Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Oferta Protocol Combinat intre Acid Polilactic si Solutia Biorevitalizanta in Luna Martie

Oferta Lanluma: Ofera Daruri din Inima

Oferta Protocol Combinat intre Acid Polilactic si Solutia Biorevitalizanta

12 martie, 2024

In luna martie, Sinclair Romania are o noua surpriza pentru doamne si domnisoare: oferta Lanluma – biostimulator de colagen si NCTF 135 HA – solutie biorevitalizanta, ce poate fi achizitionata de la orice clinica partenera pana la finalul acestei luni.

Acest protocol combinat trateaza laxitatea pielii, liniile si ridurile fine, dar si profunde, imbunatateste luminozitatea, are un efect de uniformizare al pielii si imbunatateste considerabil calitatea tenului. Este, totodata, si un tratament ideal pentru preventia imbatranirii cutanate. Asadar, Lanluma si NCTF 135 HA este un protocol ideal pentru toate varstele, oferind rezultate uimitoare inca de la prima sedinta.

Lanluma in combinatie cu NCTF 135 HA este unul dintre cele mai noi si revolutionare protocoale estetice. Acesta a fost lansat in Statele Unite ale Americii si are la baza studiul coordonat de doctorul Shino Bay – dermatologist multiplu premiat international. Acest studiu a fost prezentat la finalul anului trecut, la o conferinta medicala din Milano unde au fost prezenti peste 200 de medici din toata lumea si s-a observat ca solutia biorevitalizanta ce contine minerale, vitamine, aminoacizi, antioxidanti, acid hialuronic liber potenteaza efectele acidului polilactic, oferind astfel rezultate uimitoare.

Lanluma este un biostimulator de colagen injectabil, pe baza de acid polilactic, de generatie noua care asigura o imbunatatire semnificativa a calitatii pielii. Astfel, fermitatea, elasticitatea, luminozitata si hidratarea pielii sunt redobandite in doar 3 sedinte, oferind, totodata un efect de lifting facial. Fiind o procedura injectabila, minim invaziva, timpul de recuperare este minim si puteti reveni imediat la activitatile cotidiene. Mai mult decat atat, este singurul biostimulator de colagen care este aprobat FDA atat pentru fata, cat si pentru corp. Este disponibil, asadar, in 2 variante: Lanluma V conceput pentru a trata zonele mici, precum: fata, maini, gat, decolteu si Lanluma X conceput pentru a trata zonele mari precum: fese, coapse, abdomen. Efectele acestui tratament se mentin pana la 2 ani de la ultima sedinta a protocolului.

NCTF 135 HA este o solutie biorevitalizanta utilizata in medicina estetica la tratamente, precum mezoterapia, fiind conceputa special pentru a oferi pielii substantele nutritive esentiale pentru a mentine sanatatea tesutului cutanat. Asemenea Lanluma, contribuie la imbunatatirea continua a calitatii pielii, stimuland in mod natural productia de colagen, datorita celor 60 de substante active ce compun NCTF 135 HA: 12 vitamine, 24 aminoacizi, nucleotide, antioxidanti si acid hialuronic liber. Tocmai din acest motiv, Lanluma si NCTF 135 HA se potenteaza si ofera rezultate de neegalat in ceea ce priveste stralucirea imediata, hidratarea, fermitatea, reducerea liniilor fine si efectul de uniformizare al tesutului cutanat.

Daca esti interesata de aceasta procedura, ne poti contacta completand formularul de mai jos, iar noi iti vom recomanda cea mi apropiata clinica partenera.

BeautyMed

Produse recomandate