Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
consultanta fonduri europene hero

Solutii de Finantare prin Fonduri Europene pentru Clinici si Saloane

BeautyMed va Ofera Consultanta Specializata in Accesarea de Fonduri Europene

2 decembrie, 2020

Finantare Clinici Estetice si Saloane de Infrumusetare prin Masura 3 - Granturi pentru Investitii Acordate IMM-urilor

Stim cat de important este pentru dumneavoastra sa aveti tot suportul necesar in lansarea sau extinderea business-ului. Iar BeautyMed este alaturi de dumneavoastra la fiecare pas: de la un portofoliu exclusivist cu echipamente si tehnologii de top, la servicii complete de consultanta, training, marketing si service si pana la furnizarea celor mai importante noutati din industria medical-estetica. Tocmai de aceea, va aducem la cunostinta cea mai importanta noutate:

Incepand cu data de 3 Decembrie 2020 si pana la data de 29 Ianuarie 2021, IMM-urile pot depune cereri pentru finantare prin fonduri europene prin mecanismul Masura 3 - Granturi pentru Investitii Acordate IMM-urilor. Finantarea ce poate fi accesata de catre clinici estetice si saloane de infrumusetare in acest mod este intre 50.000 si 200.000 de Euro.

Echipamentele din portofoliul nostru sunt eligibile pentru acest tip de finantare.

Aceasta varianta de finantare este o oportunitate excelenta pentru stabilirea unei baze solide de investitii pentru perioada urmatoare, atat pentru locatiile cu vechime cat si pentru cele noi-venite pe piata.

Mai jos, v-am pregatit cateva resurse importante pentru o analiza preliminara a pasilor necesari obtinerii de finantare pe aceasta cale:

1. Documentatie Necesara pentru Inscriere in Programul de Finantare, publicata in Monitorul oficial al Romaniei

2. Anuntul Oficial al Ministerului Fondurilor Europene cu privire la „Sprijin pentru IMM-uri în vederea depășirii crizei economice generate de pandemia COVID – 19”

Consultanta de Specialitate in Accesarea Fondurilor Europene pentru Clinici si Saloane - Solutii Complete cu BeautyMed

BeautyMed ofera solutii complete de finantare prin fonduri europene pentru clinici estetice si saloane de infrumusetare, cu ajutorul unei echipe specializate de consultanti dedicati. Echipa noastra de consultanti va ofera asistenta integrala, de la realizarea corecta a documentatiei la depunerea acesteia in conformitate cu legislatia in vigoare si la suport in stadiul de aprobare.

Specialistii BeautyMed va stau la dispozitie cu toate informatiile necesare despre aparatura si tipurile de tehnologii aferente, astfel incat sa fiti 100% siguri ca alegerea pe care o faceti este cea mai potrivita pentru clinica sau salonul dumneavoastra de infrumusetare. Nu ezitati sa ne contactati pentru orice detaliu in acest sens!

Doresc Mai Multe Informatii Despre Cum Pot Accesa Fonduri Europene.

Doresc sa Aplic pentru Fonduri Europene.

 

BeautyMed

Aflati mai multe detalii contactandu-ne cu ajutorul formularului de mai jos