Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Training Avansat CO2RE

Training Avansat CO2RE

Academia Medicala

Eveniment programat
27 septembrie 2024
28 mai, 2024

In cadrul Academiei Medicala Beautymed, va propunem modulul de educatie Training Avansat CO2RE, in care veti descoperi avantajele celei mai avansate platforme laser CO2, cu aplicatii dovedite in dermatologie, chirurgie plastica si ginecologie de pe piata de estetica medicala din Romania. In cadrul cursului, va veti dezvolta practica medicala si veti descoperi aplicatiile practice ale gamei complexe de aplicatori disponibili pe echipamentul CO2RE.

Cursul este structurat in trei module distincte: CO2RE Aesthetics, CO2RE Surgical si CO2RE Intima:
-CO2RE Aesthetics se concentreaza pe tratamentele estetice, oferind tehnici avansate pentru rejuvenarea pielii, reducerea ridurilor si tratarea cicatricilor.

-CO2RE Surgical abordeaza utilizarea laserului in procedurile chirurgicale, demonstrand cum aceasta tehnologie poate fi folosita pentru incizii precise si recuperari rapide. Modulul va va familiariza cu tehnici inovatoare si practici de siguranta esentiale pentru interventiile chirurgicale.

-CO2RE Intima este dedicat aplicatiilor ginecologice ale platformei CO2RE, incluzand tratamente pentru rejuvenarea vulvei, tratarea incontinentei urinare si pentru tratarea unor probleme asociate cu menopauza. Acest modul va va oferi cunostintele necesare pentru a extinde gama de servicii oferite pacientelor, imbunatatind astfel calitatea vietii acestora.

Prin participarea la acest curs, veti avea ocazia sa lucrati cu echipamente de ultima generatie si sa invatati de la experti recunoscuti in domeniu, asigurandu-va astfel ca veti putea oferi tratamente de inalta calitate si rezultate eficiente pacientilor dumneavoastra.

Academia Beautymed se adreseaza exclusiv clientilor Beautymed. Pentru mai multe detalii, completati formularul de contact de mai jos.

Aflati mai multe detalii contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos

Produse Recomandate