Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Produs indisponibil!
Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii!
Aparat Crystile pentru Clinici Estetice
Produs indisponibil!
Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii!
Aparat Crystile pentru Clinici Estetice
Informatii cheie
Functionalitate si caracteristici
Rezultate obtinute
Fisa tehnica
Solicita oferta

Crystile - Aparat Slabire Localizata - Cocoon Medical


Crystile este un aparat de remodelare corporala si slabire localizata prin criolipoliza produs de Cocoon Medical. Dezvoltat special de echipa Cocoon Medical pentru tratamente de slabire localizata, Crystile este un aparat dedicat clinicilor si saloanelor de slabire ce doresc sa ofere tratamente corporale non-invazive.

Aparatul Crystile este alegerea ideala pentu locatii mici si mijlocii ce doresc sa ofere servicii de remodelare corporala prin criolipoliza cu un aparat extrem de versatil si usor de folosit. Prin utilizarea criolipolizei, puteti acum oferi pacientilor dumneavoastra servicii de slabire localizata si remodelare corporala non-invaziva, fara timp de recuperare.
Rezultatele deosebile ale tratamentului cu Crystile sunt vizibile de la prima sedinta datorita efectului de racire controlata al tesutului (criolipoliza). Pe tot parcursul tratamentului, epiderma este protejata de temperaturile scazute cu ajutorul unei membrane speciale. Inghetarea tesutului gras duce la eliminarea acestuia in mod natural.

Aparat Criolipoliza Crystile pentru Clinici Estetice
Tratament Criolipoliza cu Aparat Crystile pentru Clinici Estetice

Ce Este Criolipoliza?


Criolipoliza este un tratament de estetica si remodelare corporala non-invaziv bazat pe racirea selectiva a tesutului gras pentru a produce apoptoza (moartea celulelor grase). Tratamentul tinteste limita inferioara de temperatura suportata de adipocite, protejand insa epiderma si alte tesuturi conexe. Acest lucru ofera terapeutului importantul avantaj de a tinti precis zonele cu tesut adipos excesiv, fara a risca lezarea altor tipuri de tesut.

Odata inghetate, adipocitele mor si sunt apoi procesate si eliminate in mod natural de catre organism. Rezultatul final este reducerea considerabila in centimetri a zonei de tratament, obtinandu-se astfel slabirea localizata. Criolipoliza este un tratament non-invaziv deoarece nu presupune nici un fel de interventie chirurgicala (sau penetrarea pielii) pentru a se ajunge la rezultatul dorit.

Informatii cheie Crystile

 • Cum Actioneaza Aparatul Crystile?
  • Aparatul de criolipoliza Crystile imbina toate avantajele criolipolizei cu tehnologia Cocoon Medical pentru a va putea permite sa livrati tratamente de slabire localizata sigure si eficiente. Departamentul de cercetare si dezvoltare al Cocoon Medical a dezvoltat tehnologia revolutionara Crystile pentru a efectua criolipoliza cu un numar de aplicatori dedicati pentru fiecare zona a corpului.

   Pentru pregatirea tratamentului de criolipoliza, se aplica mai intai pe zona de tratament o membrana protectoare speciala, produsa si patentata de Cocoon Medical. Aceasta membrana are rolul de a proteja epiderma de temperatura scazuta, canalizand astfel efectul criolipolizei strict catre tesutul adipos.

   In timpul tratamentului, aplicatorii speciali pentru criolipoliza ai aparatului Crystile se aseaza pe zona de tratament. Odata activati, acestia “trag” tesutul in interiorul manerului aplicatorului cu ajutorul unui efect de vacuum. Apoi, urmeaza tratamentul propriu-zis, in care tesutul adipos este expus la temperaturi scazute, de pana la -5 grade Celsius.

   Dupa tratament, slabirea se va produce treptat, adipocitele fiind eliminate in mod natural din organism in timp.
 • Care Sunt Avantajele Criolipolizei Crystile?
  • Criolipoliza Crystile este una dintre cele mai bune alternative la liposuctie si datorita avantajelor majore pe care le aduce locatiei dumneavoastra:
   - Tratament rapid: se pot efectua numeroase tratamente intr-o singura zi
   - Echipament versatil, usor de folosit
   - Nu necesita o interactiune activa a terapeutului cu aparatul pe parcursul tratamentului
   - Rata crescuta de profitabilitate
   - Fidelizarea pacientilor prin rezultate si prin natura non-invaziva a tratamentului
 • Ce Zone se pot Trata cu Crystile?
  • Abdomen superior
   - Abdomen inferior
   - Solduri
   - Coaspe
   - Genunchi
   - Spate
   - Brate
   - Suprapectoral
   - Infrapectoral
Rezultate tratament Criolipoliza cu aparatul Crystile

Criolipoliza este o procedura de slabire localizata si remodelare corporala consacrata la nivel international si extrem de populara in randul publicului larg.

