Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro

Webinar BeautyMed - Epilare Definitiva

Prevenirea si tratarea complicatiilor aparute in urma sedintelor de epilare

17 noiembrie, 2020
In prezent, tehnologia laser de ultima generatie este cea mai eficienta metoda de indepartare a pilozitatii, permitand practicienilor sa trateze un portofoliu larg de pacienti, indiferent de sezon sau de tipul de piele.

Procedurile sunt rapide, usoare, lipsite de durere si confortabile pentru pacient, asigurand cele mai bune rezultate clinice. Dar, cu toate aceastea, este foarte important sa optam pentru clinici ce utilizeaza aparatura omologata, pentru a realiza procedura in siguranta.

In functie de tipul de piele al pacientului, sau lipsa experientei cosmeticianului, pot aparea usoare iritatii, arsuri sau decolorari temporare ale zonelor epilate.

Aflati de la expertii BeautyMed care sunt recomandarile specialistilor inainte de procedura dar si cum putem gestiona posibile aparute in urma sedintelor de epilare definitiva. In cadrul training-ului, expertii nostri vor lansa o dezbatere clinica despre diferite protocoale de lucru pentru eficientizarea rezultatelor obtinute pentru epilarea definitiva.

*Persoanele inscrise vor primi pe e-mail un link de acces catre webinar, cu o ora inainte de inceperea acestuia.
Ne vedem #LIVE! 26 Noiembrie 2020, ora 16.00
Echipa BeautyMed

Inscrie-te aici.
BeautyMed