Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro

BeautyMed Brand Ambassadors

De peste 10 ani, BeautyMed Solution va pune la dispozitie cea mai buna solutie globala de business pentru clinici si saloane, imbinand echipamente, produse, training, educatie, marketing si suport intr-un singur pachet de business, special conceput pentru succesul locatiei dumneavoastra.

Expertii nostri sunt in totalitate dedicati sarcinii de a va pune la dispozitie numai cele mai bune tehnologii de pe piata internationala, astfel incat sa puteti oferi clientilor si pacientilor tratamente sigure si eficiente, cu rezultate foarte bune.

Calitatea, eficienta si siguranta echipamentelor distribuite de BeautyMed sunt atestate atat de o indelungata experienta pozitiva a clinicilor si saloanelor din toata Romania, cat si de persoane publice cu o inalta reputatie in industria de beauty.

Asadar, va invitam sa descoperiti noua campanie Brand Ambassadors a BeautyMed, unde, impreuna cu Iulia Vantur, va prezentam cea mai performanta platforma de remodelare corporala de pe piata internationala: Viora V-Series.

Descopera Viora V-Series

Ultimele Noutati de pe Piata de Estetica

Iulia Vantur - Brand Ambassador Viora V-Form


"De-a lungul timpului am invatat ca starea de bine pleaca din interior si este important sa te simti bine in pielea ta. Am invatat sa am grija de mine, sa am un stil de viata sanatos si echilibrat.

Pana acum, dansul, sportul, dieta, ambitia si perseverenta m-au ajutat sa-mi mentin acea stare de bine si sa zambesc atunci cand ma privesc in oglinda. Astazi insa, am descoperit un aliat puternic pentru a-mi pastra tonusul si o silueta zvelta: Viora VForm – Tratamentul corporal disponibil pe platformele V-series.

M-am alaturat astfel miilor de pacienti multumiti, din cele peste 65 de tari in care sistemul Viora V-Form este disponibil. Sunt Iulia Vantur si am ales Viora V-Form. Incerca-l si tu!"

Iulia Vantur

Iulia Vantur a ales Viora V 10 ca solutie de......
Tratamant laxitate cutanata cu Viora V Series
Tratament de remodelare corporala cu Viora V......
Noul Aparat de Remodelare Corporala Viora V 10
Viora V Series Solutie Completa pentru Tratamente......
Viora V Series   Alegerea Nr. 1 a Vedetelor

Ultimele Noutati de pe Piata de Estetica Medicala