De ce Este Criolipoliza Un Tratament Preferat de Clinici Estetice?


• Criolipoliza este non-invaziva. Spre deosebire de alte tratamente clasice de slabire localizata, precum liposuctia sau lipoaspiratia, criolipoliza nu afecteaza in nici un fel integritatea pielii si a epidermei si nu presupune nici un fel de interventie de tip chirurghical. Tot efectul de slabire al tratamentului se bazeaza pe transmiterea temperaturii scazute catre tesutul gras.

• Criolipoliza nu intrerupe rutina normala a pacientilor. Dupa tratament, pacientii pot reveni imediat la activitatile obisnuite de zi cu zi, fara a le fi afectata capacitatea de a face acest lucru in nici un fel. Slabirea localizata devine astfel, dintr-o procedura dificila si indelungata, un tratament de “pauza de pranz” ce se poate efectua fara pregatiri complicate.


• Criolipoliza ofera rezultate exceptionale. Desi foloseste o metoda non-invaziva, Criolipoliza nu este cu nimic mai prejos decat tratamentele conventionale de slabire localizata, oferind reduceri de intre 10% si 30% a grosimii stratului de tesut adipos.

Prin toate avantajele sale, si combinata cu un stil de viata sanatos, criolipoliza este cel mai eficient tratament modern non-invaziv de slabire localizata, net superioar altor metode de slabire, si cu rezultate ce incep sa apara imediat dupa tratament.

Crystile - Aplicatori adaptati pe diferite zone de lucru


Crystile are doi aplicatori care permit tratarea a doua zone intr-o singura sedinta. Fiecare aplicator functioneaza independent si are propria temperatura si control al vacuumului. Urmatoarele zone pot fi tratate cu sistemul Crystile:

• Abdomen superior / Abdomen inferior
• Solduri / Coapse
• Genunchi
• Spate
• Brate
• Suprapectoral / Infrapectoral
Mod de actiune al criolipolizei Crystile

Functionalitate si caracteristici Crystile

TRATAMENT CU EFICIENTA MAXIMA, SISTEM NON INVAZIV
RATA DE RASPUNS 100%, TRATAMENT UNIC, NON-CHIRURGICAL
REZULTATE VIZIBILE INCA DE LA PRIMA SEDINTA
TEHNOLOGIA DE CRIOLIPOLIZA CE INGHEATA PANA LA -5°C
4 APLICATORI DIFERITI PENTRU O REMODELARE COMPLETA
1 APLICATOR PENTRU ZONA SUBMENTALA SAU ZONELE MICI
ECHIPAMENT HANDS FREE, USOR DE FOLOSIT
MEMBRANE CRYOPROTECTANT PENTRU PROTEJAREA PACIENTILOR
EFICIENTA SI SIGURANTA MAXIMA
REZULTATE INCA DE LA PRIMA SEDINTA
Folosesc criolipoliza Crystile de cativa ani in cabinetul meu iar pacientii mei sunt foarte multumiti de rezultate.
Dr. Todd C Becker,
Colorado, SUA
Crystile ingheata grasimea subcutanata fara sa afecteze restul tesutului ceea ce duce la o reducere intre 10-30%, superior altor tehnologii similar
Dr. Leyda Elizabeth Bowes,
Tehnologia Crystile are in spate un istoric de 8 ani pe piata de estetica si peste 30 cercetari stiintifice. Am ales acest sistem deoarece rezultatele obtinute se vad in scurt timp iar clientii mei iubesc acest lucru.
Dr. Richard D. Gentile,

Rezultate obtinute

INAINTE DE CRYSTILE SLABIRE ABDOMEN
INAINTE DE CRYSTILE SLABIRE ABDOMEN
DUPA CRYSTILE SLABIRE ABDOMEN
DUPA CRYSTILE SLABIRE ABDOMEN
INAINTE DE CRYSTILE SLABIRE ABDOMEN
INAINTE DE CRYSTILE SLABIRE ABDOMEN
DUPA CRYSTILE SLABIRE ABDOMEN
DUPA CRYSTILE SLABIRE ABDOMEN

Fisa tehnica - Crystile

Tip de echipament Sistem de racire controlata
Putere maxima 1000W
Capacitate de racire in fiecare aplicator 90 W / O°C @Tamb de 25 °C
Temperatura -4°C - 0°C
Putere 100-240 Vac, 50-60 Hz
Radiofrecventa 1 MHz
Material Metal si finisari din poliuretan
Dimensiuni 600 x 450 x 650 mm
Ecran ecran tactil 10.4 inch

Aflati mai multe despre Crystile contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos

Solicita oferta