Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Produs indisponibil!
Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii!
tehnologia fue transplant de par smartgraft
Produs indisponibil!
Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii!
tehnologia fue transplant de par smartgraft
Informatii cheie
Rezultate obtinute
Solicita oferta

TEHNOLOGIA FUE (Follicular Unit Extraction)


Follicular unit extraction (FUE – Extractie de unitati foliculare) sau transfer folicular (FT) este principala metoda de obtinere a foliculilor pilosi, a grupurilor de 1-4 bulbi, pentru transplantul de par. Unitatile foliculare obtinute reprezinta caramizile in procesul de transplant al unitatilor foliculare (transplant de par).

FUE a fost descris pentru prima data in 1988 de Masumi Inaba, in Japonia, care a introdus acul de 1mm pentru extractia unitatilor foliculare. Supravietuirea unitatilor foliculare dupa extractia de pe scalp este cheia succesului transplantului de par. Daca unitatea de par este sectionata in timpul procesului de extractie, sansele de supravietuire ale firului de par se reduc dramatic.

Abordarea Follicular Unit Extraction are in general un timp de recuperare mic si un disconfort redus pentru pacient post procedura.

aparat fue implant de par smartgraft
tehnologia fue transplant de par smartgraft

Follicular Unit Extraction (FUE) o alegere inteligenta in transplantul de par


Pierderea parului poate fi extrem de dificila atat la barbati cat si la femei. Poate afecta increderea in sine, mai ales cand pierderea parului incepe la o varsta frageda. Din fericire exista tehnici specifice pentru transplantul parului, precum Follicular Unit Extraction (FUE), care ofera o solutie extrem de eficienta pentru oamenii care se confrunta cu pierderea parului. In plus, cu transplantul de par prin tehnica FUE puteti experimenta mai multe tehnici si metode.

Follicular Unit Extraction (FUE) - Avantaje-Cheie


Sunt mai multe solutii de restabilire sau de transfer al firelor de par care sunt disponibile de ceva timp pe piata de estetica. Chiar daca recuperarea este dureroasa si inceata, metoda cu transplant de fasii de piele sau transplantul folicular pe unitati a fost folosit multi ani iar in unele locatii inca este folosit. In plus fata de cicatricile vizibile de la inciziile transplantului, aceasta metoda are un risc mare de infectie. FUE, in schimb, asigura o solutie mult mai putin invaziva si mai eficienta in transplantul de par. Pe masura ce tehnicile de transplant s-au imbunatatit a crescut exponential si popularitatea tratamentului in randul pacientilor.

Informatii cheie FUE

 • Cum functioneaza tehnologia FUE in transplantul de par?
  • Tehnica populara FUE este realizata prin crearea unei incizii rotunde pentru extragerea unei singure unitati foliculare.
   Parul este luat dintr-o zona a capului care este rezistanta la calvitie, de regula spatele si lateralui scalpului. Rana extrem de mica lasata de extractie se vindeca in cateva zile si de regula este nedetectabila chiar si pe zonele unde parul a fost tuns scurt pentru a se realiza extractia. Firele de par extrase sunt plasate in zonele dorite (cu chelie sau par rarit) cu ajutorul unei precizii de expert. Pentru un transplant de succes este esetiala sinergia dintre tehnologia avansata FUE si un medic specialist cu experienta.
 • De ce tehnica FUE este o decizie excelenta pentru transplantul de par?
  • FUE asigura pacientilor o procedura de restabilire a firelor de par, in mod sigur si minim invaziv, pentru persoanele cu calvitie sau par rarit, cu rezultate vizibile in aproximativ 9 luni.
   Parul real, nou, este o componenta cruciala cand folosesti tehnica FUE de aceea multi doctori aleg sisteme pe baza acestei tehnologii.
 • Avantaje ale tehnologiei FUE
  • -Minim invaziv: fara disconfort major, procedura nu-ti intrerupe rutina zilnica a pacientului
   -Recoltare experta: cu FUE poti realiza o recoltare rapida petrecand astfel mai putin timp in cabinet

   Pentru toate tipurile de par:
   -FUE poate fi folosit atat de femei cat si de barbati, pe orice tip de par

   Mai multe optiuni de transplant: FUE poate rezolva pierderea parului si-n alte zone decat scalpul, precum: corp, fata, sprancene. FUE poate ajuta doctorii sa asigure rezultate uimitoare persoanelor care se confrunta cu pierderea parului si vor rezultate reale, naturale.

Rezultate obtinute

INAINTE DE TRANSPLANT DE PAR PRIN TEHNICA FUE
INAINTE DE TRANSPLANT DE PAR PRIN TEHNICA FUE
DUPA TRANSPLANT DE PAR PRIN TEHNICA FUE
DUPA TRANSPLANT DE PAR PRIN TEHNICA FUE
INAINTE DE TRANSPLANT DE PAR PRIN TEHNICA FUE
INAINTE DE TRANSPLANT DE PAR PRIN TEHNICA FUE
DUPA TRANSPLANT DE PAR PRIN TEHNICA FUE
DUPA TRANSPLANT DE PAR PRIN TEHNICA FUE

Aflati mai multe despre FUE contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos

Solicita oferta