Dalyance - Cocoon Medical

Combinatia dintre tehnologia cu ultrasunete si radiofrecventa din echipamentul Dalyance ofera un tratament avangardist si inovativ in favoarea clientiilor, cu o profitabilitate de invidiat. Secretul unui corp perfect consta intr-un contur bine definit, o piele luminoasa si ferma. Tratamentele Dalyance garanteaza aceste rezultate, oferind astfel clientilor mai multa incredere de sine. Dalyance a fost conceput si creat de o echipa de profesionisti in domeniu. Criteriul folosit pentru realizarea unui astfel de echipament este bazat pe experienta brand-ului Cocoon Medical pentru dezvoltarea acestei tehnologii si a unui echipament non-invaziv.

Rezultate vizibile si cea mai buna garantie

Dalyance combina radiofrecventa si ultrasunetele intr-un singur echipament. Rolul radiofrecventei este de a imbunatati calitatea pielii si de a stimula sinteza de colagen prin incalzirea stratului adipos si a tesutului cutanat cu ajutorul caldurii. Cavitatia este un tratament ce foloseste ultrasunetul cu frecventa scazuta. Micro bulele se formeaza acumuland o cantitate mare de energie. Acestea sunt capabile sa rupa membranele celulei adipoase facand contact cu adipocitele, fara a dauna structurile adiacente si respectand integritatea sangelui si a sistemului limfatic. Grasimea se transforma din solid in lichid pentru a fi eliminata prin sistemul limfatic in tractul urinar.


Cum functioneaza Dalyance?

Dalyance este o solutie integral cosmetica ce combina radiofrecventa si cavitatia pentru remodelarea corporala si rejuvenarea faciala. Combinatia ambelor tehnologii permite incalzirea zonei tinta de tratament prin radiofrecventa, in timp ce ultrasunetul aplica o presiune tridimensionala in tesutul adipos obtinand un efect mult mai eficient pe zona de tratament.

Rejuvenarea faciala: Tratamentul Dalyance este cea mai eficienta procedura pentru rejuvenarea completa a pielii. Efectueaza un proces de anti-imbatranire care ofera rezultate vizibile inca de la prima sedinta a pacientului. Efectele la nivelul pielii sunt vizibile pentru: fermitate si reintinerire, contur facial, elasticitate piele, reducere riduri & lifting.

Remodelare corporala: tratamentele Dalyance sunt cunoscute ca fiind non-invazive si nedureroase. Tehnologia sa inovatoare permite rezultate imbatabile vizibile inca de la prima sedinta. Mai mult de atat, Dalyance ofera un tratament impotriva celulitei in toate stagiile: severa, flasca si edematoasa, obtinand cele mai bune rezultate pentru pacienti.Tratamentele corporale oferite de Dalyance sunt: reducere celulita, tonifiere cutanata, aspect imbunatatit al pielii si remodelare corporala.

beneficii
Dalyance

Aplicatori multipli pentru un tratament integral:


Dalyance a fost conceput pentru a oferi ambele tipuri de tratament: facial si corporal. Astfel, echipamentul functioneaza cu diferiti aplicatori interschimbabili, usurand efortul si adapatandu-se cu usurinta la nevoile fiecarui client. Aplicatori pentru rejuvenare faciala: echipamentul are un aplicator facial cu un cap interschimbabil de 35 mm (monopolar si bipolar).

Aplicatori pentru remodelare corporala:


4 pini multipolari pentru corp: pentru drenarea tesutului,
6 pini multipolari pentru corp: pentru distrugerea tesutului adipos,
Monopolar,
Aplicator concav cu ultrasunet.

Rezultatele obtinute cu Dalyance:


Reducere riduri si linii de expresie,
Redefinire contur fata,
Reducere pungi de sub ochi,
Lifting zona perioculara,
Slabire coapse,
Umplere riduri nasolabiale.
REZULTATE DALYANCE

inainte de tratament Dalyance
INAINTE DE TRATAMENT DALYANCE COCOON MEDICAL
dupa tratament Dalyance
DUPA TRATAMENT DALYANCE COCOON MEDICAL
inainte de tratament Dalyance
INAINTE DE TRATAMENT DALYANCE COCOON MEDICAL
dupa tratament Dalyance
DUPA TRATAMENT DALYANCE COCOON MEDICAL

CONTACT


Office

Str. Banu Dumitrache nr. 51, sector 2, Bucuresti Romania
Telefon: +4 021.322.30.64
Fax: +40 21.322.30.64
E-mail: office@beautymed.ro

Showroom

Strada Clucerului Nr. 55 Sector 1, Bucuresti Romania
Telefon: 0756.136.089

SOLICITA O OFERTA
contact beautymed