimina impuritatile, sebumul si celulele moarte printr-o actiune gentila de exfoliere si ofera in acelasi timp antioxidanti vitali pielii.

Ce vor experimenta pacientii?


Eficient pentru toate tipurile de piele
Tratament non-invaziv
Ten stralucitor in 10 minute
Fara timp de recuperare si disconfort
Fara investitie mare, Avantajos financiar

Avantaje tratament Perk


5 nivele de vacuum pentru confortul sporit al pacientului
2 tips-uri pentru exfoliere: cel transparent pentru curatare si cel albastru pentru aplicarea ingredientilor de hranire
Container amplasat in spatele sistemului ce aduna impuritatile de dupa tratament
Diferite tipuri de tratamente: pentru fata, ochi sau buze
Produsul folosit in timpul procedurii din salon il poti lua acasa si-ti poti continua tratamentul la domiciliu

CONTACT


Office

Str. Banu Dumitrache nr. 51, sector 2, Bucuresti Romania
Telefon: +4 021.322.30.64
Fax: +40 21.322.30.64
E-mail: office@beautymed.ro

Showroom

Strada Clucerului Nr. 55 Sector 1, Bucuresti Romania
Telefon: 0756.136.089

SOLICITA O OFERTA
contact beautymed