Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Produs indisponibil!
Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii!
Alex Trivantage - Aparat Laser Alexandrite si Nd:Yag
Produs indisponibil!
Nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe detalii!
Alex Trivantage - Aparat Laser Alexandrite si Nd:Yag
Informatii cheie
Functionalitate si caracteristici
Rezultate obtinute
Fisa tehnica
Solicita oferta

Aparat Laser Alex TriVantage - Laser Q-Swiched Alexandrite si Nd:YAG pentru Inlaturarea Tatuajelor si Tratarea Leziunilor Pigmentare


Aparatul Alex TriVantage este o platforma laser dedicata pentru inlaturarea tatuajelor multicolore, precum si a leziunilor benigne pigmentare. Tehnologiile Q-switch Alexandrite si Nd:Yag fac din aparatul Alex TriVantage un laser revolutionar, extrem de versatil in abordarea acestor specificatii de estetica medicala si dermatologie, la nivelul de calitate Candela Medical.

Laserul Alexandrite din Alex TriVantage este renumit pentru abilitatea sa superioara de a inlatura tatuaje ce contin pigment de culorile verde, albastru si negru. Noua tehnologie Laser-Pumped (LPL) face posibila obtinerea unor rezultate similare pe toate culorile.

In plus, laserul Alex TriVantage este capabil sa emita 3 tipuri de unda, 755 nm (Alexandrite), 1064 nm (Nd:YAG) si 532 nm.

Aparatul Laser este astfel unul extrem de puternic dar si precis, reprezentand un etalon pentru calitatea aparaturii de estetica medicala produsa de Candela Medical.

Platforma Laser Alexandrite si Nd:YAG
Tratament Laser Alexandrite si Nd:YAG

Aparatul Laser Nd:YAG + Alexandrite Alex TriVantage - Beneficii-Cheie in Clinica Dumneavoastra


• Echipamentul laser Alex TriVantage combina puterea ridicata a laserelor cu o atingere delicata. Prin extinderea marimii pulsului, aparatul Alex TriVantage optimizeaza livrarea energiei laser pe culoarea tintita, cu efecte minime asupra pielii. Niciun alt sistem Nd:YAG nu poate sa livreze pulsuri de 50 ns intr-un asemenea mod.

• Platforma laser Alex TriVantage ofera posibilitatea de a inlatura tatuaje multicolore, incusiv pigmentii de culoare verde, albastra sau neagra, cu ajutorul noii tehnologii Laser-Pumped.

• Cu Alex TriVantage, locatia dumneavoastra poate deveni un lider in eliminarea tatuajelor si in tratarea petelor pigmentare.

Cu Alex Trivantage obtineti mai mult decat o tehnologie de ultima generatie excelenta in tratamentul tatuajelor si leziunilor pigmentare, avand totodata avantajul a peste 40 de ani de experienta pe care ii are Candela Medical ca lider mondial in piata laserelor estetice. Acest titlu de lider ii permite sa ofere produse superioare si servicii de post vanzare de neegalat.

Informatii cheie Alex Trivantage

 • Performanta ridicata printr-o simpla atingere
  • Prin extinderea lungimii de unda Nd:Yag in modul Q-Switched, sistemul Alex Trivantage optimizeaza livrarea energiei laser in cromoforul tinta fara sa lezeze pielea. Alex Trivantage este singurul laser Nd:YAG cu puls delicat de 50ns.
 • Modul Puls lung - Mai multe optiuni de tratament
  • Aditionalul puls lung al 755nm ofera posibilitatea tratarii cu succes a leziunilor pigmentare epidermale si subepidermale. Cu Alex Trivantage poti oferi tratamente rapide si eficiente pentru conditii comune precum - pistrui, pete de varsta, lentiginii, Nevul Ota si Cafe au lait.
 • Creat pentru cele mai exigente cerinte
  • Flexibil, sistem de livrare prin fibra optica, usor
   - Aplicator confortabil si ergonomic
   - Spot de tratament de 2-5mm cu rata de repetitie pana la 5Hz
   - Raza de tintire si distantier refacut
   - Ecran tactil rapid si interfata usor de folosit
   - Portabilitate ridicata intre camerele de tratament
Mod de Actiune platforma Laser Alex TriVantage

Optiuni de Tratament: Platforma Laser Multifunctionala


Laserul in stare solida Q-Switched de 755nm, alaturi de optiunile Q-Switched de 1064 si 532 nm largesc semnificativ optiunile de tratament pe care le puteti oferi in clinica dumneavoastra, incluzand, fara a se limita la:

• Indepartare tatuaje
• Pistrui
• Pete pigmentare asociate varstei
• Lentiginii
• Nevul lui Ota
• Café-au-Lait

Eficientizati-va Clinica cu Ajutorul Tehnologiilor de Estetica Laser Candela MedicalAlex TriVantage, ca toate echipamentele Candela Medical, acorda o atentie deosebita eficientizarii activitatii clinicilor de estetica medicala si dermatologie.


Dotari Tehnice ale Aparatului Laser Alex Trivantage


• Interfata de control cu ecran tactil, intuitiva si usor de utilizat;
• Aplicatori ergonomici;
• Lumina de ghidaj si un nou design de distantieri pentru reglarea marimii si tipului de spot;
• Sistem mobil, usor de transportat pe roti intre doua sau mai multe saloane sau camere de tratament;

Performanta Exceptionala la Valoare ExceptionalaAlex TriVantage este singura platforma de estetica medicala laser cu patent pentru inlaturarea unei palete vaste de pigmenti colorati cu ajutorul tehnologiei LPL (Laser-Pumped). In plus, aparatul va ofera optiuni Q-Swiched si Microsecond pentru lungimea de unda de 755nm, permitand abordarea leziunilor pigmentare pe orice tip de piele si pe orice fototip.

