Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Workshop Sinclair - MaiLi si Ellanse

Workshop - Restabilirea Volumetriei Faciale

Injectari cu MaiLi si Ellanse

10 octombrie, 2022

Workshop ,,Restabilirea Volumetriei Faciale”

Sinclair este distribuitorul oficial al celor mai noi game de produse injectabile de inalta calitate, minim-invazive, cu accent pe volumizare, contur facial, lifting si stimularea colagenului pentru fata si corp: MaiLi, Ellanse, Lanluma, PerfectHA si Silhouette Soft.

MaiLi, gama de acid hialuronic premium, pe baza tehnologiei OxiFree ce ofera un nou standard de calitate si rafinament in tratamentele minim-invazive de estetica faciala. Portofoliul unic MaiLi contine fillere cu acid hialuronic cu un grad inalt de reticulare si este singurul brand de acid hialuronic unde mai putin produs inseamna o flexibilitate si o volumizare mai mare. Gama contine patru fillere: Precise (conceput special pentru a trata pliurile si liniile fine), Define (ideal pentru estomparea ridurilor profunde si augmentarea buzelor) Volume (conceput pentru redobandirea volumetriei faciale) si Extreme (cel mai puternic produs MaiLi, creat pentru sculptarea si remodelarea trasaturilor faciale).

Ellanse este un injectabil revolutionar de stimulare a noului colagen, dedicat imbunatatirii calitatii pielii. Ellanse corecteaza imediat ridurile si liniile fine, restabileste gradual volumul si conturul facial, imbunatateste fermitatea, tonusul si textura din interior. Ellanse este un filler cu actiune dubla, ce actioneaza profund in piele pentru a trata cauza reala a imbatranirii, stimuland productia naturala de colagen din corp. Prin combinarea microsferelor delicate de Policaprolactona (PCL) cu un gel conductor pe baza de Carboximetil Celuloza (CMC), Ellanse actioneaza imediat volumizand zonele dorite.

Pentru a descoperi produsele MaiLi si Ellanse, va asteptam la workshop-ul ,,Restabilirea Volumetriei Faciale” in data de 24 octombrie la Clinica DermaExpert, incepand cu ora 14:00. Alaturi de noi o vom avea pe Dr. Filis Demirgean, medic dermatolog cu o experienta vasta in medicina estetica minim-invaziva si trainer international Sinclair, care va explica si demonstra beneficiile produselor. Workshop-ul este destinat medicilor dermatologi si a chirurgilor plasticieni.

Aflati mai multe detalii contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos