Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Implant de par tehnica fue Smartgraft
Implant de par tehnica fue Smartgraft
Informatii cheie
Rezultate obtinute
Solicita oferta

APARATURA MEDICAL-ESTETICA PENTRU IMPLANT DE PAR


Cele mai avansate si sigure echipamente de pe piata - pentru implantul de par

Calitatea si densitatea parului sunt factori care influenteaza stima de sine a unui pacient, deopotriva de sex masculin si feminin. In ultimii ani exista din ce in ce mai multe variante de tehnologii inovatoare care permit redobandirea podoabei capilare si mentinerea rezultatelor pe termen lung, motiv pentru care implantul de par a devenit o interventie din ce in ce mai solicitata, in special in randul barbatilor. Daca pana nu demult majoritatea pacientilor alegeau sa mearga la clinici internationale pentru efectuarea unei astfel de proceduri, astazi ne putem bucura si in Romania de tehnologii si echipamente extrem de sigure, eficiente si accesibile – care sa va faciliteze dezvoltarea exponentiala a business-ului si recuperarea investitiei in timp record.

Ce reprezinta caderea parului, din punct de vedere medical?


Alopecia sau caderea excesiva a parului, reprezinta o afectiune dermatologica inflamatorie care evolueaza cronic prin pierderea partiala sau generala a parului, in special la nivelul scalpului, dar, in cazuri mai rare, si pe suprafata intregului corp.

Studiile efectuate de-alungul timpului au identificat o serie de factori care pot duce la declansarea caderii parului. In cele mai multe cazuri, exista o predispozitie genetica, care, impreuna cu diferiti factori interni si/sau externi, grabesc acest proces. Printre cei mai des intalniti factori pot fi enumerati:

  • Stressul – una dintre cele mai frecvente probleme ale societatii actuale;
  • Alimentatia defectuasa: lipsa unui aport optim de proteine si minerale esentiale, a unor mese regulate, consumul excesiv de alcool si cafea;
  • Fumatul;

Aparat Smartgraft pentru implant de par
Caracteristici aparat smartgraft pentru transplant de par

  • Dereglarile hormonale, in special in timpul sarcinii sau menopauzei;
  • Agresiunea mecanica (schimbarea culorii parului mult prea des, decolorarea in exces, coafarea etc.)
  • Tratamente cu citostaticele, radioterapia, contraceptivele orale;
  • Medicamente: vitamina A in exces, steroizii, anticoagulantele;
  • Boli: hipertiroidismul, hipotiroidismul, sifilisul, anemia etc.;
  • Afectiuni dermatologice: parazitoze, micoze etc.;
  • Efluviu telogen: pierderea brusca a parului dupa un soc fizic (trauma) sau tricotilomania (tulburare psihologica ce se reflecta prin smulgerea parului);

Tipuri de alopecie


  • Alopecia de tip masculin sau involutiva este cea mai frecventa forma, care apare adesea in a doua decada de viata, moment in care parul devine din ce in ce mai rar si mai scurt deoarece foliculii pilosi ramasi nu se mai regenereaza, ci intra in faza de hibernare;

  • Alopecia androgenica se bazeaza pe predispozitia ereditara si apare atat la barbati, posibil inca din adolescenta, cat si la femei, in general dupa varsta de 40 de ani. Aceasta se manifesta prin disparitia parului dinspre crestet inspre scalpul frontal, in mod treptat;

  • Alopecia areata este o afectiune autoimuna care poate aparea la copiii si adultii tineri. Aceasta se manifesta prin pierderea brusca a parului la nivelul scalpului sau corpului si regenerarea sa treptata;

  • Alopecia cicatriceala: ca o cauza a unor inflamatii care distrug foliculii pilosi si formeaza cicatrici la nivel local; simultan apar, de cele mai multe ori, si senzatia de usturime sau prurit;

  • Alopecia de tractiune: ca o consecinta a unei actiuni mecanice, efectuata pe termen lung (spre exemplu, in cazul in care pacientul isi prinde foarte strans parul);

  • Alopecia universalis: o forma mai severa, dar rara, care se manifesta prin pierderea totala a parului, la nivelul intregului corp.