Cu ajutorul acestor optiuni de tratament cu trei lungimi de unda in modul Q-Switched, puteti mari in mod semnificativ gama de tratamente din clinica dumneavoastra fara a fi nevoie de achizitia mai multor platforme laser.

Rezultate tratament laser cu Alex Trivantage
Alex Trivantage wall

Platforma Alex TriVantage: Tehnologii si Dotari ale AparatuluiAparatul laser Alex Trivantage este dotat cu o impresionanta gama de tehnologii cu aplicatie estetica si medicala, dintre care urmatoarele sunt cele mai folosite de catre medici dermatologi si esteticieni:

Lungimile de unda de 1064 nm, 532 nm si cea de 755 nm Q-Switched ofera medicilor si esteticienilor gama completa de moduri de tratament pentru a aborda inlaturarea tatuajelor de orice tip si culoare.

Laserul Q-Switched de 755 nm poate fi folosit in conditii de siguranta si pe piele deschisa la culoare si inlatura o gama larga de pigmenti verzi care sunt extrem de dificil de inlaturat cu alte echipamente.

Laserul Q-Switched de 532 nm este folosit pentru piele deschisa la culoare si este folosit pentru inlaturarea pigmentilor rosii, portocalii si bruni.

Laserul Nd:YAG Q-switched de 1064 nm este potrivit pentru abordarea fototipurilor mari si se recomanda pentru inlaturarea pigmentilor albastri si negri.

Pulsul lung de 100 μs efectuat cu laserul Alexandrite de 755nm ofera posibilitati eficiente si sigure de tratament pentru o paleta larga de leziuni pigmentare benigne, cu protocoale bine stabilite pentru siguranta pacientului in timpul tratamentului.

Lungimile de unda de 755nm (Alexandrite) si 1064 nm (Nd:YAG) permit tratarea unei varietati de leziuni congenitale, nevi si pete, pe mai multe tipuri de piele.

Marimi de spot de 2-5 mm la 1-5 Hz ofera fluenta, acoperire si control asupra tratamentului.

Sistemul flexibil de fibra optica este usor de folosit si usureaza sarcina medicului in timpul tratamentului.

Ecranul tactil cu diagonala de 30 cm este centrul de comanda si control al mediculul pe tot parcursul pregatirii si executarii tratamentelor, interfata sa grafica usor de folosit oferind control complet asupra diversilor paramentri de tratament.

Functionalitate si caracteristici Alex Trivantage

LUNGIMI DE UNDA DE 1064, 532 SI 755NM Q-SWITCHED
TRATAMENTE COMPLETE PENTRU INLATURAREA TATUAJELOR DE ORICE TIP SI CULOARE
755NM Q-SWITCHED SIGUR PE PIELEA DESCHISA LA CULOARE, ELIMINA PIGMENTII VERZI
532NM Q-SWITCHED PENTRU FOTOTIPUL DESCHIS SI CULORILE PORTOCALIU, ROSU, MARO
1064NM Q-SWITCHED PENTRU PIELEA INCHISA LA CULOARE, ELIMINA ALBASTRU SI NEGRU
LUNGIMILE DE UNDA 755NM SI 1064NM PENTRU LEZIUNI CONGENITALE, NEVI SI PETE
SPOT DE 2-5MM LA 1-5HZ RATA DE REPETITIE OFERA FLUENTA, ACOPERIRE SI CONTROL
SISTEM FLEXIBIL PRIN FIBRA OPTICA USOR, FACIL DE POZITIONAT SI CONFORTABIL
PULSUL LUNG DE 100MS ESTE IDEAL PENTRU LEZIUNILE PIGMENTARE BENIGNE
ECRAN TACTIL, DIAGONALA 30CM, INTERFATA GRAFICA, CONTROL COMPLET AL PARAMETRILOR
Ce-mi place la Alex Trivantage este sistemul de livrare prin fibra optica care este usor de folosit. Alex Trivantage este un laser Q-Switched care este livrat printr-o fibra care este foarte importanta cand tratezi pacienti in fiecare zi.
Dr. Christine Dierickx,
Belgia
Modul de operare flexibil face din Alex Trivantage cel ai cautat tratament pentru leziuni pigmentare, semne din nastere, tatuaje multicolore sau discromie cutanata. Este sigur si eficient pentru copii si adulti si poate fi folosit pe orice fototip.
Dr. Tina Alster,
Washington, SUA

Rezultate obtinute

INAINTE DE ALEX TRIVANTAGE LEZIUNI PIGMENTARE
INAINTE DE ALEX TRIVANTAGE LEZIUNI PIGMENTARE
DUPA ALEX TRIVANTAGE LEZIUNI PIGMENTARE
DUPA ALEX TRIVANTAGE LEZIUNI PIGMENTARE
TATUAJ INAINTE DE ALEX TRIVANTAGE
TATUAJ INAINTE DE ALEX TRIVANTAGE
TATUAJ DUPA ALEX TRIVANTAGE
TATUAJ DUPA ALEX TRIVANTAGE

Fisa tehnica - Alex Trivantage

Lungimi de unda 755, 1064, 532nm
Latime nominala puls 50ns, 100μsec la 755nm / 50nm la 1064 si 532nm
Rata de repetitie Puls singur, 1,2,3,5 Hz
Energie maxima puls 755nm - 800mJ/ 1064nm - 400mJ / 532nm - 200mJ
Livrare raza Fibra optica
Distantier Tip fingernail la 755nm / ring style la 755, 1064, 532nm
Marime spot (mm) 755 - 2,3,4 / 1064 si 532 - 2,3,5
Dimensiuni 109 x 40 x 76 cm
Greutate 132 kg

Aflati mai multe despre Alex Trivantage contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos

Solicita oferta