Salt la continut
GDPR
COMPLIANT
beautymed.ro
Logo beautymed.ro
Logo beautymed.ro
FotoFinder Academy - DermLite on the Spot

FotoFinder - Academie Online

DermLite On the Spot

4 februarie, 2022

Descoperiti ultimele inovatii in imagistica dermatologica, alaturi de FotoFinder si DermLite.

DermLite On the Spot este o noua serie de e-learning pentru medici dermatologi organizata de FotoFinder si DermLite, care exploreaza cele mai noi inovatii pe care le puteti aplica imediat in practica dumneavoastra, fie ca este vorba de dermatoscopie clasica sau videodermatoscopie digitala.

Impreuna cu doi medici dermatologi de inalta reputatie internationala, Prof. Dr. Bengü Nisa Akay (Turcia) si Paweł Pietkiewicz MD, PhD (Polonia), veti descoperi o serie interesanta de cazuri, dar si diverse aplicatii practice ale noilor tehnologii de dermatoscopie FotoFinder si DermLite.

FotoFinder este o companie-pionier in domeniul imagisticii dermatologice si videodermatoscopiei digitale, tehnologiile sale fiind utilizate la scara larga de catre medici dermatologi din intreaga lume.

Contributiile FotoFinder se remarca atat in zona de imagistica, unde putem mentiona revolutionara serie Medicam, cat si in zona de software si automatizare, unde programe precum Moleanalyser si Mosaic View duc eficienta practicii dermatologice pe noi culmi. Calitatea exceptionala, tipic germana, a produselor FotoFinder pozitioneaza in continuare compania in avangarda industriei mondiale de imagistica dermatologica.  

Inscrie-te Aici

BeautyMed