Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Curs Ellanse 8 aprilie dr. Mazilu

Restabilirea volumetriei faciale si stimularea colagenului cu Ellanse

Curs teoretic si practic - Iasi

Eveniment programat
8 aprilie 2023
23 martie, 2023

Restabilirea volumetriei faciale si stimularea colagenului cu Ellanse

Curs teoretic si practic - Iasi

Sinclair Romania va invita la un nou curs despre utilizarea produsului inovator Ellanse in restabilirea volumetriei faciale si stimularea colagenului. Cursul va fi sustinut de Dr. Gabriel Mazilu, chirurg plastician si trainer Ellanse pe data de 8 aprilie, ora 09:30 in clinica Invest, Strada Agatha Barsescu, nr. 15 A, Iasi.

Cursul este destinat exclusiv medicilor specialisti dermatologi si a chirurgilor plasticieni si este compus din doua module: modulul teoretic si cel practic.

Ellanse este un biostimulator de colagen format din 30% microsfere de Policaprolactona (PCL) si 70% gel conductor pe baza de Carboximetil Celuloza (CMC). Ellanse este un filler complet biodegradabil si bioresorbabil. Ellanse este disponibil in 2 variante: S, M, cu rezultate ce se mentin 18 luni si respectiv, 2 ani. Ele se diferentiaza doar prin lungimea initiala a lantului polimer al PCL.

Studiile clinice sau diversi parametrii cantitativi au aratat ca Ellanse vine cu un beneficiu major de imbunatatire a calitatii pielii cu rezultate semnificative si de lunga durata decat alte fillere similare. Astfel, Ellanse actioneaza imediat: estompeaza ridurile si pliurile, volumizeaza zonele afectate si ofera o imbunatatire semnificativa a calitatii pielii pe termen lung.

Pentru inscrieri completati formularul de mai jos. Locurile sunt limitate.

BeautyMed

Aflati mai multe detalii contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos

Produse recomandate