Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Produs indisponibil!
Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii!
Hydrafacial Perk - Aparat pentru rejuvenare si curatare faciala
Produs indisponibil!
Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii!
Hydrafacial Perk - Aparat pentru rejuvenare si curatare faciala
Informatii cheie
Functionalitate si caracteristici
Rezultate obtinute
Fisa tehnica
Solicita oferta

Perk - Aparat Hibrid pentru Ingrijirea Pielii


Aparatul Perk este primul sistem hibrid de ingrijire a pielii de pe piata de estetica faciala. Prin combinarea tehnologiei de ultima ora cu ingrediente activi s-a creat o sinergie puternica ce ofera rezultate reale oricarui tip de ten si pentru orice problema. Perk foloseste o tehnologie patentata (Roller-Flex), pe baza unei mini-role ce livreaza imediat rezultatele si are efecte pe termen lung. Acest tratament rapid, universal, se focuseaza pe curatarea profunda a pielii, hranirea zonei ochiului si umplerea usoara a buzelor.

Perk ofera tratamente eficiente, independente si delicate ce pot fi combinate cu usurinta cu alte proceduri disponibile in salon. Tratamentul dureaza de regula doar 10 minute, Perk fiind astfel un aparat ideal pentru a oferi proceduri rapide si eficiente unui numar mare de clienti/cliente in fiecare zi. Perk este un aparat ideal pentru saloane de infrumusetare ce pun accent pe tratamente faciale de inalta calitate ce se pot efectua rapid. Mai mult, gama de produse pentru acasa din gama Perk vor reprezenta o surpriza placuta pentru clientele si clientii dumneavoastra, eficienta si calitatea acestora fiind un puternic stimulent pentru fidelizare si pentru cresterea reputatiei locatiei.

Aparat Perk pentru curatare faciala si rejuvenare
Tratament de curatare faciala Perk

Solutie Multifunctionala pentru Ingrijirea Pielii


De-a lungul timpului, stratul de celule moarte de la la suprafata pielii, impuritatile si sebumul in exces infunda porii si impiedica absorbtia nutrientilor in straturile pielii. Intrucat pielea trece prin procesul de exfoliere la fiecare 28 de zile, motiv pentru care o curatare in profunzime este necesara in fiecare luna.

Aici intervine tratamentul Perk, care poate fi folosit ca exfoliant chiar si la birou, prin intermediul produselor folosite pentru acasa, cu scopul de a intensifica beneficiile oferite in cadrul procedurii realizata de catre un terapeut in cadrul unei clinici. Avantajul major al Perk il reprezinta, astfel, si gama de produse pentru acasa: ele pot fi folosite oricand si reprezinta un mod excelent prin care clientii dvs. pot avea grija de pielea lor in orice moment.

Informatii cheie Perk

  • Tratamentul de Fata Perk
    • Tratamentul de fata Perk are actiune dubla de curatare delicata si hranire a pielii cu un cocktail de antioxidanti pentru o piele fabuloasa, plina de vitalitate.
  • Tratamentul de Buze Perk
    • Tratamentul de buze Perk contine ingrdiente active precum extractul din ulei de menta si bujori care au un efect usor de umplere si catifelare a zonei.
  • Tratamentul de Ochi Perk
    • Tratamentul special pentru ochi de la Perk “trezeste” zona delicata din jurul ochilor cu energizantul extract de ceai verde si acid citric, agenti naturali de stralucire a pielii.
Gama de produse Perk pentru ingrijirea tenului

Tehnologia Perk


Perk este un tratament de curatare-cu-beneficii, initiat in salon si continuat ulterior acasa de client. Ca si produs hibrid, Perk foloseste o tehnologie proprie, patentata, pe baza unei mini-role ce elimina impuritatile, sebumul si celulele moarte printr-o actiune gentila de exfoliere si ofera in acelasi timp antioxidanti vitali pielii. Creat de echipa multi-premiata a Edge Systems, aparatul de curatare si ingirjire faciala Perk reprezinta o solutie ideala pentru saloane cu servicii de estetica faciala.
Perk include un set complet de tehnologii de curatare si rejuvenare faciala, si ofera un set distinct de avantaje:

• 5 Niveluri de Vacuum pentru confortul sporit al pacientului;
• 2 Tips-uri pentru exfoliere – cel transparent pentru curatare si cel albastru pentru aplicarea ingredientelor de hranire al pielii;
• Container ambalat in spatele sistemului ce aduna impuritatile colectate dupa tratament
• Diferite tipuri de tratament pentu fata, ochi si buze;
• Produsul folosit in timpul procedurii din salon poate fi luat acasa pentru a se contiuna tratamentul la domiciliu.


Perk: Un model de Afacere de Succes


Aparatul perk a fost creat pentru a raspunde necesitatilor clientilor care isi doresc tratamente scurte si avantajoase la pret, el putand fi integrat cu usurinta intr-un model de afacere de succes. Posibilitatea de a continua tratamentele acasa nu inlatura necesitatea efectuarii tratamentului de curatare in cadrul salonului, el fiind necesar pentru a putea beneficia de toate avantajele tratamentului Perk.

Perk este un aparat extrem de versatil, foarte usor de folosit, ce ofera rezultate imediate. Cu ajutorul sau, veti putea oferi tratamente de rejuvenare si curatare faciala rapid, la preturi competitive.
Hidratarea buzelor si rejuvenarea conturului ochilor cu Perk

Functionalitate si caracteristici Perk

IDEAL PENTRU ORICE TIP DE TEN
FARA TIMP DE RECUPERARE
FARA DISCONFORT IN TIMPUL TRATAMENTULUI
ACCESIBIL PENTRU ORICE BUGET
PRODUS COMPACT, USOR DE TRANSPORTAT
GAMA DE PRODUSE PENTRU ACASA
COMPLEMENTAR CU ALTE TRATAMENTE DE ESTETICA FACIALA
COMPLEX DE VITAMINE PENTRU PROTECTIA PIELII
TRATAMENT RAPID, DE 10 MINUTE
IDEAL PENTRU SALOANE DE INFRUMUSETARE
Perk este un tratament rapid si eficient, cu rezultate imediate. Clientele mele au fost foarte multumite de tratament
Andreea Anghel,
Romania
Aparatul Perk ne permite sa efectuam tratamente de curatare faciala in salon, lucru care le-a incantat mult pe clientele noastre. Produsele pentru acasa au primit de asemenea un feedback foarte bun.
Olivia Nathaniel,
UK
Cu Perk, am gasit in sfarsit o solutie de tratament pentru fata cu un raport calitate-pret potrivit pentru salonul nostru.
Mary Glowtly,
USA

Rezultate obtinute

BUZE INAINTE DE TRATAMENTUL PERK
BUZE INAINTE DE TRATAMENTUL PERK
BUZE DUPA TRATAMENTUL PERK
BUZE DUPA TRATAMENTUL PERK
OCHI INAINTE DE TRATAMENTUL PERK
OCHI INAINTE DE TRATAMENTUL PERK
OCHI DUPA TRATAMENTUL PERK
OCHI DUPA TRATAMENTUL PERK

Fisa tehnica - Perk

Model P/N 70401
Tip de echipament Aparat pentru estetica faciala
Dimensiune unitate 30.48 (H) x 20.32 (W) x 17.78 (D) cm
Greutate 9.2kg
Electricitate 12 VDC (alimentat de un cablu universal - furnizat in pachet)
Temperatura camera de lucru 10° - 40° C
Umiditate camera de lucru 30- 75% RH
Presiune atmosferica 700 - 1060 hPa

Aflati mai multe despre Perk contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos

Solicita oferta