Informatii cheie Implant de Par

 • Care sunt cele mai eficiente metode de tratament impotriva caderii parului?
  • Astazi ne bucuram de o gama larga de tipuri de tratamente impotriva caderii parului, cu efect direct in regenerarea sau redobandirea foliculilor pilosi si, implicit, a podoabei capilare. Printre cele mai eficiente astfel de metode se enumera:
   -Tratamentele cu plasma bogata in trombocite (PRP) obtinuta din propriul sange al pacientului, binecunoscuta pentru proprietatile uimitoare de vindecare si regenerare rapida a tesuturilor;
   -Mezoterapia care introduce, in dermul profund, un cocktail puternic de substante nutritive, de vitamine si minerale cu rol direct in fortifierea si regenerarea firului de par;
   -Implantul de par: extragerea eficienta si sigura de unitati foliculare si redistribuirea lor pe zone-tinta, aceasta fiind cea mai eficienta si sigura metoda pentru a acoperi complet si pe termen lung acele locuri cu predispozitie sau deja afectate.
 • Ce echipamente si tehnologii pentru implant de par va punem la dispozitie?
  • Echipamentele din portofoliul nostru va permit atat realizarea diagnosticului corect, pentru definirea protocolului de tratament, precum si efectuarea unei proceduri in maxima siguranta si eficienta:
   -Dermatoscopul digital Fotofinder permite o analiza in detaliu a scalpului si calitatii parului, pentru diagnosticarea tipului de afectiune. Functia de tricologie faciliteaza determinarea firelor de par in faza activa de crestere, dar si identificarea firelor in stadiu terminal, a grosimii firului de par si a numarului de foliculi pilosi astfel incat sa puteti stabili tratamentul ideal in functie de caracteristicile fiecarui pacient.
   -Echipamentul pentru tratamente eficiente si sigure de implant de par - SmartGraft – va garanteaza rezultate excelente si chiar un grad mare de competitivitate fata de clinici cu renume international din Turcia, Statele Unite sau Israel. Numeroasele studii efectuate in ultimii ani arata ca echipamentul are o rata de succes de peste 90% datorita eficientei tehnologiei minim-invazive F.U.E. (Folicular Unit Extraction – extragerea de unitati foliculare) si versatilitatii sale. Mai mult, SmartGraft poate fi adaptat oricarui tip de par, atat in randul femeilor, cat si al barbatilor, pe mai multe zone ale corpului, fara efecte secundare si cu timp de recuperare foarte mic.
 • Cum functioneaza tratamentul pentru implant de par SmartGraft?
  • Inainte de procedura, de cele mai multe ori este nevoie de administrarea unor medicamente menite sa relaxeze pacientul si sa reduca semnificativ senzatia de disconfort. Tot in faza incipienta se rade zona de unde vor fi extrase firele de par. Zona donatoare este, de cele mai multe ori, cea a cefei, a tamplei sau oricare alta care prezinta rezistenta la alopecie si un aspect sanatos. Ulterior, cu ajutorul tehnologiei F.U.E. - SmartGraft permite recoltarea foliculilor, sortarea, gruparea si stocarea lor in grefe de par, in conditii optime. Astfel, puteti fi sigur de supravietuirea grefei si de facilitarea regenerarii sale in noua zona. Dupa aplicarea unui anestezic local va avea loc implantarea grefelor de par pe zona-tinta, cu precizie si siguranta.
Transplant de par prin tehnica fue realizata cu Smartgraf

Are un tratament pentru implant de par efecte secundare?


Realizarea unui implant de par cu echipamentul SmartGraft implica incizii extrem de mici si nu necesita cusaturi, iar cicatricile vor fi extrem de mici, deloc vizibile. Astfel, procedura este extrem de sigura si nu genereaza efecte secundare. Post-procedura pacientul se poate intoarce la activitatile zilnice normale, insa este recomandata evitarea expunerii la soare sau a inotului pentru minimun 2 saptamani si evitarea exercitiilor fizice in exces pentru cel putin 4 saptamani.

In cat timp devin vizibile rezultatele unui tratament pentru implant de par?


Inca din primele saptamani pacientii vor observa inceperea procesului de regenerare a firelor de par. Primul par va cadea, ca o reactie naturala, insa va creste din nou in aproximativ trei luni. Rezultatele definitive se vad dupa 9-12 luni de la finalizarea procedurii.

De cate sedinte este nevoie pentru a se vedea rezultatele?


Procedurile de implant de par efectuate cu SmartGraft necesita o singura sedinta. Complexitatea si durata acesteia depinde de zona de tratament aleasa (scalp, barba, sprancene), putand ajunge pana la 5 ore sau chiar mai mult – pentru persoanele cu alopecie severa.

In cat timp dispar rezultatele unui tratament pentru implant de par?


Echipamentul SmartGraft are o rata de succes extrem de mare, atat in randul pacientilor de sex feminin, cat si masculin. Tehnologia sa, de tip F.U.E., faciliteaza dezvoltarea firelor de par indiferent de zona de tratament aleasa, rezultatele definitive fiind dupa 9-12 luni de la finalizarea procedurii. Pentru prelungirea rezultatelor puteti recomanda pacientilor dumneavoastra efectuarea unor tratamente de regenerare a tesuturilor, de revitalizare celulara si de hranire si fortifiere a radacinii firelor de par.

Rezultate obtinute

INAINTE DE TRANSPLANTUL DE PAR CU SMARTGRAFT
INAINTE DE TRANSPLANTUL DE PAR CU SMARTGRAFT
DUPA TRANSPLANTUL DE PAR CU SMARTGRAFT
DUPA TRANSPLANTUL DE PAR CU SMARTGRAFT
INAINTE DE TRANSPLANTUL DE PAR CU SMARTGRAFT
INAINTE DE TRANSPLANTUL DE PAR CU SMARTGRAFT
DUPA TRANSPLANTUL DE PAR CU SMARTGRAFT
DUPA TRANSPLANTUL DE PAR CU SMARTGRAFT

Aflati mai multe despre Implant de Par contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos

Solicita oferta