Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Bi-one - Aparat de Estetica Faciala si Corporala
0
Informatii cheie
Rezultate obtinute
Solicita oferta

Biodermogenesi BI-One – Aparat de Estetica Faciala si Corporala


Tratamentul Biodermogenesi® este bazat pe sinergia unica dintre campul electromagnetic, vacuum si electrostimulare.

Biodermogenesi este o metoda non-invaziva de regenerare a pielii si functioneaza datorita sinergiei dintre campul electromagnetic, electrostimulare si vacuum. Tehnologia regenereaza pielea prin reorganizarea structurii acesteia. Biodermogenesi® este realizat cu Bi-one® 2.0 MD. Bi-one® 2.0 MD este un sistem medical Clasa I, ce poate fi utilizat si de catre personal non-medical.

Cum Functioneaza Biodermogenesi Bi-One?Campul electromagnetic reactiveaza fluxul de sodiu si potasiu prin membrane si ajuta la hranirea si detoxifierea celulara. Actiunea vacuumului de intensitate variabila ajuta la gimnastica vasculara a capilarelor arteriale, imbunatateste vascularizarea tesutului si mareste aportul de oxigen si de ingrediente hranitoare. In acelasi timp, stimuleaza recuperarea tesutului dupa efectul toxinelor prezente in microcirculatia limfatica.

Cum Functioneaza Tehnologia Biodermogenesi?Bi-one® MD foloseste o tehnologie cu microprocesor dual; primul este operatorul, al doilea supervizeaza toate functiile sistemului. Sistemul Bi-one® MD si metoda Biodermogenesi® sunt protejate de patente internationale. Software avansat cu sistem BIO-FEED-BACK* exclusiv, capabil de a seta cantitatea de energie ideala necesara tratarii tesutului.

Bi-one - Aparat de Estetica Faciala si Corporala
Tratament cu Bi-one - Aparat de Estetica Faciala si Corporala

Cum Functioneaza Tehnologia Biodermogenesi?


Aparatul Bi-one® 2.0 MD se adreseaza clinicilor estetice care doresc sa ofere tratamente estetice non-invazive, cu accent pe remodelare corporala, cu posibilitatea extinderii tratamentelor in rejuvenarea si atrofie vaginala.
AVANTAJELE BIODERMOGENESI®
Biodermogenesi®, in diferite aplicatii, este caracterizat de:
• Rezultate eficiente in peste 95% din cazurile tratate
• Fara efecte secundare
• Fara timp de recuperare
• Fara limitarea stilului de viata al pacientilor
• Fara limitarea expunerii la soare
• Tehnologie medicala Clasa I ce poate fi folosita de asistente si fizioterapeuti.

Informatii cheie Biodermogenesi Bi-One

  • CE PACIENTI POT FI TRATATI CU BIODERMOGENESI?
    • Lipsa totala de efecte secundare si timp de recuperare permite tratamentului Biodermogenesi® sa fie folosit de o varietate de pacienti, indiferent de sezon si fototip.
  • CE SE POATE TRATA?
    • Biodermogenesi® este folosit in medicina estetica pentru regenerarea pielii fetei, gatului, mainilor, antebratelor, restructurarea dermala-epidermala a vergeturilor, cicatricilor post-chirurgicale si arsurilor, remodelarea sanilor si feselor, tratamentul celulitei, rejuvenare si atrofie vaginala.

Rezultate obtinute

Aflati mai multe despre Biodermogenesi Bi-One contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos

Solicita oferta