Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
curs MaiLi Bucuresti 17 Martie

Tehnici de injectare zona periorala si buze cu MaiLi

Curs Teoretic si Practic - Bucuresti

Eveniment programat
17 martie 2023
13 februarie, 2023

Curs – Tehnici de injectare zona periorala si buze cu MaiLi


BeautyMed va invita la un nou curs de tehnici de injectare cu acid hialuroniuc MaiLi. Cursul va fi sustinut de Dr. Daniela Catanas, medic specialist dermato-venerologie si trainer MaiLi pe data de 17 martie in clinica Dr. Daniela Catanas, Str. Putul lui Zamfir, Nr. 37, Etaj 1, Bucuresti.

Cursul este compus din doua module: modulul teoretic si cel practic.In partea teoretica, vor fi explicate concepte si tehnici de injectare, pentru a dobandi cunostintele necesare despre MaiLi – acid hialuronic cu tehnologia OxiFree™. De asemenea, o sa aflati avantajele utilizarii gamei de produse MaiLi, in special MaiLi Define, indicatiile si recomandariile, dar si punctele de injectare.

In cadrul acestui curs vom avea si o sesiune practica, astfel incat sa va puteti familiariza cu produsul MaiLi. Cursul este dedicat medicilor dermatologi.

MaiLi reprezinta singurul brand de acid hialuronic cu tehnologia OxiFree™, unde mai putin produs inseamna o flexibilitate si o volumizare mai mare. MaiLi Define foloseste tehnologia OxiFree™ pentru a conserva lanturile lungi de acid hialuronic. Iar datorita lanturilor lungi de AH, tehnologia MaiLi OxiFree™ creaza un gel unic, suplu cu proprietati elastice. Acesta raspunde bine la presiune, este flexibil si pastreaza dinamica expresilor. Rezultate superioare pentru MaiLi Define in tratamentul volumizarii buzelor, cu efecte vizibile 1 an.

Pentru inscrieri va rugam sa completati formularul de mai jos.

BeautyMed

Aflati mai multe detalii contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos