Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Curs de Injectare MaiLi Targu Mures 11 Martie

Tehnici de Injectare cu Acid Hialuronic MaiLi

Curs Practic

7 februarie, 2023

Curs tehnici de injectare buze cu acid hialuronic MaiLi

Va asteptam la cursul ,,Tehnici de injectare buze cu acid hialuronic MaiLi” in data de 11 martie la Regina Maria, str. Gheorghe Marinescu, nr. 49, Targu Mures, incepand cu ora 09:00.

Dr. Luminita Decean, medic dermatolog cu o experienta vasta in domeniul esteticii, medic ambasador MaiLi si trainer MaiLi va sustine cursul pentru medicii doritori sa isi perfectioneze tehnica de injectare a buzelor cu acid hialuronic.

Cum se va desfasura cursul?

Cursul este format din doua parti: partea teoretica si partea practica. In prima parte vi se va prezenta, modul de utilizare, regiunile si tehnicile de injectare in buze cu produsul MaiLi Define, iar speaker-ul va impartasi experienta proprie cu produsul. Apoi va urma evaluarea pacientiilor, demo si hands-on. Doar medicii specialisti pot participa la curs.

Beneficiile produselor MaiLi

MaiLi reprezinta singurul brand de acid hialuronic cu tehnologia OxiFree™, unde mai putin produs inseamna o flexibilitate si volumizare mare. MaiLi Define foloseste tehnologia OxiFree™ pentru a conserva lanturile lungi de acid hialuronic. Datorita lanturilor de AH naturale lungi, tehnologia MaiLi OxiFree™ creaza un gel unic, suplu cu proprietati elastice. Raspunde exceptional de bine la presiune, este flexibil, pastreaza dinamica expresilor si miscarea naturala. MaiLi Define continua sa arate rezultate impresionante chiar si la 12 luni de la injectare.
Pentru inscrieri completati formularul de mai jos.

Va asteptam si la alte cursuri pe care le vom organiza anul acesta.

BeautyMed

Aflati mai multe detalii contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos